Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

De ce tot timpul eu is primul tau exemplu? MOLDOVENE! :D

?i-am zis, n-am nimic cu tine. Oricum nu uit c? l-ai c?cat bine pe Avram Iancu, deci intri în partidul lui Csibi.

Eh mai Sly.. mai..

Ignoranta e cea mai buna arma intr-o lume ca acesta.

Stiu ca esti patriot pana in maduva oaselor.. dar vremea ostenilor a trecut. Acum nici sabia, nici cuvintele nu mai ataca, doar ignoranta. Te uiti, vezi, treci mai departe. Fiecare cu durerea lui.

P.s :P

La multi ani domnisoarelor si doamenlor. :D

Taja, da? :) Dar eu nu doresc s? fac parte din turma aia ignorant?, plus c? noi vorbim de cinste, mândrie ?i con?tiin?a na?ionala, ceea ce lipse?te cu des?vâr?ire poporului român, poporul care se mai vrea a fi ?i un popor civilizat. Poporul asta, care o vinde pe m?-sa pe trei mer?e de porumb. E împotriva ideilor mele s? recunosc c? ungurii sunt de 1000 de ori mai demni ?i mai constiincio?i decât noi românii, dar trebuie sa recunosc c? ?sta este adev?rul. Crede-m?, î?i poate spune ?i Dev c? Budapesta nu se compar? cu Bucure?tiul. Oamenii a?tia, cu na?ionalismul lor exacerbat, au avut, au ?i vor avea de câ?tigat mai mult decât româna?ii a?tia care "trec, se uita ?i te umple de flegme".

Uite, facem un test. Înjur? oricare erou na?ional al ??rilor: Germania, Italia, SUA, Elve?ia, Norvegia, Ungaria, Rusia, Polonia, Cehia, ?.a.m.d. Ia s? vedem dac? efectul e acela?i "trecem, ne uit?m ?i mergem mai departe".

La mul?i ani!

Posted

De ce tot timpul eu is primul tau exemplu? MOLDOVENE! :D

?i-am zis, n-am nimic cu tine. Oricum nu uit c? l-ai c?cat bine pe Avram Iancu, deci intri în partidul lui Csibi.

Eh mai Sly.. mai..

Ignoranta e cea mai buna arma intr-o lume ca acesta.

Stiu ca esti patriot pana in maduva oaselor.. dar vremea ostenilor a trecut. Acum nici sabia, nici cuvintele nu mai ataca, doar ignoranta. Te uiti, vezi, treci mai departe. Fiecare cu durerea lui.

P.s :P

La multi ani domnisoarelor si doamenlor. :D

Taja, da? :) Dar eu nu doresc s? fac parte din turma aia ignorant?, plus c? noi vorbim de cinste, mândrie ?i con?tiin?a na?ionala, ceea ce lipse?te cu des?vâr?ire poporului român, poporul care se mai vrea a fi ?i un popor civilizat. Poporul asta, care o vinde pe m?-sa pe trei mer?e de porumb. E împotriva ideilor mele s? recunosc c? ungurii sunt de 1000 de ori mai demni ?i mai constiincio?i decât noi românii, dar trebuie sa recunosc c? ?sta este adev?rul. Crede-m?, î?i poate spune ?i Dev c? Budapesta nu se compar? cu Bucure?tiul. Oamenii a?tia, cu na?ionalismul lor exacerbat, au avut, au ?i vor avea de câ?tigat mai mult decât româna?ii a?tia care "trec, se uita ?i te umple de flegme".

Uite, facem un test. Înjur? oricare erou na?ional al ??rilor: Germania, Italia, SUA, Elve?ia, Norvegia, Ungaria, Rusia, Polonia, Cehia, ?.a.m.d. Ia s? vedem dac? efectul e acela?i "trecem, ne uit?m ?i mergem mai departe".

La mul?i ani!

Hai mai Sly, c-o floare nu se face primavara, ne-am pierdut demult acest spirit..

Multumesc de urare. Ai ceva-n PM. :P :D

Posted

Nu sunt "Taja", acel cont a fost imprumutat, deoarece am avut moderator pe el, am fost nevoita sa ii schimb parola si mailul.

Asa ca, te rog, nu mai imi spune asa. :D

P.s Nu vreau sa fiu data in judecata. :))

Mai, ce sa spun, asta e romania, o tara de lasi.. :)

Posted

Vad ca la?itatea a devenit o mândrie na?ional?, cât mai dureaza pân? la urm?toarea, aia cu b?g?rea cucului în fund între b?rba?i?

Posted

Vad ca la?itatea a devenit o mândrie na?ional?, cât mai dureaza pân? la urm?toarea, aia cu b?g?rea cucului în fund între b?rba?i?

Esti sigur ca nu se intampla asa ceva?

Eu precum vad, sunt mai multi barbati (care uzeaza acest sport), si nu mult va dura pana vor cere bisericii sa aplice casatorii intre barbati... sau casatorii intre femei.. :))

Deci Sly, ai pus-o. =)))

Posted

Ai v?zut un c?cat. Vorbe?ti de parc? ai lucra în beciurile de la Vatican. :))

?i credin?a voastr? care e? Aia de "ne uit?m, trecem mai departe ?i-i mai futem ?i un picior în cur s? moara mai repede"? T?ce?i, c? voi confunda?i pe Sf. Ilie cu Iisus Hristos. Dac? a? ?ti c? v? misca?i fundurile pe ritmuri nietzcheniene, v-a? mai întelege, dar a?a, c? v-a luminat becul de 100 de watti, asta m? face sa ma pr?p?desc de râs.

Posted

?i credin?a voastr? care e? Aia de "ne uit?m, trecem mai departe ?i-i mai futem ?i un picior în cur s? moara mai repede"? T?ce?i, c? voi confunda?i pe Sf. Ilie cu Iisus Hristos. Dac? a? ?ti c? v? misca?i fundurile pe ritmuri nietzcheniene, v-a? mai întelege, dar a?a, c? v-a luminat becul de 100 de watti, asta m? face sa ma pr?p?desc de râs.

Saliu`

Exagerezi. Cat despre credinta noastra..cam e cusuta cu ata alba. Multe scrieri se bat cap in cap si se contrazic una pe alta. Nici eu nu pot demostra ce cred, nici tu nu poti demonstra ce crezi. Adevarul nu il stim.. nici eu, nici tu. O carte scrie ceva, alta carte altceva, care este adevarul? Ma luminezi? Imi aduci dovezi/fapte ca tu ai dreptate?

Eu una nu pot aduce dovezi/fapte, deci adevarul nu il va stii nimeni exact.

Dar na, cine sunt eu sa ma contrazic?

Ai fi mirat cate stiu despre aceasta credinta. :)

Posted

Saliu`

Exagerezi. Cat despre credinta noastra..cam e cusuta cu ata alba. Multe scrieri se bat cap in cap si se contrazic una pe alta. Nici eu nu pot demostra ce cred, nici tu nu poti demonstra ce crezi. Adevarul nu il stim.. nici eu, nici tu. O carte scrie ceva, alta carte altceva, care este adevarul? Ma luminezi? Imi aduci dovezi/fapte ca tu ai dreptate?

Eu una nu pot aduce dovezi/fapte, deci adevarul nu il va stii nimeni exact.

Dar na, cine sunt eu sa ma contrazic?

Ai fi mirat cate stiu despre aceasta credinta. :)

Pai ori stii, ori nu stii, nu vezi ca te contrazici cu vorbele tale? Nu incerca sa-ti impui ideile preconcepute, ca ma lasa rece. Ana, ca idee, tie trebuia sa-ti spuna cineva ca ateismul nu mai e de mult o moda, iar lupta asta pe care o duci, nu e decat o izmaneala itelectuala de tip semidoct.

Eu nu te pot lumina, lumina pe care o cauti ti-o gasesti singura, ori daca nu o sa cauti tot felul de prostii precum topicul care mi l-ai dat, de spun aia ca Iehova e Iisus Hristos si nu Dumnezeul din Vechiul Testament.

Eu am spus si-o mai spun, nu omul cauta divinitatea, ci ea te gaseste pe tine, pentru ca pe Dumnezeu nu-l gasesti nici in biblioteci, nici in generatorul de particule de la Geneva. Cine nu poate gasi calea pentru a primi revelatia divina, o face cum a zis Tutea, prin traditia sacra si istoria sacra, numai ca aici ne impiedicam de refuzul snobistic de a nu fi roman, stii tu "ne uita, privim, mergem mai departe". A fi ateu este echivalentul a nu fi roman, asta este parerea mea, s-a spus asta in nenumarate randuri, pentru ca la noi constiinta nationala s-a pierdut in perioada interbelica, cea mai glorioasa perioada a romanilor, perioada cand se manca ortodoxism pe paine. Perioada postbelica si-a spus cuvantul, dand viata unor creaturi de sorginte de tip darwiniano-markist, iar perioada postdecembrista a licentiat aceste creaturi intr-un sistem de tip evolutionistic.

O sa observi ca eu nu fac propaganda Bisericii Ortodoxe Romane, dar nici nu ma pot situa de partea laica, partea lipsita de mister si sincretism tradtitional, eu doar incerc sa apar valorile morale si spirituale in care eu ma scald, atat. Cacaturile astea, ca ai gasit tu miezul din pasarica si-ai dedus ca Biblia e pusa sub semnul intrebarii, asta tine de ploduri de liceu, care blufeaza discursul profesorului de religie crezand ca ei detin adevarul pur.

Ca ultima idee, nu ma intereseaza ce crezi tu, 10, 100, 1000 de persoane, care pun in balanta crezul altora, pe baza egocentrismului non-intelectual si nerevelat. Vezi, apoi cu cartea nu, cu misterul nu, atunci cu ce? Si sa fim sinceri, stii tu Biblia, cat iti spune nu spune popa la biserica intr-o zi de joi. Nu mai elucubra aiurea, incearca sa fii mai retinuta in aprecieri si comparatii filozofice, pentru ca unde scuipi tu, acolo s-ar putea sa fi murit unul, luptand pentru libertatile de care te bucuri tu astazi. E o ironie, dar e o ironie pur mioritica.

Posted

Buna.

Sly, fiecare cu opinia lui, ideea e generala. Pe mine nu ma priveste ce credinta are X sau Y, eu ma axez doar pe ce cred si pe ce vad.

We are like this ===>

:)

Posted

Nu te prive?te, dar arunci cu rahat pe credin?ele altora. ?tiu c? ?tii ce nu ?tie nici Papa, dar s? nu exageram cu nihilismele astea. Nu e vinovat ?tefan cel Mare c? dobitocii de la "Discu?ii" stau cu degetul în cur, ar?tând lumii c? f?r? p?rerile ?i deciziile lor nu se lumineaz? casa. :P

@Prutus, cine nu-i cu mine, e împotriva mea. Tu ai ales, îmi pare r?u.

Posted

Nu te prive?te, dar arunci cu rahat pe credin?ele altora. ?tiu c? ?tii ce nu ?tie nici Papa, dar s? nu exageram cu nihilismele astea. Nu e vinovat ?tefan cel Mare c? dobitocii de la "Discu?ii" stau cu degetul în cur, ar?tând lumii c? f?r? p?rerile ?i deciziile lor nu se lumineaz? casa. :P

Vai da porcos esti azi, nu eu am facut acel "articol", doar dadeam un exemplu, nu am nimic cu credinta nimanui, fiecare isi urmeaza calea in acesta lume. Cine sunt eu sa judec pe cineva? :)

Dar intr-un fel sau altu, e praf in fata. Ma intrist la rautatea din lume si uneori ma intreb unde este "cel de sus", chiar nu vede? :)

:D

Posted

Vai da porcos esti azi, nu eu am facut acel "articol", doar dadeam un exemplu, nu am nimic cu credinta nimanui, fiecare isi urmeaza calea in acesta lume. Cine sunt eu sa judec pe cineva? :)

Dar intr-un fel sau altu, e praf in fata. Ma intrist la rautatea din lume si uneori ma intreb unde este "cel de sus", chiar nu vede? :)

:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...