dev Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 S`ara ... d-apoi ... actualitate ... eu is in Italia ... daca Romania e o cizma, atunci is in Italia :rofl2: ...
Guest Nicolae Ceausescu Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Votati Dan Diaconescu, pentru o viata de cacat mai buna! Voteaza tu PDL-USL care fura de 22 ani, incredibil cati prosti sunt in tara asta #-o
ThisizEntertainment Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Voteaza tu PDL-USL care fura de 22 ani, incredibil cati prosti sunt in tara asta #-o Da' tu cine plm esti de postezi pe aici ? P.S.: Fratele meu Sly facem un haules baules in Gara de Nord ?
Guest Nicolae Ceausescu Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Da' tu cine plm esti de postezi pe aici ? . Sunt ala care o rujeaza pe maicata cu cabanosu :whistle:
Sly Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Da' tu cine plm esti de postezi pe aici ? . Sunt ala care o rujeaza pe maicata cu cabanosu :whistle: Neic?, tu nu e?ti con?tient c? Dumnezeu a testat prostia pe matale? F?-?i un bine, v?d c? psihicul nu te mai ajut?: cump?r? trei metri de funie (preferabil de cânep?) ?i un s?pun Oana (dac? se mai g?se?te). O s? ?tii ce s? faci cu ele, sunt convins. Ai auzit de "sarcasm", prostule? Mi se rupe c? tu ?i-ai rupt bojogii, ?ipând "Tr?iasc?, Dan Diaconescu!" la OTV, asear? (adic? e vorba de nenea ala f?r? din?i ?i cu fa?a livid? de consumator notoriu de ciuperci otr?vitoare). Hai mar?, `te-n m?-ta de C.A.P-ist crispat. P.S. E?ti prost, înva??-te m?car s? folose?ti cratima, amice? @Ulise, facem. :D
Guest ITI-MUT-DINTII-DIN-LOC Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Mi-e greu sa cred ca nu era/m. Ba bagamias edit in familia matii de fraier, tu vrei sa te joc in picioare prostule?, vezi ca am un preten in Vaslui la care o sa trec vara asta si o sa-mi arate unde stai ma pisatule si iti joc edit in picioare. Tu chiar esti pizdos dupa PC ? dante-n mortii tai de cacat ambalat ce esti. N-ai luat de mult bataie muistule?,vezi in gatu matii ca nu sti cu cine vorbesti si nu sti cum arat si s-ar putea sa-ti scot splina din tine si sa te leg de WC-U public din Vaslui. permanent
ThisizEntertainment Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 iTi , posteaza ipul puternicosului. ms frumos
ThisizEntertainment Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 re re Care mai are 2 pagini de warnuri? ^_^ eu
Sly Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Da ... mersi ... esti un dulce ... P?i dac? te m?nânc? schinarea, ?âc?...
dev Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Aaaa ... ti-a zburat mushtarul de moldovean? Nu era referire la tine deloc ... mi-am adus eu aminte ... de vorbele voastre rare ...