uLise Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 So Ulise ... let me :D Let you ride ... ? ... i'll let you ride :> fac si eu ca sly.... te-ai tras in vitrina ca-n olanda :))) ?
AliviA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 alivia tot corpul tau e tatuat?:| cam 80% restu de 20% e free :)) So Ulise ... let me :D Let you ride ... ? ... i'll let you ride :> fac si eu ca sly.... te-ai tras in vitrina ca-n olanda :))) ? You nasty :naughty: oh btw
=Cashis= Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 omfg :))) nu se uita lumea ciudat la tine pe strada? :))
AliviA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 omfg :))) nu se uita lumea ciudat la tine pe strada? :)) In special vara :)) cum sa nu ... ii si aud uite la asta cate tatuaje sau uite-o si pe drogata asta :))
=Cashis= Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 omfg :))) nu se uita lumea ciudat la tine pe strada? :)) In special vara :)) cum sa nu ... ii si aud uite la asta cate tatuaje sau uite-o si pe drogata asta :)) pffff....presupun ca ai si pe picioare? :))
AliviA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 omfg :))) nu se uita lumea ciudat la tine pe strada? :)) In special vara :)) cum sa nu ... ii si aud uite la asta cate tatuaje sau uite-o si pe drogata asta :)) pffff....presupun ca ai si pe picioare? :)) Dap :D
=Cashis= Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 vai :))) pe mainii am vazut ca ai...in poza de la steam prof se vede pe unde mai ai....ai zs ca si pe picioare :))) deci...nu e 20% free....e 10% :)))
AliviA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 are si la..... panouri directionale ;) Nah :)) nu am
uLise Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 pune o poza de la buric in jos ..;) sa facem si un puzzel eventual
Prutus Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 are si la..... panouri directionale ;) Nah :)) nu am dovedeste-ne :))
AliviA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 pune o poza de la buric in jos ..;) sa facem si un puzzel eventual Nu nu nu !! :))
=Cashis= Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 pune o poza de la buric in jos ..;) sa facem si un puzzel eventual Nu nu nu !! :)) alivia...deci nu cred ca ai si pe picior :)))
AliviA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 pune o poza de la buric in jos ..;) sa facem si un puzzel eventual Nu nu nu !! :)) alivia...deci nu cred ca ai si pe picior :))) serios? :))
=Cashis= Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 pune o poza de la buric in jos ..;) sa facem si un puzzel eventual Nu nu nu !! :)) alivia...deci nu cred ca ai si pe picior :))) serios? :)) :))) asta e facuta sa vada lumea ca ai si pe picior?:)) in fiecare zi cate o parte?:D
AliviA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 pune o poza de la buric in jos ..;) sa facem si un puzzel eventual Nu nu nu !! :)) alivia...deci nu cred ca ai si pe picior :))) serios? :)) :))) asta e facuta sa vada lumea ca ai si pe picior?:)) in fiecare zi cate o parte?:D Anyway ... let's play something :))