uLise Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 this prick didn't even greet me at the show thinks he makes art like he is Vincent van Gogh But no I turn from amateur to pro I put in work daily You just don’t know
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Hai buna dimineata sau noapte buna. Sly, poze ceva de la ziua de nastere? :D Later. :D Da. Noi, cei trei prieteni ?i-o felie de tort. :) Mai era ?i aia "la ora 17:00 (recte CINCI), trimitem copii s?-?i fac? lec?iile. :sef:
Prutus Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Da. Noi, cei trei prieteni ?i-o felie de tort. :) Mai era ?i aia "la ora 17:00 (recte CINCI), trimitem copii s?-?i fac? lec?iile. :sef: ati impartit o savarina? :rofl2:
=Cashis= Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Lol e ziua batranului :)) La multi ani :tiphat: voi 2...jucati si cs? daca tot aveti steam?:D noi jucam jocuri decente :P decente? :-s
Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Hai buna dimineata sau noapte buna. Sly, poze ceva de la ziua de nastere? :D Later. :D Da. Noi, cei trei prieteni ?i-o felie de tort. :) Mai era ?i aia "la ora 17:00 (recte CINCI), trimitem copii s?-?i fac? lec?iile. :sef: Portia mea unde e? :sef: Ciuciu palinca pana nu imi dai portia mea de prajitura. :sef: Ulise :hello: Tu, eu de te vad noaptea, rup asfaltu. (Machiata asa, sa nu se inteleaga altceva)=)) Ce se presupune a fii tu? @Nu stiu cum m-am miscat dar a pocnit scaunu :blink: Clar, trebuie sa slabesc, mai ales partea dorsala. =))
Prutus Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Prutuse, a venit Moshuu la gather? apai,aia sigur m-au injurat,ca eu am lucrat vineri noapte,am ajuns dim la 5,am adormit la 6 jumate,m-am trezit dupa 4 ore,la 19 eram praf,m-am pus la somn,am pus ceasu sa sune la 21,dar m-am trezit abia la 2 noaptea,si nu am mai fost la gather
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ai mai vorbit cu el? @Ana, Alivia o o arde cu satanismul dup? 00:00, cu teribilismul juvenil dup? 07:00, d? cu var pe timp de ploaie, prepar? ciocolat? lunea ?i e arahnofob? joia ?i vinerea.
AliviA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 e photoshop nu make up =)) Nu e nici make up nu e nici photoshop e doar vopsea pentru test tattoo :))
AliviA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ai mai vorbit cu el? @Ana, Alivia o o arde cu satanismul dup? 00:00, cu teribilismul juvenil dup? 07:00, d? cu var pe timp de ploaie, prepar? ciocolat? lunea ?i e arahnofob? joia ?i vinerea. Si miercuria tragem pe nas varul cazut de pe pereti :))
Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pe sistemul "cine ?i-a c?cat nasul?" :) :)) Sunt depasita de secolu` asta. :| <_< Voi trageti pe nas, mai trageti si pe gura. :)) =)) @In loc sa ne aduci tort, tu vorbesti de var, frumos iti sade. <_<
uLise Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pe sistemul "cine ?i-a c?cat nasul?" :) :rofl2: ulise is on rampage laughing at this line =))))))))))))00
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=234312&pid=6047851&st=300&#entry6047851 Mojo Jojo! :sef:
Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 AliviA , uite aici, varianta masculina. :))
uLise Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 @taja ba ba ba..... [-( sa ne respectam intre noi , nu postam caricaturi ca pe urma ne face tot noi de cacao @sly , cu antikristu nu te pui , poate doar costel ciofu sa-i fac o incantatie ceva .. :-??
Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 @taja ba ba ba..... [-( sa ne respectam intre noi , nu postam caricaturi ca pe urma ne face tot noi de cacao @sly , cu antikristu nu te pui , poate doar costel ciofu sa-i fac o incantatie ceva .. :-?? Glumeam >:P :D Hai sa va ard la un poker, aveti timp? Fac contu ala pe facebook?
uLise Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 fa-l odata .... ca de 2 saptamani ne "ameninti" ca ti-l faci si tot nu l-ai mai facut <_<
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 AliviA , uite aici, varianta masculina. :)) Majinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! :hello:
Guest Interzisa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A dracu nici Facebook-ul nu ma accepta. :)) Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can.
Sly Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 asta este majinn buu Nu, nu. ?sta e Majin al nostru: