SexyAlexa Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nu prea am fost pe forum ... deaceea nu am postat :))
Sly Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Explic?-ne mai mult, Tsu. M-as b?ga s? le vizionez ?i eu. Câte sezoane/episoade sunt?
dev Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 2 sezoane ... amu` se "filmeste" al 2-lea ... spor la vizionat ...
Sly Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Da, m-am informat. Pe VPLAY merge ca o lab? trist?, îns? am g?sit primul sezon (în format HD), pe filelist.
dev Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Gasesti si cat a aparut din sezonul 2 ... tot pe File ... :)
Prutus Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Da, m-am informat. Pe VPLAY merge ca o lab? trist?, îns? am g?sit primul sezon (în format HD), pe filelist. daca ai net prin sarma ghimpata...
Sly Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Nu e de la net-ul meu, ci de la ei, au server-ele proaste. La mul?i ani, Gheorghe, Gherghina, George, Georgiana, Ghi??!
Tsu_Xing Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Da, m-am informat. Pe VPLAY merge ca o lab? trist?, îns? am g?sit primul sezon (în format HD), pe filelist. daca ai net prin sarma ghimpata... e de la ei si acum stau sa se incarce un episod din MasterChef de imi vine rau. In linii mari Sly: un fel de LoT, e bun insa ce ma enerveaza ca in sezonul 2 au impartit povestea in n alte povesti si nu ai 2 zile pentru un episod ca sa zici tot ce vrei. Ai in fiecare episod mici pastile.
Tsu_Xing Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 bha tsu n-ai murit ma ?=))) Mai joci??? nu mai joc. Versiune de rahat, bataie de joc la adresa jucatorilor. Nici timp nu am. Ce mai joc, este Starcraft 2 cu amabilitatea lui Sly ^_^ @nubu de Prutus, niu nub, depindde de ora si zi;
dev Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Anul acesta ... nu mai e anul Barcelonei =)) ... insfarsit!!! :D Hala Madrid!
uLise Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 O data la 5 meciuri mai castiga si Realu, oricum ramane de vazut maine seara :>
Lancelot Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Da, m-am informat. Pe VPLAY merge ca o lab? trist?, îns? am g?sit primul sezon (în format HD), pe filelist. daca ai net prin sarma ghimpata... e de la ei si acum stau sa se incarce un episod din MasterChef de imi vine rau. In linii mari Sly: un fel de LoT, e bun insa ce ma enerveaza ca in sezonul 2 au impartit povestea in n alte povesti si nu ai 2 zile pentru un episod ca sa zici tot ce vrei. Ai in fiecare episod mici pastile. Ce se intampla in filme nu e nici macar a 10-a parte din cat de interesante si de complciate sunt cartile lui Martin PS si inca nu a terminat de scris la ele.A scos vreo 5 parca toate mai groase ca LoTR s mai are vreo 2
Prutus Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 @nubu de Prutus, niu nub, depindde de ora si zi; oricand,la orice ora,5 min imi ia sa incarc un film de 45 min
Sly Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Da, m-am informat. Pe VPLAY merge ca o lab? trist?, îns? am g?sit primul sezon (în format HD), pe filelist. daca ai net prin sarma ghimpata... e de la ei si acum stau sa se incarce un episod din MasterChef de imi vine rau. In linii mari Sly: un fel de LoT, e bun insa ce ma enerveaza ca in sezonul 2 au impartit povestea in n alte povesti si nu ai 2 zile pentru un episod ca sa zici tot ce vrei. Ai in fiecare episod mici pastile. Ce se intampla in filme nu e nici macar a 10-a parte din cat de interesante si de complciate sunt cartile lui Martin PS si inca nu a terminat de scris la ele.A scos vreo 5 parca toate mai groase ca LoTR s mai are vreo 2 Ai citit Roata Timpului, de Robert Jordan? Acolo s? vezi grosime. :))