uLise Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 doar el o zis ca merge in duke.... nu o zis ca ii la14a.... dar cand m-am uitat in topul universitatilor am vazut ca-i smart ass :D
Sly Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Bravo lui! L.E. cu romgleza ?tiu c? st? bine, la fel ca tine ?i ca AliviA. :tiphat:
AliviA Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Bravo lui! L.E. cu romgleza ?tiu c? st? bine, la fel ca tine ?i ca AliviA. :tiphat: Stiu ca esti asa '' jelos'' pe noi :))
uLise Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 haha ce-mi veni :)) stii scena cand ramane el cu stafia cu punga pe fata :)) ? ps. am glumit , pps. piesa asta este peste tot ce asculti tu >
AliviA Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 haha ce-mi veni :)) stii scena cand ramane el cu stafia cu punga pe fata :)) ? ps. am glumit , pps. piesa asta este peste tot ce asculti tu > Si nici nu o stiam :)) Edit: Si adica ce ascult eu ?? Iti spun toate cele 500 melodii care le am playlist ??? Care zic eu ca sunt decente. :\ ...
uLise Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 pune sa vad si eu :) ps. fara rockereala ^^ @Ana Maria , ti-ai mai facut contul de facebook ?
AliviA Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 pune sa vad si eu :) ps. fara rockereala ^^ @Ana Maria , ti-ai mai facut contul de facebook ? Na .. : Geto Boys Wu-Tang Clan Notorious BIG 2 Pac Luinz Method Man Pete Rock and CL Smooth Nas Pharcyde Snoop dogg Souls of Mischief Black Moon Eric B. & Rakim Mobb Deep Bone Thugs-N-Harmony GangStarr Dead Prez Slick rick Big Daddy Kane A Tribe Called Quest Warren G KRS One Pharoahe Monch Crooklyn Dodgers Blackstar Outkast De La Soul GZA Genius Common Black Sheep DMX Naughty By Nature Big L The Roots AZ Big Pun EPMD LL Cool J Celly Cell Dr dre (N.W.A) Public enemy Kid Frost Compton's most wanted Above The Law The Doc Too short Cypress hill Da lench mob ma doare mana :| Edit: Si multi alti .. dar ma doare mana :\
uLise Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 credeam ca ai playlistul din winamp :))) bati la mana... lasa nu te obosesc Cypress Hill => House of Pain => Limp Bizkit => La Coka Nostra => AOTP => Jedi Mind Tricks ^^ cam toti se leaga intre ei
AliviA Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 credeam ca ai playlistul din winamp :))) bati la mana... lasa nu te obosesc Dar in general la artisti astia ...
uLise Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 la west coast , baga ice-t , world class wreckin' crew , egyptian lover si arabian prince
AliviA Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 la west coast , baga ice-t , world class wreckin' crew , egyptian lover si arabian prince Intra pe facebook chat :D
Guest Interzisa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 pune sa vad si eu :) ps. fara rockereala ^^ @Ana Maria , ti-ai mai facut contul de facebook ? Sunt cam inapoiata. Buna seara. Acum incerc sa imi fac. (ma dau si eu in secolu asta) sa vad ce e acolo frate.:)) Bag sama ca omu meu nu s-a putu abtine sa nu isi faca cont <_<, ciomageala lui nu e proasta. Sorry, it looks like ana_maria26*3@yahoo.com belongs to an existing account. Se pare ca si eu am cont, ma intreb cand l-am facut? :blink:
Sly Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Seam?n? cu tine când nu aveai tatuaje. Pe vremea când te mai duceai la mare.
AliviA Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Seam?n? cu tine când nu aveai tatuaje. Pe vremea când te mai duceai la mare. Stii tu? :))
uLise Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 bravo mai faci castele din pachetele de marlboro :)) ?
Sly Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ma lasai de fumat :s De ce? Strângi bani pentru racl?? :) @Alivia, da! @Ulise, robo?i, nu castele.
Tsu125 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ma lasai de fumat :s si cum te simti? :) Tsu marti are programare la tattoo, so happy ^_^, daca nu m-au uitat fraierii, ca nu mi-au trimis mail cu desenul <_<
Konvict Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ma lasai de fumat :s si cum te simti? :) Tsu marti are programare la tattoo, so happy ^_^, daca nu m-au uitat fraierii, ca nu mi-au trimis mail cu desenul <_< unde? ce sa salon? vreau sa imi fac si eu un tatuaj :))
Tsu125 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 pe brat, imi fac o maneca, am deja unu si mai adaug ceva la el :) La Mall Vitan, mi le-am facut pe celalalte acolo si am zis sa-l fac tot acolo. Acum, sa-i sun maine sa-i intreb de sanatate.
Konvict Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 pe brat, imi fac o maneca, am deja unu si mai adaug ceva la el :) La Mall Vitan, mi le-am facut pe celalalte acolo si am zis sa-l fac tot acolo. Acum, sa-i sun maine sa-i intreb de sanatate. :) as vrea sa imi fac si eu unu, dar undeva mai ascuns ca e urat vara cand se uita lumea dupa tn ca dupa maini straine :))