Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

Ce Bic? Drujb?!

Tot timpu ai tendinta asta exagerata de-a exagera? :))

As you wish, o drujba trimit, fac cheta in HH si o cumpar. :D

Posted

Ahhaaaaaa ... deci ora tarzie? =))

Da eu ce sa zic ca iti mai scriu de la lucru :)) ...

@Sly ... drujba pwla ta ... foc tropical =)) ...

Abia astept sa ajung acasa ... aici e moarte curata ... ma c*c pe ei bani ...

Guest Interzisa
Posted

De parca te oblig eu sa imi scrii de la lucru. -_- <_<

Vorbim cand nu dorm. :))

:kiss:

Inca ma invitai sa merg si eu acolo, eu ii puneam la respect.. Nu-s eu de a strainatatii.. -_-

Posted

Baga ceva de 2Pac. Vezi ce transpus era Lancelot? Cipolina era si ea in trupa. :))

@Mi s-a futut calculatorul; revin maine.

Posted

Abia asteptia sa ajungi la sly acasa? :)))

Posted

Baga ceva de 2Pac. Vezi ce transpus era Lancelot? Cipolina era si ea in trupa. :))

@Mi s-a futut calculatorul; revin maine.

face cat tot mtvu de acuma si restu posturile tv de muzica

Guest Interzisa
Posted

Abia asteptia sa ajungi la sly acasa? :)))

Abia asteapta sa ajunga la mine acasa.

Sau nu? Marcel lamureste-ne.. (Ai grija ce zici ca bataia doare si inca rau, sucitoarea te asteapta dupa usa in scumpa si dulcea noastra casa) :)) :-?

aa acum fac legatura, Sly de asta iti trebuia drujba, ca sa il intampini pe Marcel (De ce n-ai zis asa, caut una rezistenta si cu lant tare.) ;;) . :))

Buna ziua. :D

Guest Interzisa
Posted

pai cam de toate vezi pe aici, topic ca se retrage, topic ca a revenit, topic cu "ma mai stie careva ? "si acum asta care mai lipsea :rofl2:

Eu ma recunosc, la nervi si stres din toate partile, am facut un topic de retragere. Dar cum amici in adevaratul sens al cuvantului (aici pe forum), m-au convins sa ma gandesc mai bine in a ma retrage, desi am sanatatea cum o am.. Mai stau, mai stresez pe unu pe altu.. dar niciodata nu asa apela la topicuri de genul "dead", desi multi ar dansa si ar face dansul pinguinului sa ma vada in patru scanduri. Im bad, i know.. but that is who im. :D

:>

Guest Interzisa
Posted

?i eu m? recunosc, dar mi se rupe pula de ce cred al?ii. Cred c? ar fi bine s? faci ?i tu la fel.

Am trecut de faza in care sa bag toti/toate smcherii/smecherele in seama. Fac ce ma taie capu, ignoranta e cea mai buna solutie in cazul multor persoane. (Lasa spune tu ce vrea organul tau de mine, spui multe dar stii putine). Adevarul ca sunt prea multi destepti care isi arata simpatia sau antipatia fata de-o proasta ca mine. :D :-j

Let it be. :P

Posted

Trebuie s? reflectezi la trei lucruri de baz?:

1.Persoana cu care intri în conflict, are cei 7 ani de-acas??

2.Po?i s? accep?i ideea c? nu toat? lumea te poate iubi?

3.Autovictimizarea e` calea spre umilin???

Ai grij?, ignoran?a poate însemna ?i prostie, asta tratat mot-a-mot, nu numai ideea de a ignora pe cineva; m? rog, asta conteaz? mai pu?in. Problema e s? ?tii s?-?i aduni în jurul t?u oameni capabili, care s? te satisfac? moral, spiritual ?i amical. Subliniez AMICAL, pentru c? e bine s? nu cazi în nici una dintre extreme. E bine s? ai prieteni care s? aib? curajul s?-?i spun? ?i unele lucruri în fa??, chiar dac? nu-?i plac, dar s? ?tie s? te poat? ?i aprecia atunci când meri?i.

?tiu, e` greu s? g?se?ti OAMENI, de asta devenim uneori sceptici ?i melancolici, dar problema ?ine de noi în?ine; fiecare are o doza lui de r?utate, care uneori în cateva secunde, cu ajutorul ei, distrugem ceea ce-am construit în zeci de ani. Nu ?tiu ce personalitate zicea "nu m? mai cert cu nimeni, pentru c? nu am timp s? m? mai împac", Frumos, nu? :). Ideea mesianic? lipse?te printre noi, ceea ce e de-o gravitate apocaliptic?. Eu r?mân oripilat când v?d atâ?ia plozi (am întâlnit ?i aici pe forum ), care ?i se adreseaz? cu o atâta r?utate ?i cu o atâta infatuare, luând partea satanic? de partea lor, încât mi-e greu s? cred c? din teribilism, frustrare sau ignoran?? li s-au întunecat atât de tare min?ile.

Posted

Mai tre' sa reflectezi la un lucru mai important decat cele mentionate mai sus.

Cum zicea si Giovanni , esti mafiot nu bagi pe oricine in seama. Te respecti vorbesti numai cu lume de calibru tau ;) pe care te poti baza.

Daca ai stofa de mafiot nu trebuie sa fii flexibil ;)

Guest Interzisa
Posted

Trebuie s? reflectezi la trei lucruri de baz?:

1.Persoana cu care intri în conflict, are cei 7 ani de-acas??

2.Po?i s? accep?i ideea c? nu toat? lumea te poate iubi?

3.Autovictimizarea e` calea spre umilin???

Ai grij?, ignoran?a poate însemna ?i prostie, asta tratat mot-a-mot, nu numai ideea de a ignora pe cineva; m? rog, asta conteaz? mai pu?in. Problema e s? ?tii s?-?i aduni în jurul t?u oameni capabili, care s? te satisfac? moral, spiritual ?i amical. Subliniez AMICAL, pentru c? e bine s? nu cazi în nici una dintre extreme. E bine s? ai prieteni care s? aib? curajul s?-?i spun? ?i unele lucruri în fa??, chiar dac? nu-?i plac, dar s? ?tie s? te poat? ?i aprecia atunci când meri?i.

?tiu, e` greu s? g?se?ti OAMENI, de asta devenim uneori sceptici ?i melancolici, dar problema ?ine de noi în?ine; fiecare are o doza lui de r?utate, care uneori în cateva secunde, cu ajutorul ei, distrugem ceea ce-am construit în zeci de ani. Nu ?tiu ce personalitate zicea "nu m? mai cert cu nimeni, pentru c? nu am timp s? m? mai împac", Frumos, nu? :). Ideea mesianic? lipse?te printre noi, ceea ce e de-o gravitate apocaliptic?. Eu r?mân oripilat când v?d atâ?ia plozi (am întâlnit ?i aici pe forum ), care ?i se adreseaz? cu o atâta r?utate ?i cu o atâta infatuare, luând partea satanic? de partea lor, încât mi-e greu s? cred c? din teribilism, frustrare sau ignoran?? li s-au întunecat atât de tare min?ile.

Nu contest faptul ca in urma unor actiuni ale mele sa le spun (mai fara minte) din partea mea, s-au soldat cu loviri directe in orgoliul unora, nu sunt genu de persoana care sa intorc si celalalt obraz cand primesc o palma, ai dat, ai luat.. Defect sau atuu numai ala de sus stie ce e. M-am certat, am injurat, mi-am bagat, mi-am scos. Prostia mea a fost in faptul ca am lasat prea mult "gluma"sa continuie. Cat despre amici, mi-am facut amici adevarati, cum spuneai tu.. care imi spun in fata unde si cum gresesc, niciodata nu m-am suparat cand cineva mi-a spus "Ana esti asa, sau pe dincolo", m-a suparat faptul ca anumite persoane preferau sa ma muste de fese (adica sa ma vorbeasca pe la spate) si in fata mea ma lingeau. Nu suport omu cu N fete cum nu suport nici ipocrizia unor useri ai acestui forum, fara sa vreau cad in patiama (adevarului), spun ce am pe suflet fara ocolisuri sau finisari, cui ii convine bine, cui nu ii convine, iar e bine. Nu ma schimb pentru nimeni nici in viata de zi cu zi, nici aici.

Mafioata, nu ma numesc poate doar o persoana fara anumite complexe in gandire, pot sa port o discutie si la nivel inalt dar pot sa fiu si mahalagioaica, viata ne face sa fim imprevizibili si sa ne modelam dupa timpurile in care traim.

Am scris o istorie DAMN. :))

Posted

Imprevizibil?, modelare. De ce nu ne vorbe?ti de cu?it, ?arpe sau libidinos? :)) Contextual ar suna cât se poate de "bine". Glumeam. Nu, nu asta ar fi ideea cu care ar trebui s? te impui ca s?-?i ?ii du?manii la distan??, ci printr-o sârguincioas? filantropie. Unii sunt atat de încuia?i, încat nu-?i dau seama în ce rahat sunt, e bine s?-i aju?i uneori. De exemplu, pe mine cu mahalagismele n-ai putea s? m? convingi ?i nici printr-o retoric? for?at?.

În concluzie, ori ignor?m orice atac, ori îi ajut?m; în general, mahalagismele î?i pun în parantez? orice etic? intelectual? cu care vrei s? epatezi.

Singurul t?u defect e c? folose?ti acela?i b?? ?i acela?i rahat de fiecare dat?. B??ul e` încercarea disperat? de a te impune, iar rahatul sunt acei oameni în fa?a c?rora încerci s? te impui, cei de care ai vorbit.

V?d c? e?ti fat? de?teapt?, de ce-ai încercat s? te aliniezi atâta vreme acelor substandarde linkmaniace, unde nu erai agreat??

P.S. Fie-mi iertate constat?rile (ce-i drept, pu?in cam dure), preciz?rile, adresele ?i explica?iile formale.

Guest Interzisa
Posted

Imprevizibil?, modelare. De ce nu ne vorbe?ti de cu?it, ?arpe sau libidinos? :)) Contextual ar suna cât se poate de "bine". Glumeam. Nu, nu asta ar fi ideea cu care ar trebui s? te impui ca s?-?i ?ii du?manii la distan??, ci printr-o sârguincioas? filantropie. Unii sunt atat de încuia?i, încat nu-?i dau seama în ce rahat sunt, e bine s?-i aju?i uneori. De exemplu, pe mine cu mahalagismele n-ai putea s? m? convingi ?i nici printr-o retoric? for?at?.

În concluzie, ori ignor?m orice atac, ori îi ajut?m; în general, mahalagismele î?i pun în parantez? orice etic? intelectual? cu care vrei s? epatezi.

Singurul t?u defect e c? folose?ti acela?i b?? ?i acela?i rahat de fiecare dat?. B??ul e` încercarea disperat? de a te impune, iar rahatul sunt acei oameni în fa?a c?rora încerci s? te impui, cei de care ai vorbit.

V?d c? e?ti fat? de?teapt?, de ce-ai încercat s? te aliniezi atâta vreme acelor substandarde linkmaniace, unde nu erai agreat??

P.S. Fie-mi iertate constat?rile (ce-i drept, pu?in cam dure), preciz?rile, adresele ?i explica?iile formale.

Tot timpul eu caut sa acord credit fiecarui persoane de pe acest forum si nu numai, au fost persoane ca nu m-au suportat prin simplu fapt ca am fost mai acida in replici, nu de putine ori le-am explicat (Incearca sa ma cunosti catusi de putin si ai sa iti dai seama ce fel de om sunt, ce educatie am si de unde provin), oricat am incercat si prin orce cai am incercat, rezultatul a fost degradabil. Ce trebuia sa fac? Pot sa bat eu toaca la urechea surdului daca el nu aude, sunt persoane care se plafoneaza la un anumit nivel si nu poti sa le despui mintea oricum ai incerca si oricum ai face. E mai usor sa te aperi prin a jigni decat sa stai frumos la o discutie placuta chiar amicala sa iti spui pasurile, m-am saturat sa ii explic lui X, dragul/draga mea, in viata multe se rezolva prin discutie. Raspunsul a fost ceva de genu " nu discut cu una ce si-a dat poze de pe google zicand ca e ea". Am incercat sa le explic de ce am recurs la o asemenea metoda, degeaba. Ai gresit!! Sa ti se ia capu!!. Da ma, am gresit, din diferite motive lesne de inteles nu am vrut sa ma afisez pe un forum, nu ca as fii handicapata, chioara sau mai urata ca naiba. Pur si simplu n-am vrut sa pun poze cu mine. Deci crede-ma, am incercat tot si o fapta negativa a pus in umbra tot binele care l-am facut la N persoane. De acolo le-au provenit frustrarile, de acolo s-au simtit loviti in orgoliu, de acolo ma ataca. Ce pot sa cer sau sa ofer persoanelor de genu? Ignoranta doar atat. Cand 10 iti spun ca e neagra si tu doar 1 o tii pe a ta ca e alba, ori esti prost, ori idiot, ori ambele.. (sau chior in cel mai rau caz).

Guest Interzisa
Posted

O seara placuta sa aveti, ma rapune somnu. :| :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...