Tsu125 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) de parca tu nu ai Eu nu folosesc plastic. tu dai cu stiuletele S? fiu sincer, am un ?tiulete, dar cad gr?un?ele de pe el, e doar de design. ai grija cum il folosesti sa nu creasca ceva din locuri nedorite :)) neata
Sly Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) de parca tu nu ai Eu nu folosesc plastic. tu dai cu stiuletele S? fiu sincer, am un ?tiulete, dar cad gr?un?ele de pe el, e doar de design. ai grija cum il folosesti sa nu creasca ceva din locuri nedorite :)) neata P?i a?a ridic agricultura pe cele mai înalte standarde. :P
Tsu125 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) de parca tu nu ai Eu nu folosesc plastic. tu dai cu stiuletele S? fiu sincer, am un ?tiulete, dar cad gr?un?ele de pe el, e doar de design. ai grija cum il folosesti sa nu creasca ceva din locuri nedorite :)) neata P?i a?a ridic agricultura pe cele mai înalte standarde. :P daca nu tu atunci cine/
uLise Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 :dance: PAULICA DE LA ROMAN :dance: te pupa sandu la piesa asta :clap:
AliviA Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nu stiu de voi ... dar..... eu.... am dat 6 tunuri frumoase :))
Sly Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 A?a te vreau! Prutus e` nabster, nu ?tie ce înseamn? s? ai valoare ?i prestan??.
AliviA Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 cine i ala? :)) Bai baiatule ... tu nu ai prestanta noastra ... tu nu stii sa faci caterinca nu iti plac cracii goi ... ce sa mai .. sa te speli ca mirosi .. nu ai prestanta de mafiot .
Sly Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Prutuse, ce s? mai vorbim, n-ai prestan??, nu e?ti mafiot, nu e?ti ?mecher. :>
uLise Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 seara inginerule mai faci masteru ? :D sly mafiotule ca te-am versat .. ia de aici si plangi http://www.youtube.com/watch?v=yoGkDtPqtbY&feature=results_main&playnext=1&list=PLCF4E95A322A4BC82
Sly Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Cu de astea se delecteaz? Alivia. :starwars: Edit: Tsu, care-i via?a?
Tsu125 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 seara inginerule mai faci masteru ? :D sly mafiotule ca te-am versat .. ia de aici si plangi http://www.youtube.com/watch?v=yoGkDtPqtbY&feature=results_main&playnext=1&list=PLCF4E95A322A4BC82 da, dar mai rar acum cu munca ?)