Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Am un fetish, s? m? pupe-n cur to?i caca?ii care fac pe sclavii la SA-MP Linkmania.

Buna dimineata.

Am vazut faza, nasol, il stiu baiat de treaba, a fost investit in functie dupa mine si am purtat cateva discutii cu el.. dar era ok. Ce face un banner sub nick..... :-j

Nu de ?la vorbim. :P

Guest Interzisa
Posted

Am un fetish, s? m? pupe-n cur to?i caca?ii care fac pe sclavii la SA-MP Linkmania.

Buna dimineata.

Am vazut faza, nasol, il stiu baiat de treaba, a fost investit in functie dupa mine si am purtat cateva discutii cu el.. dar era ok. Ce face un banner sub nick..... :-j

Nu de ?la vorbim. :P

Tocmai ai scapat de penalizare.

Nu ma bag in jocuri care nu le cunosc, intreaba-ma orice de Mu si te lamuresc.. dar cu wanted si alte rahaturi.. sunt pe langa.

Posted

:rofl1:

hai ca esti simpatica... ce-i asa complicat la Mu Online e la fel de simplu mario.

hack'n'slash all the way daca intelegi ce vreau sa zic.

1.mare branza faci un char oricare ar fi el (elf,bk,sm etc.. ) F11 F12 AFK TATA faci full stas 32767

2.bagi ultimul set racnet 380 bagi op galbene mov +13+26 si ala esti :)))

2 pasi si gata ai terminat cu mu-ul

si acu imi aduc aminte cand am facut war cu Lance , amandoi cu1 rr , diferenta de vreo 30 lvl ( daca erau 30 lvl :-? ) el cu bk eu mg si-mi dadea miss =)

Posted

hai ca esti simpatica... ce-i asa complicat la Mu Online e la fel de simplu mario.

1.mare branza faci un char oricare ar fi el (elf,bk,sm etc.. ) F11 F12 AFK TATA faci full stas 32767

si acu imi aduc aminte cand am facut war cu Lance , amandoi cu1 rr , diferenta de vreo 30 lvl ( daca erau 30 lvl :-? ) el cu bk eu mg si-mi dadea miss =)

Doi noobi. ?i tu, ?i Lance.

Guest Interzisa
Posted

Da, ai dreptate intr-o mana si in alta .... :))

:))

Noapte buna, cred. :D

Posted

L-am ?i sters. S? fiu sincer, m-a? apuca, dar a? vrea un server mai antrenant, cu mai pu?ini pro?ti ?i mai pu?ini v?cari cu sim?ul responsabilit??ii.

SA:MP Likmania, e` un server pierdut, ?i toate asta din cauza ?lora cu "responsabilitatea", niste microbi?ti cu chica-topor; eu a? vrea mai mult? indolen?? pentru noii playeri, mai mult? cooperare, mai pu?in? vân?toare, mai pu?in miserupism ?i mai mult ajutor pentru noobi.

Guest Interzisa
Posted

Cred ca ar trebui sa mergeti amandoi sa trageti. <_<

Buna ziua. :D

Posted

salutare

Urasc ora de iarna, urasc ca se intuneca mai devreme si nu ii inteleg rostul, insa, anul asta, ma bucur, chiar am nevoie de ora aia de somn -_-

Guest Interzisa
Posted

Cam slaba miscare pe aici. :D

O duminica superba va doresc. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...