Lancelot Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 guyz wadafac posteaza aceeasi oameni ca acu 2+ ani ;D jaba jabba ce batrana e lumea pe aici bai :))
misterio2o Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 misterio2o afk?? :))) mie dor de vremurile alea uff ce mult a trecut de cand nu am mai jukt sau vizionat forumul:-< salutare la toti :)
Tsu_Xing Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ACTA can go suck her self =)) ... te sustin devule, te sustin :)
Guest zga1ba Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Salve . Prutuse te mai joci the-west ?? ca nici in oras HH nu mai esti , te-au dat afara pt inactivitate cica .
Sly Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Va enumar cateva motive pentru care aplicatia dumneavoastra pentru cont MU-Linkmania este posibil sa fi fost RESPINSA: 1. Aveti deja doua conturi pe care activati. Prin "activitate" se intelege orice autentificare cu succes pe un cont. Nu ne preocupa cine a inregistrat contul (strict legat de punctul acesta), ci persoana care activeaza pe el. Regula se aplica retroactiv (adica verificam pe ce conturi ati activat pana acum, sa stim daca aveti sau nu cont pe care sa activati). Daca am gasit deja 2 conturi pe care v-ati autentificat, nu mai aveti dreptul la nici un alt cont (deci nu are rost sa trimiteti o cerere pentru cont nou - va va fi respinsa). Nu ne intereseaza scuze de genul "am jucat temporar pe contul vecinului" sau "m-a rugat pisica sa-i cresc caracterul". 2. Sunteti banat pe serverele/forumul Linkmania (inclusiv MU). Daca va stiti drept o persoana care a cauzat probleme (hack, limbaj la adresa comunitatii sau a adminilor, ... ETC), nu va pierdeti timpul sa trimiteti cereri - va vor fi respinse. 3. V-ati inregistrat de pe una din urmatoarele tipuri de adrese IP: - telefonie mobila - wireless public - proxy 4. Ati cerut mai mult de 2 conturi. Aveti dreptul sa aplicati pentru maxim 2 conturi (asta daca nu aveti nici un cont pe care activati - vezi pct 1). Daca deja aveti doua, nu mai aveti dreptul la nici unul. Daca aveti unul, mai aveti dreptul sa aplicati pentru unul. 5. Datele utilizate la inregistrare sunt indecente, jignitoare sau contravin regulamentului general Linkmania, regulamentului MU Linkmania sau regulilor de bun simt. 6. ALTE motive (de care ne vom lovi probabil pe parcurs) - ramane la atitudinea administratorilor MU. Lista se mai poate completa fara vreo notificare, deci este recomandat sa o cititi mereu inainte sa aplicati pentru un cont. Va reamintesc faptul ca aceste reguli (precum orice alt regulament) nu sunt negociabile sau discutabile. Daca va incadrati in unul (sau mai multe) din aceste puncte, va rugam sa nu postati sau sa nu asteptati vreun raspuns. Daca totusi aplicatia dumneavoastra a fost respinsa si NU va incadrati in vreunul din punctele enumerate mai sus, va rugam sa trimiteti un email la adresa: mu@linkmania.ro si sa asteptati un raspuns. Pentru orice alta situatie va rugam sa NU deschideti topicuri pe forum. Toate cererile vor primi un raspuns. Ne pare rau, aplicatia dumneavoastra pentru a juca pe serverul MU LinkMania S2 a fost respinsa. Cu regret, Echipa LinkMania.ro [/code] Eu m? aflu la punctul 6. :)
Guest AlinRoscatuL Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ce face fetele ? :) Manule, nebunatic mic ce esti,spritzar de prigat, ce mai sobolanesti pe aici :))) P.S. Cand se face cald afara, poate facem o aroganta cu baietii ( Yoyo, Cipo, etc. dinozaurii de acum 5 ani ) V-am pupat pe portofel. Al vostru Alin Roscatu
Konvict Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Va enumar cateva motive pentru care aplicatia dumneavoastra pentru cont MU-Linkmania este posibil sa fi fost RESPINSA: 1. Aveti deja doua conturi pe care activati. Prin "activitate" se intelege orice autentificare cu succes pe un cont. Nu ne preocupa cine a inregistrat contul (strict legat de punctul acesta), ci persoana care activeaza pe el. Regula se aplica retroactiv (adica verificam pe ce conturi ati activat pana acum, sa stim daca aveti sau nu cont pe care sa activati). Daca am gasit deja 2 conturi pe care v-ati autentificat, nu mai aveti dreptul la nici un alt cont (deci nu are rost sa trimiteti o cerere pentru cont nou - va va fi respinsa). Nu ne intereseaza scuze de genul "am jucat temporar pe contul vecinului" sau "m-a rugat pisica sa-i cresc caracterul". 2. Sunteti banat pe serverele/forumul Linkmania (inclusiv MU). Daca va stiti drept o persoana care a cauzat probleme (hack, limbaj la adresa comunitatii sau a adminilor, ... ETC), nu va pierdeti timpul sa trimiteti cereri - va vor fi respinse. 3. V-ati inregistrat de pe una din urmatoarele tipuri de adrese IP: - telefonie mobila - wireless public - proxy 4. Ati cerut mai mult de 2 conturi. Aveti dreptul sa aplicati pentru maxim 2 conturi (asta daca nu aveti nici un cont pe care activati - vezi pct 1). Daca deja aveti doua, nu mai aveti dreptul la nici unul. Daca aveti unul, mai aveti dreptul sa aplicati pentru unul. 5. Datele utilizate la inregistrare sunt indecente, jignitoare sau contravin regulamentului general Linkmania, regulamentului MU Linkmania sau regulilor de bun simt. 6. ALTE motive (de care ne vom lovi probabil pe parcurs) - ramane la atitudinea administratorilor MU. Lista se mai poate completa fara vreo notificare, deci este recomandat sa o cititi mereu inainte sa aplicati pentru un cont. Va reamintesc faptul ca aceste reguli (precum orice alt regulament) nu sunt negociabile sau discutabile. Daca va incadrati in unul (sau mai multe) din aceste puncte, va rugam sa nu postati sau sa nu asteptati vreun raspuns. Daca totusi aplicatia dumneavoastra a fost respinsa si NU va incadrati in vreunul din punctele enumerate mai sus, va rugam sa trimiteti un email la adresa: mu@linkmania.ro si sa asteptati un raspuns. Pentru orice alta situatie va rugam sa NU deschideti topicuri pe forum. Toate cererile vor primi un raspuns. Ne pare rau, aplicatia dumneavoastra pentru a juca pe serverul MU LinkMania S2 a fost respinsa. Cu regret, Echipa LinkMania.ro Eu m? aflu la punctul 6. :) sau lovit pe parcurs =))
Sly Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mi-a explicat IceMan (foarte formal ), c? a? fi intrat pe un cont; contul lui Ulise de acu` 7000 de ani. În concluzie, dac? vrei s? joci MU, trebuie s?-?i faci un scop în via??. P.S. abis, m-au mirosit securi?tii ?i-au dedus ei c? eu a? fi codat.
uLise Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 adevaru ca ai fost un codat toata viata.. ps. un alt adevar este ca mu e un joc de cacat =))) ffffffffffff expirattttttttttttttt iar pe LM daca nu esti un hardcore rupt-n cur nu faci nimica ^^
Sly Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Cic? "regret?" c? m-a respins. Au o durere, fix în fundule? :)
uLise Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Au uitat cand le dadeam lectii de mu in timp ce ei nu stiau ce sa faca la questul de sm