Konvict Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 PS de asemenea sunteti sfatuiti sa refaceti guilda/alianta sub alta denumire.Cel putin cu acutala..conducere.Altfel nu se va autoriza folosirea respectivului nick :) it's just a name. :blink:
-GUNIT- Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 pt ca nu am chef sa imi zica lumea pe cn sa iau si pe cn sa nu iau in guild si daca sunt bune/rele deciziile care le iau in legatura cu guilda.
_uNu_ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 pt ca nu am chef sa imi zica lumea pe cn sa iau si pe cn sa nu iau in guild si daca sunt bune/rele deciziile care le iau in legatura cu guilda. Ce aveti ? :|
Guest Interzisa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cu riscu sa iau warn, nu m-am putut abtine :)) Tare clipu =)) N`ziua.
Guest Interzisa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Vine vulpea imediat si ma alearga -_- zice ca fac flame...
192.168.1.1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 spam ................ ca avem topic :))
Guest w1se Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nu stiu discutia dar sfatul meu este sa discutati la noi pe forum problema sau in privat ..
iTi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 word ... oricum imi miroase a abuz .. nu vad unde in regulament esti obligat la un anumit nume de guild, daca nu nume porcos.. In cazul in care se poate obliga atunci de ce se fura in draci nume de guilduri si charuri.
Tsu125 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nu ma bag, timpul si resursele neuronale nu-mi permit :) + ca, daca nu joc, nu stiu povestea si sa aud de la x sau y variantele lor insemana sa fac pe judecatorul si revin la pb de la inceputul propozitiei mele :)
Guest POLI1921 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 -iTi- atat iti zic ai grija ce faci la anu prin Craiova eu sunt de prin CV9 am rude cand pun mana pe tine te bag in spital stiu cine esti sti unde stai te ard fraiere : http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=551937439&ownerId=106039804&albumId=125609916
+Siro Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nu stiu cati dintre voi stiu ce este HHunterZ in lumea gaming-ului romanesc . Un guild , o alianta in care numai elita isi gaseste un loc . In conditiile in care guild-ul este raspandit in multe jocuri , nici Gunit , nici ceilalti guild masteri nu pot pretinde posesia numelui , nimeni decat Myst (cel putin , asa stiu eu ) . In absolut toate jocurile , cei din HHunterZ valorifica si pun cel mai mult pret pe respect si pe regulament , mai presus de toate . Pe jocul corect , pe dobandirea unei pozitii fruntase prin experienta de joc , prin skill , prin onoare s-ar putea spune chiar . Presupun ca cel care a fondat guildul acesta a aflat cum se desfasoara lucrurile in MU dispretul pe care-l au toti outsiderii pentru ghilda. (eu nu am mai jucat mu pe link , iar personal nu am avut nicio divergenta cu nimeni , nu m-ati deranjat cu nimic , ba chiar busu e maxx pana la D-zeu ,Schema la fel, insa nu pot crede ca toate vorbele aruncate spre voi sunt doar in vant . Nu mai departe de cs-ul de ieri...) Aceiasi playeri vor fi poate , sub alt nume de guild aici pe server,facand aceleasi lucruri , insa numele de HHunterZ poate nu va mai fi patat =D
Guest POLI1921 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nu stiu cati dintre voi stiu ce este HHunterZ in lumea gaming-ului romanesc . Un guild , o alianta in care numai elita isi gaseste un loc . In conditiile in care guild-ul este raspandit in multe jocuri , nici Gunit , nici ceilalti guild masteri nu pot pretinde posesia numelui , nimeni decat Myst (cel putin , asa stiu eu ) . In absolut toate jocurile , cei din HHunterZ valorifica si pun cel mai mult pret pe respect si pe regulament , mai presus de toate . Pe jocul corect , pe dobandirea unei pozitii fruntase prin experienta de joc , prin skill , prin onoare s-ar putea spune chiar . Presupun ca cel care a fondat guildul acesta a aflat cum se desfasoara lucrurile in MU dispretul pe care-l au toti outsiderii pentru ghilda. (eu nu am mai jucat mu pe link , iar personal nu am avut nicio divergenta cu nimeni , nu m-ati deranjat cu nimic , ba chiar patzy e maxx pana la D-zeu ,Schema la fel, insa nu pot crede ca toate vorbele aruncate spre voi sunt doar in vant . Nu mai departe de cs-ul de ieri...) ba dute drk cu HH tau cu tot joc corect auzi daia e plin sectiunea plangeri de 1hh disconect elite HH + magarii la CS mars si dati foc
+Siro Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ba dute drk cu HH tau cu tot joc corect auzi daia e plin sectiunea plangeri de 1hh disconect elite HH + magarii la CS mars si dati foc Nenica , citeste mai bine , e la ochiu boului . Corecti , respectati , da , HHunterZ , insa pe alte jocuri si asta am precizat-o explicit . Esti cam agitat dudica .