Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Caut o Muratura prin HH Care anu trecut cand eram in alianta cu ei facea mare tam-tam ca m-am luat eu de Billionx sau ceva de genu si Mai facea si gura mare la cat de IDIOT E de unde am eu numarul lui de telefon si Adresa Email? Raspuns:sunt agent special SRI am vb cu tata-o sa mi-l dea :)) care era postat clar si frumos pe fostul forum HH .Doar vroiam sa-i zic AMIN! -Ghici ciuperca ce-i ? Avea Nick -PRUTUS =Prostia Reunita Uniltateral Troglodita Uslobozita Stricata mai traiesti Obsedatule ?

Da este Moldovean asta zice tot :))

Guest Interzisa
Posted

Caut o Muratura prin HH Care anu trecut cand eram in alianta cu ei facea mare tam-tam ca m-am luat eu de Billionx sau ceva de genu si Mai facea si gura mare la cat de IDIOT E de unde am eu numarul lui de telefon si Adresa Email? Raspuns:sunt agent special SRI am vb cu tata-o sa mi-l dea :)) care era postat clar si frumos pe fostul forum HH .Doar vroiam sa-i zic AMIN! -Ghici ciuperca ce-i ? Avea Nick -PRUTUS =Prostia Reunita Uniltateral Troglodita Uslobozita Stricata mai traiesti Obsedatule ?

Da este Moldovean asta zice tot :))

Ooo, da ce faci?

Calmeaza-te, ia un loc, baga un mic, baga o bere (e ziua romanilor, nu conta ca esti la italia), ce aveti fratilor? Atata rautate in voi... Eu cred ca tu ai primit pachet de acasa si ai tras o palinca de aia 42 - 50 grade.

@Jack sau cum pana lu dev te-o chema, impusca-te pe scaunu electric, sa fi sigur ca decedezi. Si hai "Jet" pinguinule.

Noapte buna :violent:

Posted

cand iti bati joc de un svr care functioneaza din 2005 e ceva. Macar daca stiau ca nu sunt in stare, sa-i fi lasat pe altii, dar si atunci cand gasesti pe 1 care iti face treaba sa-i dai flit.... isi merita soarta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...