iLoveCalifornia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 pai pe la 4 jumate dimineata. am incercat si AC si Dragon Age 2 si Skyrim frumusele bine de stiut/jucat cand v-oi avea pc. in rest plictiseala, aveau un sistem d-asta sa nu bulesti calculatoarele ca-ti bloca multiplayeuri si la MW3 si la Blackops si la CoD4 ... :| o fost cam plictiseala aaa... da, unu din astia cu care am fost o jucat toata noaptea prince of persia :))) a incercat cred ca de vreo 100 ori sa treaca de misiuni. greu greu jocu :rofl1:
uLise Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ma banana, doar unu juca Prince of Persia. restu jucau fifa 07 si nu ca-i laud dar is masini de goluri :> plus ca am inteles ca ultima ora s-au bagat la CS si au facut prapad in sala de premade-uri
iLoveCalifornia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 De asta dormeau pe scaune? era un drac care dormea :))) cand i-am pus jingle bells s-a trezit
Sly Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Tsu, ai fost la o bere cu b?ie?ii? :D @Ulise, zicea Majin c?-l bag? pe Chuck ?i-n LoL. Ca ultimat?-i bag? privirea aia a lui ucig?tore, iar cand se uit? la tine mor ?i adversarii ?i colegii de echip?. Pr?p?d, apocalips?, dezastru cosmic. The Hitman a fost pe ProTV, nu?
Tsu_Xing Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Tsu, ai fost la o bere cu b?ie?ii? :D @Ulise, zicea Majin c?-l bag? pe Chuck ?i-n LoL. Ca ultimat?-i bag? privirea aia a lui ucig?tore, iar cand se uit? la tine mor ?i adversarii ?i colegii de echip?. Pr?p?d, apocalips?, dezastru cosmic. The Hitman a fost pe ProTV, nu? Am stat putin prin centru apoi am mers in piata constitutiei insa cand am ajuns eu ii urca in autobuze pt stadion si nu stiam exact cati o sa ramana in piata si cum nu vroiam sa fiu inconjurat de romani :)) m-am dus acasa. Oricum, cred ca e mai bine, as fi stat in zona unde era echipa care a pierdut, nu ar fi fost prea distractiv :)
uLise Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Tsu, ai fost la o bere cu b?ie?ii? :D @Ulise, zicea Majin c?-l bag? pe Chuck ?i-n LoL. Ca ultimat?-i bag? privirea aia a lui ucig?tore, iar cand se uit? la tine mor ?i adversarii ?i colegii de echip?. Pr?p?d, apocalips?, dezastru cosmic. The Hitman a fost pe ProTV, nu? Am stat putin prin centru apoi am mers in piata constitutiei insa cand am ajuns eu ii urca in autobuze pt stadion si nu stiam exact cati o sa ramana in piata si cum nu vroiam sa fiu inconjurat de romani :)) m-am dus acasa. Oricum, cred ca e mai bine, as fi stat in zona unde era echipa care a pierdut, nu ar fi fost prea distractiv :) legat de meci, la golul al2lea, Falcao s-a lasat pe spate cand a sutat, 50% sanse sa ratezi, mai ales ca spre el venea in fuga fundasul, deci e ceva sa dai un asa gol ;) Nu mai stiu exact, dar parca se vehicula mai demult ca Falcao trebuia sa vina in tara, dar n-a fost sa fie. Bre Sly, iar ti-a venit dusmanul :)) sa m-a iau de el ? >:)