Tsu_Xing Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 O Doamne =)) @Dev, stiu, sper sa o lasa mai moale cu temperaturile astea ca e abia 2 Mai. Seara
Tsu_Xing Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Tsu ... la vara o sa dam jos pielea ca tricoul =)) ... da, eu nu inteleg cum in bucuresti este mai cald decat in Madrid, Atena sau Ankara... am ajuns cea mai calduroasa tara din Europa?
Sly Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Tsu ... la vara o sa dam jos pielea ca tricoul =)) ... da, eu nu inteleg cum in bucuresti este mai cald decat in Madrid, Atena sau Ankara... am ajuns cea mai calduroasa tara din Europa? Cic? din cauza copacilor t?ia?i în masa, a gunoaielor ?i-a ma?inilor celor snobi.
AngeL Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Tsu ... la vara o sa dam jos pielea ca tricoul =)) ... da, eu nu inteleg cum in bucuresti este mai cald decat in Madrid, Atena sau Ankara... am ajuns cea mai calduroasa tara din Europa? Cic? din cauza copacilor t?ia?i în masa, a gunoaielor ?i-a ma?inilor celor snobi. Punct ochit, punct lovit. :tiphat:
dev Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ete plasma Marioara ... s-a schimbat climatul ... da fie cum zice Sly ... :) ... Everything is f..... up ... about the weather ... :dooh:
uLise Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Hai buna ziua VVanatorI Cic? din cauza copacilor t?ia?i în masa, a gunoaielor ?i-a ma?inilor celor snobi. O avut dreptate David, ca daca pun pasta aia se simte diferenta. De la 72 grade aseara la 36~41 grade astazi :D
uLise Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Nu.Doar scumpirea barilului de petrol cu 9999999999999% ;)
Sly Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 N-ar fi r?u, observ c? to?i mârlanii ?i-au luat ma?ini din Spania.
uLise Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Copoul e plin de tarani cu buletinul murdar de pamant. E plin frate de masini, parcheaza pe trotuar peste tot.... odata tot le trag o cheie pe caroserie
Sly Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 La Murgeni mor de foame, dar au ma?ini aduse din Spania. Ciorile n-au bani de benzin?, îns? fac chet? ?i se duc la PECO, s?-i vad? lumea. Dac? au bani mai mul?i, cump?r? ?i-o cutie de Red Bull, pe care o fac po?t? vreo 20 de baragladine. Totul e doar de fa?ad?; la pomenirile din cimitir, sunt primii la cer?it, acolo n-au scrupule ?i nici ?mecheria nu mai opereaz?. So ?mecheria!