Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Hai sa incepem campania "Nu suport persoanele cu romgleza, cele care folosesc cuvinte precum whatever, anyway etc ca punct de suspensie sau ca element de punctuatie"

:peace:

@ Salut Woody, bine ai venit :D dar sa stii ca majoritatea cu care ai jucat s-au mutat in clanul Invictus, acolo is mai multe fe?e cunoscute :P

Posted

Hai sa incepem campania "Nu suport persoanele cu romgleza, cele care folosesc cuvinte precum whatever, anyway etc ca punct de suspensie sau ca element de punctuatie"

:peace:

@ Salut Woody, bine ai venit :D dar sa stii ca majoritatea cu care ai jucat s-au mutat in clanul Invictus, acolo is mai multe fe?e cunoscute :P

Nici eu nu-l halesc pe profesorul t?u, deci sunt pentru campanie. :)

Posted

Deci asa

Ce-i frate cu cearta asta pe 3 pajini? Incetati ca nu va da nimeni nicio medalie si-n plus va/ne faceti de ras :)

Hai mai bine sa jucam Mount and Blade..mie-mi place l-am mai jucat cu Sly

Posted

Nu-mi pas? de ce zice lumea.dry.gif Mi-am asumat riscul de a ma face de râs, deci m? fac de râs. În plus, am animat ?i topicul, c? prea b?tea vântul a pustiu.

Posted

Acu serios, de ce sa te faci de ras? E o discutie privata oarecum, ca vad niste useri de pe un forum, care oricum nu-i cunosti, nu te cunosc mare scofala.

Vorba aia "mi se rupe" :peace:

Guest WIILOW
Posted

salutare.nu stiu daca ma mai tine minte cineva,dar asta conteaza mai putin.doresc si eu o informatie.astept sa se valideze contul si doresc sa stiu cum mai sunt personajele sa stiu ce creez.multumesc anticipat

Posted

salutare.nu stiu daca ma mai tine minte cineva,dar asta conteaza mai putin.doresc si eu o informatie.astept sa se valideze contul si doresc sa stiu cum mai sunt personajele sa stiu ce creez.multumesc anticipat

salve

HH-ul ca alianta nu mai este din anumite motive :) Omuletii care erau in ea sunt acum in Hentai daca nu ma insel. Nu mai sunt la curent cu toate modificarile :)

P.S. hai sa va chis in freza

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...