Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Alivia, ai un -1, c? mi-ai venit cu imnul lui Mo? Cr?ciun. ?i-a? fi dat -2, c? acum dou? zile, ai zis c? te duci cu mama ta la pia??. Înseam? c? tu ori faci pia?a în cimitir, ori încerci s?-l proste?ti pe Ulise, ori cumperi var de la b?ie?ii din col?.:))

Cum sa iti zic tata s-a re-insurat o.O ... adica nu are 80 de ani sa traiasca singur .. :banghead:

Edit: Eu ti-am zis ca tragi pe nas dar tu nimic batman , batman :)) cap de nuca :))

Din respect pentru mama ta, ai fi r?mas aici. Iar dac? tot era s? pleca?i, tatal t?u de ce nu s-a însurat cu o americanc??

Pentru ca ea a fost o curva ( scuze de cuvant dar asa a fost ) ... si dece nu s-a insurat cu o romanca ? si de ce nu am plecat mai de mult ? pai tata inca are niste afaceri in romania si nu a vrut sa plecam asa si de ce s-a insurat cu o romanca asta el stie mai exact si mai precis nu l-am intrebat ( sincer regret ca nu am avut-o ca mama buna pe actuala sotie a tatalui meu )

Posted

se poate spune despre plesu ca s-a lasat influentat de mersul lucrurilor si nu al gandirii sau al propriei voci interioare?

cu toate acestea, daca nu ma insel, si Arghezi a adus o contributie la literatura prin pamflete politice insa de o subtilitate remarcanta dar si propice ptr acea vreme. (daca gresesc, atentionez ca literatura nu e chiar domeniul meu de specialitate :)) )

Posted

se poate spune despre plesu ca s-a lasat influentat de mersul lucrurilor si nu al gandirii sau al propriei voci interioare?

cu toate acestea, daca nu ma insel, si Arghezi a adus o contributie la literatura prin pamflete politice insa de o subtilitate remarcanta dar si propice ptr acea vreme. (daca gresesc, atentionez ca literatura nu e chiar domeniul meu de specialitate :)) )

Arghezi a fost ?i el un mic trep?du? la curtea ro?ie, ca ?i Sadoveanu. Îns? nu pot s? le pun pe aceste dou? mari somit??i la un loc cu C?rt?rescu. Acum s? fim sinceri, ?i Cioran, Eliade sau Ionesco, au plecat peste grani??, de frica ciumei ro?ii (vezi cazul lui C?linescu), la fel ca ?i C?rt?, dar n-au lovit în emblema culturii române?ti, a?a cum fac ast?zi: Patapievici, C?rt?rescu ?i Tism?nenanu, ba din contra, au adus un aport destul de mare culturii române?ti.

Posted

se pare ca dementa juvenila se transmite si la cei mai mari...

momentan ma opresc aici, maine trebuie sa fac fata unor aparate din vremea lui ceasca ce ma vor ghida si ma vor initia in fizica medicala...:))

Posted

se pare ca dementa juvenila se transmite si la cei mai mari...

momentan ma opresc aici, maine trebuie sa fac fata unor aparate din vremea lui ceasca ce ma vor ghida si ma vor initia in fizica medicala...:))

Demen??? Nu, sunt doar interese geopolitice, impuse de Mossad.

Spor la aparate!

Guest Interzisa
Posted

Hau, Tsu!

Sly rupe-te, dam navala pe tine. :))

Hi.

:banana2: Slyy :))

You`r banana is sweet.and he or she dance :blink: :))

Posted

Hau, Tsu!

Sly rupe-te, dam navala pe tine. :))

Hi.

:banana2: Slyy :))

You`r banana is sweet.and he or she dance :blink: :))

sa-l citesc pe autorul american Dune "your book" ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...