Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

Ala e, tocmai ti-am dat accept, cand o sa fie si astia on, ne bagam la un poker. ^_^

Eu fug pana in oras. Take care. :-*

Posted

Ce du?manie pentru un c?cat de golden. ?i aici nu m? refer numai la ?la care a postat, ci ?i la ?ia care se cred miezul din pu?ulic? (ca s? nu zic altceva) ?i cer nefondate de fric?. Ce s? mai discut?m paradigmic, a?tia sunt fo?ti lac?tu?i mecanici, microbi?ti de ras?, vân?tori de firm?, mocani cu norm? întreag?. Hai s?-i pi? în cur cu toat? reputa?ia lor.

vb si tu mai frumos :)

M? cuno?ti?

nu...si nici nu vreau sa te cunosc da vb mai frumos ...

anaholico iar suferi de nebagare in seama ?

Posted

Ce du?manie pentru un c?cat de golden. ?i aici nu m? refer numai la ?la care a postat, ci ?i la ?ia care se cred miezul din pu?ulic? (ca s? nu zic altceva) ?i cer nefondate de fric?. Ce s? mai discut?m paradigmic, a?tia sunt fo?ti lac?tu?i mecanici, microbi?ti de ras?, vân?tori de firm?, mocani cu norm? întreag?. Hai s?-i pi? în cur cu toat? reputa?ia lor.

M? cuno?ti?

C? altfel, ce?

Te rog s? nu mai postezi aici dac? nu ?tii s? vorbe?ti. Dac? e?ti prost crescut ?i faci atacuri directe, eu m? pot adresa mai sus.

Posted

M-am adresat lui? În orice caz, dac? se simte, nu e vina mea. Au guild-ul lor, posteze acolo, la topicul lor de pudici.

Suspend pe o perioada nedeterminata din partea casei.

Guest Interzisa
Posted

M-am adresat lui? În orice caz, dac? se simte, nu e vina mea. Au guild-ul lor, posteze acolo, la topicul lor de pudici.

Hai ma Madalin, ce a zis asa grav? Mda..

Repede "fugim si plangem la mamica", in cazu de fata la un global.

Noapte buna.

Posted

Fucking MADALIN ataca dinou !!!

Guest Interzisa
Posted

Fucking MADALIN ataca dinou !!!

Eram plecata...

Cauta anohoolic pe facebook, we will talk and fghit there, at poker. >:)

P.S Cenzureaza si tu ca sifonu e in floare. Asa stiu sa se apere unii din lipsa de argumente. :-j

Am sa imi expun mania in piesa asta.

-_-

Posted

M? cuno?ti?

C? altfel, ce?

Te rog s? nu mai postezi aici dac? nu ?tii s? vorbe?ti. Dac? e?ti prost crescut ?i faci atacuri directe, eu m? pot adresa mai sus.

eu nu stiu sa vb...si sunt prost crescut? uite cine vb

"Ce du?manie pentru un c?cat de golden. ?i aici nu m? refer numai la ?la care a postat, ci ?i la ?ia care se cred miezul din pu?ulic? (ca s? nu zic altceva) ?i cer nefondate de fric?. Ce s? mai discut?m paradigmic, a?tia sunt fo?ti lac?tu?i mecanici, microbi?ti de ras?, vân?tori de firm?, mocani cu norm? întreag?. Hai s?-i pi? în cur cu toat? reputa?ia lor."

sa iti aduc aminte ca faceai referire la mine?

chiar nu am chef sa ma cert si te rog sa vb mai frumos...nu am nimic cu tine....dar daca cont o sa am

Guest Interzisa
Posted

M? cuno?ti?

C? altfel, ce?

eu nu stiu sa vb...si sunt prost crescut? uite cine vb

"Ce du?manie pentru un c?cat de golden. ?i aici nu m? refer numai la ?la care a postat, ci ?i la ?ia care se cred miezul din pu?ulic? (ca s? nu zic altceva) ?i cer nefondate de fric?. Ce s? mai discut?m paradigmic, a?tia sunt fo?ti lac?tu?i mecanici, microbi?ti de ras?, vân?tori de firm?, mocani cu norm? întreag?. Hai s?-i pi? în cur cu toat? reputa?ia lor."

sa iti aduc aminte ca faceai referire la mine?

chiar nu am chef sa ma cert si te rog sa vb mai frumos...nu am nimic cu tine....dar daca cont o sa am

Vorbeste doar in prezenta lui, de ce daca stii ca are forum suspend ii face morala, fiindca el momentan nu iti poate da reply.

Ar fii mai bine sa ne vedem fiecare lungul nasului, fiindca el facea referire strict la joc, prea mult suflet pus intr-un joc si asta ne face sa ne pierdem demnitatea de om si rusinea.

P.S Si sa nu zici ca ma bag aiurea in seama, Sly e amicul meu, de asta nu pot sa vad cum lovesti fara ca sa nu ai un raspuns.

P.s.s Te rog sa nu mai imi pocesti nickname-ul.

Atat iti zic:

O zi buna.

Posted

:))

ce ma amuza lumea

Mie imi sunt prieteni amandoi,dar Sly a depasit masura,tu zici ca Lucian sa nu mai vorbeasca in lipsa lui SLy,dar Sly cum l-a jignit pe Lucian?

Si sunt sigur ca nimeni nu a mers "sa planga" la vreun moderator cu privire la limbaju lui Sly

Eu cred ca i-a vorbit chiar foarte frumos Lucian lui Sly,i-a spus doar sa vorbeasca mai frumos

ultimu meu post aici ca vad ca o ia lumea pe aratura

Guest Interzisa
Posted

:))

ce ma amuza lumea

Mie imi sunt prieteni amandoi,dar Sly a depasit masura,tu zici ca Lucian sa nu mai vorbeasca in lipsa lui SLy,dar Sly cum l-a jignit pe Lucian?

Si sunt sigur ca nimeni nu a mers "sa planga" la vreun moderator cu privire la limbaju lui Sly

Eu cred ca i-a vorbit chiar foarte frumos Lucian lui Sly,i-a spus doar sa vorbeasca mai frumos

ultimu meu post aici ca vad ca o ia lumea pe aratura

A facut referire la Lucian? :)

Daca el s-a simtit, asta e.

Are si omu "of-ul lui", o sa si-l rezolve cand o sa revina. Atat am zis ca nu e frumos sa vorbesti de-o persoana cat ea nu e prezenta sau nu se poate apara.

N-am nimic cu nimeni, dar daca au ceva de impartit (si daca lucian s-a simtit jignit si vrea un drept la replica), exista club fghit, undeva pe la "Discutii Generale".

Eh..

Acest subiect e inchis din partea mea, desi am sa vad o replica cu multe taranisme, am sa mai postez aici cand o sa revina Sly.

Spor la lvl. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...