Tsu_Xing Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ce face fetele ? :) Manule, nebunatic mic ce esti,spritzar de prigat, ce mai sobolanesti pe aici :))) P.S. Cand se face cald afara, poate facem o aroganta cu baietii ( Yoyo, Cipo, etc. dinozaurii de acum 5 ani ) V-am pupat pe portofel. Al vostru Alin Roscatu si eu ca fetele pe aici :)) Facem un cico :P Cu Cipo tot ma intalnesc si-l amenint dar tot am amanat-o.
Sly Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WmHbXYpdW4g&lc=wHtpWNTT190_aCsDHSAC5JcrIIlppS62Wj1twpJAiAc&context=G23982bcFAAAAAAAAFAA&feature=g-all-c
AngeL Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Cic? "regret?" c? m-a respins. Au o durere, fix în fundule? :) Daca vrei cont pe Mu, iti dau contu` facut de mine, ti l-as da cu mail cu tot.. dar e facut pe mailul meu principal. Cauta-ma pe mess, si iti dau parola si contul. Faza dura e ca eu, am facut acea "aplicatie" fara macar sa trag o speranta ca o sa imi activeze cineva vre-un cont pe MU LM... cica n-am fata sa joc acest joc minunat si frumos.. :( Din motive tehnice nu joc jocul asta nici sa ma impusti.. pe acest server ma refer. :) O zi buna.
uLise Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 :) Anonymous, pleaca de aici ca vine ef bi aiu. :D
Sly Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Cic? "regret?" c? m-a respins. Au o durere, fix în fundule? :) Daca vrei cont pe Mu, iti dau contu` facut de mine, ti l-as da cu mail cu tot.. dar e facut pe mailul meu principal. Cauta-ma pe mess, si iti dau parola si contul. Faza dura e ca eu, am facut acea "aplicatie" fara macar sa trag o speranta ca o sa imi activeze cineva vre-un cont pe MU LM... cica n-am fata sa joc acest joc minunat si frumos.. :( Din motive tehnice nu joc jocul asta nici sa ma impusti.. pe acest server ma refer. :) O zi buna. Eu î?i mul?umesc fain, dar m? gândesc c? o sa fiu banat, mi-e s? nu-?i fac un pocinog ?i s? r?mâi f?r? cont. ?tii c? pere?ii au urechi multe. :P
AngeL Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Cic? "regret?" c? m-a respins. Au o durere, fix în fundule? :) Daca vrei cont pe Mu, iti dau contu` facut de mine, ti l-as da cu mail cu tot.. dar e facut pe mailul meu principal. Cauta-ma pe mess, si iti dau parola si contul. Faza dura e ca eu, am facut acea "aplicatie" fara macar sa trag o speranta ca o sa imi activeze cineva vre-un cont pe MU LM... cica n-am fata sa joc acest joc minunat si frumos.. :( Din motive tehnice nu joc jocul asta nici sa ma impusti.. pe acest server ma refer. :) O zi buna. Eu î?i mul?umesc fain, dar m? gândesc c? o sa fiu banat, mi-e s? nu-?i fac un pocinog ?i s? r?mâi f?r? cont. ?tii c? pere?ii au urechi multe. :P Ete fash, de ce sa te baneze? EU NU JOC. Si fac ce vreau cu contul meu, ti-l dau tie.. nu vad motivul banului tau, traim in dictatura? Hai bai fratilor ma lasati? Parca e mai ceva ca NASA acest joc de doi lei.. In alta ordine de idei, cauta-ma inainte de ora 17:00 sa iti dau contu si parola. Tare curioasa mai sunt pentru ce sa te baneze. Si in plus nu e corect, eu am mai jucat acu 3 luni pe contu` unui prieten, pe mine nu m-a refuzat cand am aplicat pentru un cont pe LM. Doamne mare iti este gradina si multe buruieni mai ai in ea. 8-} Eu m-am pus tare pe SilQ cand am timp asa.. :)) O zi buna.. munca ma asteapta.. :-j
uLise Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Deci... autoru zice ...sa autorizzzz ca plm sl eu am un st sh bere skol la 3l sh cum zice noi chef p.s. angel asta e srv vsro files ,nu ? ( privat ) sa-mi zici ratele la el :P si numele
AngeL Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Deci... autoru zice ...sa autorizzzz ca plm sl eu am un st sh bere skol la 3l sh cum zice noi chef p.s. angel asta e srv vsro files ,nu ? ( privat ) sa-mi zici ratele la el :P si numele Nu e privat. (m-am chinuit 8 luni sa am lvl 103=)) ). La astia de nu iti bagi premium, faci lvl 120 in vreo 5 ani. :)) Rata e foarte mica.... http://www.joymax.com/portal/
uLise Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 aa pe oficial <_< parca aveai un arcas , ce s-a intamplat cu ala ? app.. cate luni ti-o luat sa farmezi charul si cine te-o crescut(daca te-o crescut?!) sbot ceva? :>
AngeL Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bine iti spun povestea arcasului convertit in Nuker(dar sa nu razi), sunt nuba inca.. :))) Era un event inainte de sarbatori, puteai sa iti resetezi statusul, eu din greseala am bagat 3 puncte la mana, bucuroasa ca pot sa ii resetez statusu..l-am respetat si am bagat toate punctele la Str, am dat jos toata masteria si cica imi fac nuker.. capoasa, n-am intrebat pe nimeni cum se face un Nuker. Toate bune si frumoase.. pana am aflat cu stupoare ca nukeru e pe int si nu pe str (cum il facusem eu).. aveam viata garla dar dmg, ciuciu.. Acum sa il refac, strang cursed heard sa dau toata masteria jos. -_- :)) Asta e posvestea arcasului si a Nukerului epic fail. =)) Acum o tin in camp 10 in gap si strang inimioare blestemate..sa il refac arcash inapoi.. durerea e ca mi-am vandut sunu+7 <_< Sa trecem la cleric: Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa imi ramana caracter principal, aveam nevoie sa farmez arcashu, si am zis sa nu ma rog de nimeni sa stea cu ressu la farmare.. am facut Cleric/Wizz... dureros e ca nu am farmat mai deloc cu el(sunt FF la 103 cleric) .... si a trebuit sa il tin in gap 9 pana pe la 90.. dupa aia i-am scos gapu cu gandul ca il farmez la 105 in cave. Sper sa nu il bulesc si pe asta <_< Dar am mai comis-o .. vad un helm rare+7+ full blue (in gandu meu a rasarit ideea, vai ce bine o sa imi prinda, ce-s 400 mil :-j), iau casca, cap de blonda :))..si era havey armor .. nu robe.. -_- Adevarul e ca am fost ajutata, am lipci la nebuni.. atat s-a tinut unu de capu meu pana am facut clericu.. Acum merg cu gap 0 inca 1 lvl si jumate, si dupa 6 luni la farmat, masteria la wizzard imi este pe 90.. atacker nu pot fii... De te apuci de original, server Zeus, ma cauti.. te ajut. Vreau sa imi fac un Warlock.. e demential la Fortres... bateau 10 wizz in el si nu cadea.. bine ca era bufat tipu... faza dura, cand a dat o data un skill au cazut vreo 5 de ai nostri.. :))) Am si sbot, al meu. M-am pus si eu bine pe langa un reprezentat ce vindea promotie sbot de sarbatori.
uLise Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Wizz-ul sa-l faci pure INT si daca tot ai submastery cleric poti sa-ti pui protector inloc de robe. La 105 e un quest unde farmezi de spargi.. 700 sp pe quest si e repetabil questul. De apucat nu ma apuc pe iSRO no thanks, imi ajunge... joc pe privat