Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

S`ara ... d-apoi ... actualitate ... eu is in Italia ... daca Romania e o cizma, atunci is in Italia :rofl2: ...

Guest Nicolae Ceausescu
Posted

Votati Dan Diaconescu, pentru o viata de cacat mai buna! crazyqj4.gif

Voteaza tu PDL-USL care fura de 22 ani, incredibil cati prosti sunt in tara asta #-o

Guest Nicolae Ceausescu
Posted

Da' tu cine plm esti de postezi pe aici ?

.

Sunt ala care o rujeaza pe maicata cu cabanosu :whistle:

Posted

Da' tu cine plm esti de postezi pe aici ?

.

Sunt ala care o rujeaza pe maicata cu cabanosu :whistle:

Neic?, tu nu e?ti con?tient c? Dumnezeu a testat prostia pe matale? F?-?i un bine, v?d c? psihicul nu te mai ajut?: cump?r? trei metri de funie (preferabil de cânep?) ?i un s?pun Oana (dac? se mai g?se?te). O s? ?tii ce s? faci cu ele, sunt convins. Ai auzit de "sarcasm", prostule? Mi se rupe c? tu ?i-ai rupt bojogii, ?ipând "Tr?iasc?, Dan Diaconescu!" la OTV, asear? (adic? e vorba de nenea ala f?r? din?i ?i cu fa?a livid? de consumator notoriu de ciuperci otr?vitoare). Hai mar?, `te-n m?-ta de C.A.P-ist crispat.

P.S. E?ti prost, înva??-te m?car s? folose?ti cratima, amice?

@Ulise, facem. :D

Guest ITI-MUT-DINTII-DIN-LOC
Posted

Mi-e greu sa cred ca nu era/m.

Ba bagamias edit in familia matii de fraier, tu vrei sa te joc in picioare prostule?, vezi ca am un preten in Vaslui la care o sa trec vara asta si o sa-mi arate unde stai ma pisatule si iti joc edit in picioare. Tu chiar esti pizdos dupa PC ? dante-n mortii tai de cacat ambalat ce esti. N-ai luat de mult bataie muistule?,vezi in gatu matii ca nu sti cu cine vorbesti si nu sti cum arat si s-ar putea sa-ti scot splina din tine si sa te leg de WC-U public din Vaslui.

permanent

Posted

Aaaa ... ti-a zburat mushtarul de moldovean? Nu era referire la tine deloc ... mi-am adus eu aminte ... de vorbele voastre rare ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...