Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Tsu ... la vara o sa dam jos pielea ca tricoul =)) ...

da, eu nu inteleg cum in bucuresti este mai cald decat in Madrid, Atena sau Ankara... am ajuns cea mai calduroasa tara din Europa?

Posted

da, eu nu inteleg cum in bucuresti este mai cald decat in Madrid, Atena sau Ankara... am ajuns cea mai calduroasa tara din Europa?

Cic? din cauza copacilor t?ia?i în masa, a gunoaielor ?i-a ma?inilor celor snobi.

Posted

Cic? din cauza copacilor t?ia?i în masa, a gunoaielor ?i-a ma?inilor celor snobi.

Punct ochit, punct lovit.

:tiphat:

Posted

Ete plasma Marioara ... s-a schimbat climatul ... da fie cum zice Sly ... :) ...

Everything is f..... up ... about the weather ... :dooh:

Posted

Hai buna ziua VVanatorI

O avut dreptate David, ca daca pun pasta aia se simte diferenta. De la 72 grade aseara la 36~41 grade astazi :D

Posted

Copoul e plin de tarani cu buletinul murdar de pamant.

E plin frate de masini, parcheaza pe trotuar peste tot.... odata tot le trag o cheie pe caroserie

Posted

La Murgeni mor de foame, dar au ma?ini aduse din Spania. Ciorile n-au bani de benzin?, îns? fac chet? ?i se duc la PECO, s?-i vad? lumea. Dac? au bani mai mul?i, cump?r? ?i-o cutie de Red Bull, pe care o fac po?t? vreo 20 de baragladine. Totul e doar de fa?ad?; la pomenirile din cimitir, sunt primii la cer?it, acolo n-au scrupule ?i nici ?mecheria nu mai opereaz?. So ?mecheria! crazyqj4.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...