Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Ce du?manie pentru un c?cat de golden. ?i aici nu m? refer numai la ?la care a postat, ci ?i la ?ia care se cred miezul din pu?ulic? (ca s? nu zic altceva) ?i cer nefondate de fric?. Ce s? mai discut?m paradigmic, a?tia sunt fo?ti lac?tu?i mecanici, microbi?ti de ras?, vân?tori de firm?, mocani cu norm? întreag?. Hai s?-i pi? în cur cu toat? reputa?ia lor.

Posted

Ce du?manie pentru un c?cat de golden. ?i aici nu m? refer numai la ?la care a postat, ci ?i la ?ia care se cred miezul din pu?ulic? (ca s? nu zic altceva) ?i cer nefondate de fric?. Ce s? mai discut?m paradigmic, a?tia sunt fo?ti lac?tu?i mecanici, microbi?ti de ras?, vân?tori de firm?, mocani cu norm? întreag?. Hai s?-i pi? în cur cu toat? reputa?ia lor.

vb si tu mai frumos :)

Posted

vb si tu mai frumos :)

M? cuno?ti?

Guest Interzisa
Posted

Ha!! :))

Cand le zici, le zici. :tiphat:

Buna ziua domle`. :D :))

Auzi sa vorbesti si tu frumos, da? Ca de nu aduc lanturile pentru tine, nu pentru uLise. <_<

Posted

Omu` se simte cu musca pe c?ciul?, cred; de asta î?i permite s? fac? îndemnuri comuniste a la Che Guevara. Dac? nu-i convine, s? nu mai vin? pe aici.

Guest Interzisa
Posted

Lasa mai sa se simta lumea bine. :P

Si de mine se iau prin joc si pe aici, putin imi pasa.

Pe unde e tatuata ?? :-?

Posted

Lasa mai sa se simta lumea bine. :P

Si de mine se iau prin joc si pe aici, putin imi pasa.

Pe unde e tatuata ?? :-?

Cine-o ?tie, o fi moart?-n cas?, posibil bâzâit? de mu?te prin G.T.A. IV.

Guest Interzisa
Posted

Cam ciudat, a disparut si dev. :-?

Pe mess nu mai dai? :nanana:

Imi place ce si-a facut pe corp, dar mie pe pielea mea nu mi-ar trebui asa ceva. :-j

Posted

Imi place ce si-a facut pe corp, dar mie pe pielea mea nu mi-ar trebui asa ceva. :-j

Cere-i ?i tu o poz? cu triunghiul inghinal, poate are ?i acolo. :P

http://www.headhuntersguild.net <---- a revenit exclusivismul

Am deja: Skype, Xfire, TeamSpeak, plus c? pe YM sunt mul?i prieteni "care nu m-au v?zut de foarte mult timp", adic? de dou? zile.

Guest Interzisa
Posted

Fa o cruce cu picioru drept. Tu vrei poza cu asa ceva si nu stii cum sa ii ceri? :-?

Spune-i:"Draga mea frumoasa, vreau o poza cu stupul tau dulce de miere, vreau sa vad daca nu ai un roi acolo"

Tot eu sa te invat. <_<

Cauta pe Facebook: AnaMaria si da-mi add, valabil si pentru tatuata si pentru uLise.

Dam un poker ca am o sete de acel joc.. si vreau sa va vad ce puteti. :> >:)

Posted

Fa o cruce cu picioru drept. Tu vrei poza cu asa ceva si nu stii cum sa ii ceri? :-?

Spune-i:"Draga mea frumoasa, vreau o poza cu stupul tau dulce de miere, vreau sa vad daca nu ai un roi acolo"

Tot eu sa te invat. <_<

Cauta pe Facebook: AnaMaria si da-mi add, valabil si pentru tatuata si pentru uLise.

Dam un poker ca am o sete de acel joc.. si vreau sa va vad ce puteti. :> >:)

P?i sunt 100000000000 de AneMarii. :)

Guest Interzisa
Posted

Unirea@yahoo.com sau anohoolic, vezi nici asa nu ma gasesti? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...