Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

cum a facut mult in numele acestei guilde?

este marca inregistrata? tre sa platim drepturi de autor? daca vrea sa sparga gunit guilda bn daca nu iarasi bn, nimeni nu ii poate spune si nimeni nu il poate soma sa faca asta.

Pacat ca nu pot intra cu contul meu vechi(am uitat datele, pe forum) dar le recuperez eu. O sa fie o surpriza mare si o sa va dati seama de ce am tinut sa postez pe aici.

Guilda asta a fost cu mult inainte ca Gunit sa stie ce e acela MU, nu e marca inregistrata dar nici nu ii apartine numele acestei guilde...

O zi buna.

P.s Facasi guilda lui si faca N porcarii cu numele guildei respective deasupra capului.

Posted

cum a facut mult in numele acestei guilde?

este marca inregistrata? tre sa platim drepturi de autor? daca vrea sa sparga gunit guilda bn daca nu iarasi bn, nimeni nu ii poate spune si nimeni nu il poate soma sa faca asta.

Pacat ca nu pot intra cu contul meu vechi(am uitat datele, pe forum) dar le recuperez eu. O sa fie o surpriza mare si o sa va dati seama de ce am tinut sa postez pe aici.

Guilda asta a fost cu mult inainte ca Gunit sa stie ce e acela MU, nu e marca inregistrata dar nici nu ii apartine numele acestei guilde...

O zi buna.

P.s Facasi guilda lui si faca N porcarii cu numele guildei respective deasupra capului.

eu zic sa ai grija de treaba ta si de guilda ta si numai te preocupi ce fac altii..

Posted

Pemranent pentru amenitnare si flame etc.

Nu a hotarat nimeni nimic de capul LUI. have fun si aveti grija cum va jucati.si mai ales cu ce

In sfarsit v-ati trezit.... ma bucur ca in ceasul din urma ati facut-o...

Asa Gunit fi dur, dar nu uita ca porti deasupra capului tau o guilda ce nu iti apartine.. si multe ai facut in numele guildei acestuia. Cam ajunge, nu?

N-ai nimic in comun cu HH-ul.. :)

dar tu ce treaba ai acum cu hhu ?

iar ai venit sa faci pe interesanta ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...