Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

tre' sa golesc ciorapu', sa mi-l cumpar si eu, da' nu gasesc timp pentru un banal drum pan' la altex/domo

cum e?

merita?

Posted

Se poate cump?ra ?i online. Ca o remarc?: jocul e mult prea fain. Ce s-a v?zut în beta, era un cacat, deci merit? f?r? discu?ii. Totu?i are ?i un minus, s? zic a?a; e prea scurt.

Posted

lasa ca or sa lanseze baetsii expansionuri.

level max e 60?

io deja ma gandesc sa aman cumparatu' pana apare primu' expansion

nu de alta, da' am impresia ca or sa fie destule - cel putin 3-4

Posted

Cred ?i eu, a?tia cic? ar fi ajuns la 60 în 2 zile. Eu sunt convins c? oamenii ?ip? pe forum c? vor o continuare. :)

Da, 60 e level cap.

Posted

pai daca stai sa te gandesti, or s-o arda in dulcele stil diabloicesc si in continuare - adica level cap 99, intr-un final

asta inseamna : expansion 60-70, expansion 70-80, expansion 80-90, expansion 90-99

si asa iti fewti 10 meleoance pe un amarat de joc, dupa care astepti un deceniu, timp in care blizzardu' a scos wow, starcraft, si expansionurile aferente

lasa - macar copiii nostri sa apuce diablo 4 :) cot la cot cu noi, ca eu - chiar de-as avea barba pana la cot, si pielea zbarcita pe masca - tot o sa butonez jocu'. doar asa, de-al dracu.

Posted

O s? fie ca la WoW, o sa treac? prin toat? mitologia pentru a scoate noi demoni ?i alte monstruozit??i diavole?ti. Numai s? nu dureze chiar a?a mult. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...