Tsu125 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 LIKE A BAWS !!! B-) Dedic melodia de mai sus lu` don` Dev! sau: http://www.youtube.com/watch?v=bYmVx7FK6WI mamaaaaaaaaa, ce comoara =))
Guest Interzisa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. Respira don` Sly ... ce pana mea pot sa fac? LIVING THE F*CKING DREAM!!! :rofl2: ... Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. =(( pune muraturi :)) Neata P.S. multi HH-eri au fost, putini au ramas Sa te chish in freza Tzushca ... Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. Numai tie ? :( Acum cateva zile am vorbit cu el pe mess, munceste de zor ^^ si ca deobicei, m-am certat cu el. :-j "me and my mouth/ keybord":) Buna ziua. EDIT: Tsu, moraturile le-am pus eu pentru Dev ^^, deci iese din calcul asta. :D Apropo la multi (b)ani. Love u` :wub: Am adormit sau mai bine zis dormeam. :D Apropo, sa iti impusc colegu ala slabanog.. <_< Buna ziua.
Sly Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Bre, dac? trece Arti pe aici, s?-i spune?i s? m? pupe-n cur.
dev Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. Respira don` Sly ... ce pana mea pot sa fac? LIVING THE F*CKING DREAM!!! :rofl2: ... Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. pune muraturi Neata P.S. multi HH-eri au fost, putini au ramas Sa te chish in freza Tzushca ... Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. Numai tie ? :( Acum cateva zile am vorbit cu el pe mess, munceste de zor ^^ si ca deobicei, m-am certat cu el. :-j "me and my mouth/ keybord":) Buna ziua. EDIT: Tsu, moraturile le-am pus eu pentru Dev ^^, deci iese din calcul asta. :D Apropo la multi (b)ani. Love u` :wub: Am adormit sau mai bine zis dormeam. :D Apropo, sa iti impusc colegu ala slabanog.. <_< Buna ziua. Daca ai dinti de rechin ... esti invitata mea =)) ... ca-i prea ciontos!!! :rofl2:
Guest Interzisa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nu il musc!! Asta sa fie clar!! Nu vreau sa imi rup dintisorii in oasele lui. Dar umaru tau da, ma razbun pe tine. ^_^ :kiss: Edit: Cand ai vreme, treci pe mess. :-w :>
uLise Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Bre, dac? trece Arti pe aici, s?-i spune?i s? m? pupe-n cur. Asta ii la ordinea zilei :))
dev Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nu il musc!! Asta sa fie clar!! Nu vreau sa imi rup dintisorii in oasele lui. Dar umaru tau da, ma razbun pe tine. ^_^ :kiss: Edit: Cand ai vreme, treci pe mess. :-w :> For fwck sakes ... IS!!! :))
Guest Interzisa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nu il musc!! Asta sa fie clar!! Nu vreau sa imi rup dintisorii in oasele lui. Dar umaru tau da, ma razbun pe tine. ^_^ :kiss: Edit: Cand ai vreme, treci pe mess. :-w :> For fwck sakes ... IS!!! :)) Ai scapat cu viata? Si cu frigideru plin? :)) :kiss: Talk with you later. O seara buna HH
uLise Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 pilaf http://www.youtube.com/watch?v=ViudyPMt_m0&feature=related
Prutus Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Cristos a inviat ! :tiphat: E?ti varz?... tu nu stii cum sa te dai la ea? :))
Guest Interzisa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Aloha people! Tu chiar vrei sa mori? Nu stii ca pentru mine ora 23:00 e o ora tarzie?:-w @Sly frumos si unicat mod de filtrare (sincer n-am mai vazut modul asta de filtrare) :))) Buna ziua.
sebaca Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 salve all ce face fetele si baietele ? Ink 3 sapt si ajung si io akasa :X
kEENyyy Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 salve all ce face fetele si baietele ? Ink 3 sapt si ajung si io akasa :X Cand ajungi acasa faci cinste cu 1,2,3,4,5.....N beri :)) Buna ziua lume :)
Sly Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 nu,tu esti sly din murgeni :rofl2: A vorbit Ghi?? Prisp? de la F?l?iu! @Ana, da. @Salut, sebaca! @Salutare, kEENyyy!
Guest Interzisa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Eu am p?r la cur. Cand e ziua ta? Sa iti trimit un Bic. <_< Esti penal, jur. :))