-GUNIT- Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nu intelegi iTi :) nu ma obliga nimeni sa sparg guilda si daca m`ar obliga ar face`o degeaba. EU am decis sa rup guilda nu lance sau myst au decis sa nu mai fiu GM. o voi rupe cand pierdem castelul :) asa ca go go royal
iTi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 -iTi- atat iti zic ai grija ce faci la anu prin Craiova eu sunt de prin CV9 am rude cand pun mana pe tine te bag in spital stiu cine esti sti unde stai te ard fraiere : http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=551937439&ownerId=106039804&albumId=125609916 iautel si pe asta.. doamne :)
Sly Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Da, da, da, întra?`, întra?`, întra?`! http://www.youtube.com/watch?v=ggveHN4DHm0 -_-
Guest POLI1921 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 -iTi- vad esti speriat ti-ai blocat hi5-u pagina de facebook ai sterso eu la anu vin la neamuri in CV9 si iti sparg ficatu in tine stiu unde stai in Craiova
Guest POLI1921 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Vreau ?i eu s? am ficatu` spart. tu oricum esti spart din nastere ma moldovene nu comenta ca nu e loc
iTi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 -iTi- vad esti speriat ti-ai blocat hi5-u pagina de facebook ai sterso eu la anu vin la neamuri in CV9 si iti sparg ficatu in tine stiu unde stai in Craiova :) tremur :) fa muschi pana la anu si dai un pm cand trebuie sa ajungi :) cat despre blocat, da am blocat ca sunt multi fustrati ca tine aici.. nu vreau sa lasati bale pe pozele mele
Lancelot Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Pemranent pentru amenitnare si flame etc. Nu a hotarat nimeni nimic de capul LUI. have fun si aveti grija cum va jucati.si mai ales cu ce
192.168.1.1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nu stiu cati dintre voi stiu ce este HHunterZ in lumea gaming-ului romanesc . Un guild , o alianta in care numai elita isi gaseste un loc . In conditiile in care guild-ul este raspandit in multe jocuri , nici Gunit , nici ceilalti guild masteri nu pot pretinde posesia numelui , nimeni decat Myst (cel putin , asa stiu eu ) . In absolut toate jocurile , cei din HHunterZ valorifica si pun cel mai mult pret pe respect si pe regulament , mai presus de toate . Pe jocul corect , pe dobandirea unei pozitii fruntase prin experienta de joc , prin skill , prin onoare s-ar putea spune chiar . Presupun ca cel care a fondat guildul acesta a aflat cum se desfasoara lucrurile in MU dispretul pe care-l au toti outsiderii pentru ghilda. (eu nu am mai jucat mu pe link , iar personal nu am avut nicio divergenta cu nimeni , nu m-ati deranjat cu nimic , ba chiar busu e maxx pana la D-zeu ,Schema la fel, insa nu pot crede ca toate vorbele aruncate spre voi sunt doar in vant . Nu mai departe de cs-ul de ieri...) Aceiasi playeri vor fi poate , sub alt nume de guild aici pe server,facand aceleasi lucruri , insa numele de HHunterZ poate nu va mai fi patat =D multumesc ptr apreciere. despre vorbele aruncate spre alinata nu pot sa spun altceva decat ca e ceva normal. alianta care detine castelul este tot timpul "supravegheata mai atent". pe old db se arunca intr-una cu noroi ba in Honey ba in HH(depinde cine detinea castelul).e si normal ca in fiecare alianta sa existe cate un individ ( sau mai multi ) care sa se remarce prin fapte neortodoxe. pana la urma totul este un joc si trebuie privit intr-un mod cat mai relaxat. aa era sa uit sa fac spam asa ca : spam spam spam :bananadance2:
Sly Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Am în?eles, nea POLI are patru ou?, c? e din Timi?oara, îns? e discutabil ?i relativ dac? a terminat clasa I. Am orgasm la permanentul b?jetului.
Sly Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 cei pe aici:) http://www.youtube.com/watch?v=sZyMvZW2bB8
192.168.1.1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! anddd afk :))
Guest Interzisa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pemranent pentru amenitnare si flame etc. Nu a hotarat nimeni nimic de capul LUI. have fun si aveti grija cum va jucati.si mai ales cu ce In sfarsit v-ati trezit.... ma bucur ca in ceasul din urma ati facut-o... Asa Gunit fi dur, dar nu uita ca porti deasupra capului tau o guilda ce nu iti apartine.. si multe ai facut in numele guildei acestuia. Cam ajunge, nu? N-ai nimic in comun cu HH-ul.. :)
Konvict Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 cum a facut mult in numele acestei guilde? este marca inregistrata? tre sa platim drepturi de autor? daca vrea sa sparga gunit guilda bn daca nu iarasi bn, nimeni nu ii poate spune si nimeni nu il poate soma sa faca asta.