Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

galor daca nu ai treaba cu hh atunci poti vb in alta parte, nici noi nu suntem prosti, e la mintea cocosului care au fost motivele; bogz dak vroia sa tina guildu dadea afara pe cine nu vroia, nu pe toti, asta inspira lasitate si lipsa de interes.

Posted

mda ok.

tsu sau Razor..refaceti guilda?In rest voi comenta in game cu cei din HH.

Nu am nimic cu cei care au plecat in Honey alliance..dar :) sa se gandeasca de 2 ori inainte sa vina inapoi

De recrutari de acum raspund doar eu tsu si razor.Toate se fac la vedere aici pe forum si cu votul nostru.

Cred ca sunt destul de clar. Alte comentarii nu voi face decat pe privat.

As reface chiar eu guilda dar sunt inca prea mic..so astept sa refaca cei de mai sus..

@ bogz daca ti-ai luat o responsabilitate trebuia sa te tii de ea...Nu cautam oameni de 390 si nici de lvl 15.Daca nu sunteti ok si mai aud pe la colturi ca si HH a ajuns un guild de duzina s-a terminat cu smecheria.

Posted

hmmm cred ca faceti alianta cu RAGE :X va pup

hello George :) daca esti tu

Deocamdata tinel guildul asa pana se hotaraste tsu sau razor maine care cum :)

Posted

eu sunt boss nu vezi ca am contu din 2005 :P miss u man lance...cred ca sunt ani de cand nu am mai vb...sunt in Germania acum...poate cand o sa vin in concediu in Romania ne vedm ;)

Posted

Eu inca sunt in Lord daca refaceti dati pm sa stiu si eu :),asta in caz de ma primiti.

Pm Asrai :).

Btw, Tsu sau Raz, sa aleaga pe cineva care e activ in joc ca gm. Tsu a zis ca va avea o mica intrerupere, Raz e cat de cat activ. Sa lase mesaj aici si-l voi citi ca sa sparg pentru atunci cand vor alege noul gm.

Posted

@ bogz daca ti-ai luat o responsabilitate trebuia sa te tii de ea...

da lance, stiu. n-am mai fost gm si sincer, n-am crezut niciodata ca va fi atat de greu. imi pare rau. daca mi se va cere, n-o sa mai postez aici.

Posted

nu a zis nimeni nimic bogz..daca vrei sa te intorci..am inteles supararea.Daca nu vrei..: ) probabil vei fi rival in game cu HH daca asta iti doresti.

PS sa nu aud de nedat party prin joc sau alte chestii de astea...:) cred ca stiti la ce ma refer.

Posted

hmmm...am vorbit in Guild la mine cu baiezzi de la mine...sa ne intoarcem in HH...da numai daca faci u Lance sau Eu...asa au zis majoritatea...acum ramane la aprecierea ta

EDIT...Btw...eu sunt online cam 20 din 24 :P

Posted

iti zic si tie ce le-am zis tuturor pana acum, lance. nu am hard feelings fata de nimeni. poate multi au, fata de mine , si de acum inainte o sa fiu vanat, lumea o sa treaca pe langa mine fara sa ma salute, etc, etc, etc.

ma duc sa mai dau si-o bere, ca nu-mi ajunse apa cu spirt de pana acum .

Posted

Lance uite neamzzu ar fi vrut sa refaca HH, am fost cu el in RAGE inainte sa intru in HH pe primu db, si pot spune ca e un leader foarte bun, oricum jumate din playerii care au fost acum in HH au intrat in RAGE dupa ce a stricat bogz.

Posted

mda ok.

tsu sau Razor..refaceti guilda?In rest voi comenta in game cu cei din HH.

Nu am nimic cu cei care au plecat in Honey alliance..dar :) sa se gandeasca de 2 ori inainte sa vina inapoi

De recrutari de acum raspund doar eu tsu si razor.Toate se fac la vedere aici pe forum si cu votul nostru.

Cred ca sunt destul de clar. Alte comentarii nu voi face decat pe privat.

As reface chiar eu guilda dar sunt inca prea mic..so astept sa refaca cei de mai sus..

@ bogz daca ti-ai luat o responsabilitate trebuia sa te tii de ea...Nu cautam oameni de 390 si nici de lvl 15.Daca nu sunteti ok si mai aud pe la colturi ca si HH a ajuns un guild de duzina s-a terminat cu smecheria.

imi dai pm si discutam cat vrei tu ,iti explic tot...nu vreau sa discut aici,cred ca stii bine de ce.

ce sa va zic,bafta

Posted

Ok..am vorbit cu Razor.. :) de tsu nu dau..

Hmm. o sa refaca Razor..daca vreti sa reveniti suntei mai mult decat bineveniti..Asistent o sa fiu eu sau tu daca revii :)

elo strike :) daca nu vreti sa revenim ramanem clar aliati : ) dar poate ne strangem toti aici :) cum vreti voi

Garo ok :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...