PureSoul Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 :bananadance2: :kiss: Nice move that girl has at avatar <_<
Julika Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Julika doresti sa devii sotia mea Intru si in hh pentru asta Tu ai venit cu preluarea? :dontknow:
Eagles Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Julika doresti sa devii sotia mea Intru si in hh pentru asta Tu ai venit cu preluarea? :dontknow: Pe tine nu te preiau doar esti cea mai secsi si dulce elfa :*:*:*:*
Prutus Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Julika doresti sa devii sotia mea Intru si in hh pentru asta Tu ai venit cu preluarea? :dontknow: Pe tine nu te preiau doar esti cea mai secsi si dulce elfa :*:*:*:* cred ca nu i-ai vazut fundu
Julika Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Julika doresti sa devii sotia mea Intru si in hh pentru asta Tu ai venit cu preluarea? :dontknow: Pe tine nu te preiau doar esti cea mai secsi si dulce elfa :*:*:*:* Oke am sa tin minte :whistle:
Trish Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Julika doresti sa devii sotia mea Intru si in hh pentru asta Tu ai venit cu preluarea? :dontknow: Pe tine nu te preiau doar esti cea mai secsi si dulce elfa :*:*:*:* Oke am sa tin minte :whistle: fata ti s-a dus pe copca elfa :)