Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Nu mai bine jucam pe hi5? Acolo am si ceva milioane credit, cu facebook-ul sa de-a dracu daca ma descurc. Nu imi trimite mail-ul de confirmare. So? ;;)
uLise Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 DB series ftw Ce ma... nu v-ati uitat cand erati mici la DBZ :o ? La noi in cartier era sesiune de DB, toti ne uitam pe tvr2 :wub: ce ne mai confruntam cu problema "care-i cel mai tare caracter si care-i cel mai misto" =))) ps. mi-am dat seama,sly, ca de majin zici
AliviA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Nu mai bine jucam pe hi5? Acolo am si ceva milioane credit, cu facebook-ul sa de-a dracu daca ma descurc. Nu imi trimite mail-ul de confirmare. So? ;;) hi5 nu am folosit niciodata..... si nici nu cred ca voi indrazni.. (am folosit myspace ceva ani in urma) DB series ftw Ce ma... nu v-ati uitat cand erati mici la DBZ :o ? La noi in cartier era sesiune de DB, toti ne uitam pe tvr2 :wub: ce ne mai confruntam cu problema "care-i cel mai tare caracter si care-i cel mai misto" =))) ps. mi-am dat seama,sly, ca de majin zici Ba da si cel mai tare e Jesus and his 7 dwarfs :))
uLise Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 atheist <_< pana si pac credea in d-zeu :D @le. am fost premiant http://imageshack.us/f/18/dscn0032oq.jpg/ http://imageshack.us/f/257/dscn0031s.jpg/
Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Toate ca toate, intr-un final am reusit, cum va gasesc? :-?
AliviA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Toate ca toate, intr-un final am reusit, cum va gasesc? :-? Scrie '' Paulica de la roman '' si dai add as friends.
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Alivia, cum te-ai trecut la ultimul recens?mânt? Cu W.C-ul în cas?, curte sau cimitir?
Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ma ocup maine de asta, nu stiu ce dracu are de nu imi trimite validarea-n mail, vad eu maine. Am plecat in oras.. Noapte buna. Kiss ya.
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Am uitat s?-i dau lui Lance un +1, dar degeaba, vine mau^ ?i-l rezolv? la loc. :))
AliviA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Alivia, cum te-ai trecut la ultimul recens?mânt? Cu W.C-ul în cas?, curte sau cimitir? Am zis ca in natura :))
AliviA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ma ocup maine de asta, nu stiu ce dracu are de nu imi trimite validarea-n mail, vad eu maine. Am plecat in oras.. Noapte buna. Kiss ya. Servici usor :))
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Alivia, cum te-ai trecut la ultimul recens?mânt? Cu W.C-ul în cas?, curte sau cimitir? Am zis ca in natura :)) Ai picat în W.C?
dev Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ahhaaaaaa ... deci ora tarzie? =)) Da eu ce sa zic ca iti mai scriu de la lucru :)) ... @Sly ... drujba pwla ta ... foc tropical =)) ... Abia astept sa ajung acasa ... aici e moarte curata ... ma c*c pe ei bani ... Abia asteptia sa ajungi la sly acasa? :))) Abia asteapta sa ajunga la mine acasa. Sau nu? Marcel lamureste-ne.. (Ai grija ce zici ca bataia doare si inca rau, sucitoarea te asteapta dupa usa in scumpa si dulcea noastra casa) :)) :-? aa acum fac legatura, Sly de asta iti trebuia drujba, ca sa il intampini pe Marcel (De ce n-ai zis asa, caut una rezistenta si cu lant tare.) ;;) . :)) Buna ziua. :D La tine draga mea ... :* ... Oare la cine te asteptai? :D
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Mar?ele, îmi schimbi ?i mie priza? Ai ajuns acas??
dev Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Sly ... nu am ajuns ... in decembrie ... fac PIT-STOP la Ana ... :D PS: Iertare pentru intarziere ... un calduros LA MULTI ANI!!! Aveti grija de voi ... rar o sa dau pe net ca ii perioada de libere =)) ...
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Sly ... nu am ajuns ... in decembrie ... fac PIT-STOP la Ana ... :D PS: Iertare pentru intarziere ... un calduros LA MULTI ANI!!! Aveti grija de voi ... rar o sa dau pe net ca ii perioada de libere =)) ... Mul?am, devule! Marâ?âca lu` Ghibirdel aka Alivia, nu ?i-a dat jos balega de pe nas?
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Prutuse, a venit Moshuu la gather? dap V-a b?ut toat? cinzeaca? :)) Myst, La mul?i ani!