=Cashis= Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 pune o poza de la buric in jos ..;) sa facem si un puzzel eventual Nu nu nu !! :)) alivia...deci nu cred ca ai si pe picior :))) serios? :)) :))) asta e facuta sa vada lumea ca ai si pe picior?:)) in fiecare zi cate o parte?:D Anyway ... let's play something :)) glumeam alivia :P
AliviA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ulise in timp ce jucam LoL ... am auzit la radio cred ca o melodie de a lui Nas .. si zicea ceva cu '' my nigga ... '' parca mai zicea ceva cu '' goes around '' nu imi aduc aminte :( ca eram in joc ( cred ca la referen tot zicea cu my nigga ) ... nici nu am auzit cum trebuie versurile ca sa o pot cauta :( Edit: Am gasit :D
Prutus Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ybx0jUkydhM&feature=player_embedded sly cand era mic si mancase ciuperci de pe malu Prutului
Sly Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Da m?, seam?n? la ochi cu mine ?i la corp cu tine. -_-
AliviA Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Da m?, seam?n? la ochi cu mine ?i la corp cu tine. -_- :> you hawt
sebaca Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 neatza all ink o sapt si vin akasa :wub: :dance:
Sly Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dac? ar fi s? aleg dintre to?i compozitorii de muzic? pentru jocuri, l-a? alege f?r? mustr?ri pe Jeremy Soule.
uLise Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Merge merge :D Si Michael Kamen e un compozitor bun dar nu in jocuri .