wolfuletz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 imi facui comanda de un V I B R A T O R, de pe un site de specialitate. o sa-l folosesc sa amestec compozitia de clatite. Sper ca n-ai comandat si un gel spemicid sa alunece clatita pe gat =))
Konvict Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 imi facui comanda de un V I B R A T O R, de pe un site de specialitate. o sa-l folosesc sa amestec compozitia de clatite. Sper ca n-ai comandat si un gel spemicid sa alunece clatita pe gat =)) bun asta =)) Atentie fetelor nu cumparati clatite de la Bogz ca ramaneti gravide :))
Sly Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :))
Tsu125 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) gresit, avem cand ne vede lumea, e si mai kinky ;;)
Prutus Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) de parca tu nu ai
Sly Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) de parca tu nu ai Eu nu folosesc plastic.
Sly Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 doar cauciuc? :)) Pentru chestii de astea se folose?te latex. Dac?-ar folosi cuciuc, s-ar numi Mercedes. :P
Konvict Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 doar cauciuc? :)) Pentru chestii de astea se folose?te latex. Dac?-ar folosi cuciuc, s-ar numi Mercedes. :P :))
Prutus Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) de parca tu nu ai Eu nu folosesc plastic. tu dai cu stiuletele
Sly Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ei nu? Da` ce fetish-uri ave?i când nu v? vede nimeni. :)) de parca tu nu ai Eu nu folosesc plastic. tu dai cu stiuletele S? fiu sincer, am un ?tiulete, dar cad gr?un?ele de pe el, e doar de design.