Tsu125 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 S?pt?mâna lui Mo? Cr?ciun. Ra?ie la guild activity, ca pe timpul lu` nea` Nicu. S? le dau la trâmbi??, acum aveam mount-ul. La mul?i ani, Tsu! Scuze, ieri am fost ocupat.. Np :) si Ms. re re
thoricik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ceau fata La multi ani fericiti! sa iti porti cu mandrie tatuajul, astept sa il vizionez pe skype ;;) sau jpg :wub: :-*
Sly Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Tsu, ?i-ai f?cut un televizor? :)) @Sar`na, Thora!
Tsu125 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 eu sunt televizor mai Sly :)) 1 man show da mai Thora, sa imi aduc aminte contul de Skype :)
Lancelot Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 eu sunt televizor mai Sly :)) 1 man show da mai Thora, sa imi aduc aminte contul de Skype :) hai la multi ani bre
Sly Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 eu sunt televizor mai Sly :)) 1 man show da mai Thora, sa imi aduc aminte contul de Skype :) Am v?zut faza asta la o emisiune. L-au întrebat a?tia pe un artist în tatuaje, "care a fost cel mai ciudat tatuaj din cariera ta?", cica "un televizor". :))
uLise Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 eu sunt televizor mai Sly :)) 1 man show da mai Thora, sa imi aduc aminte contul de Skype :) Am v?zut faza asta la o emisiune. L-au întrebat a?tia pe un artist în tatuaje, "care a fost cel mai ciudat tatuaj din cariera ta?", cica "un televizor". :)) Daca e ful hashde` si treide pai sa moara piranda de nu e tatoaj de jupanash
Tsu125 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 eu sunt televizor mai Sly :)) 1 man show da mai Thora, sa imi aduc aminte contul de Skype :) hai la multi ani bre hai sa te chis in freza Lanceloate. Ms :) seara
Sly Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 eu sunt televizor mai Sly :)) 1 man show da mai Thora, sa imi aduc aminte contul de Skype :) Am v?zut faza asta la o emisiune. L-au întrebat a?tia pe un artist în tatuaje, "care a fost cel mai ciudat tatuaj din cariera ta?", cica "un televizor". :)) Daca e ful hashde` si treide pai sa moara piranda de nu e tatoaj de jupanash Traies bahtalo! O nou? ras?:
Sly Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. =((
Tsu125 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. =(( pune muraturi :)) Neata P.S. multi HH-eri au fost, putini au ramas :)
Guest Interzisa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. =(( Numai tie ? :( Acum cateva zile am vorbit cu el pe mess, munceste de zor ^^ si ca deobicei, m-am certat cu el. :-j :)) "me and my mouth/ keybord":) :D Buna ziua. EDIT: Tsu, moraturile le-am pus eu pentru Dev ^^, deci iese din calcul asta. :D Apropo la multi (b)ani.
Tsu125 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 urmatoarea cursa de F1 in New Delhi, populatie... 21,5 milioane, cat toata Romania. FrATEEEEEEEEEEEE, se mai puiesc mult astia? Ms de urare.
Tsu125 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 vechi, dar daca te uiti la primul film sus dreapta o sa vezi de udne e :)
dev Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. Respira don` Sly ... ce pana mea pot sa fac? LIVING THE F*CKING DREAM!!! :rofl2: ... Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. =(( pune muraturi :)) Neata P.S. multi HH-eri au fost, putini au ramas Sa te chish in freza Tzushca ... Ce-o mai fi f?când don` Dev? Tare mi-e dor de el. Numai tie ? :( Acum cateva zile am vorbit cu el pe mess, munceste de zor ^^ si ca deobicei, m-am certat cu el. :-j :)) "me and my mouth/ keybord":) :D Buna ziua. EDIT: Tsu, moraturile le-am pus eu pentru Dev ^^, deci iese din calcul asta. :D Apropo la multi (b)ani. Love u` :wub:
Sly Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 LIKE A BAWS !!! B-) Dedic melodia de mai sus lu` don` Dev! sau: http://www.youtube.com/watch?v=bYmVx7FK6WI