[kimmy] Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ' date='16 September 2011 - 22:26' timestamp='1316201211' post='5977213'] Vad ca va place sa faceti acuzatii aiurea. Ok .. tin sa lamuresc 1 data situatia , NU SUNT ANAHOLIC , nu am nicio treaba cu ala/aia, nu a jucat pe contul meu si nici nu o sa joace. Cat despre Maeve daca nu stie sa accepte o mica gresala in care nu am fost atenta este problema ei insa va rog numai faceti acuzatii aiurea nu am tinut nick-ul asta departe de scandaluri ca sa il bage Maeve acum intr-unu. Inteleg ca va este greu sa descoperiti cine este defapt anaholic din ally insa nu incercati sa aruncati in stanga si in dreapta ca x este ca e y daca nu aveti dovezi. Cat am fost in HHunterS nu am avut probleme cu nimeni.. insa de cand au aparut unele suspiciuni cum ca sunt anaholic a-ti cautat motiv de cearta ,nu este nimic.. am iesit din ally , acum ce mai vreti? am facut posturi aiurea la adresa ally HH? Nu cred, chiar i-am spus lui Gunit ca a facut treaba buna cu aceasta ally,i-am multumit pentru guild si am iesit. Daca chiar va intereseaza cine sunt cu adevarat incercati sa intrebati.. sunt cativa din ally care ma cunosc,daca chiar mai exista suspiciunii nu este problema ne putem vedea la un gather in Bucuresti. Multumesc pentru intelegere si sper ca pe viitor sa numai fie probleme. O seara cat mai faina si spor la liniutze. Asta sa fie eu? adica anohoolic? voi ati mancat stricat? Mai cautati, mai cautati, nu e ea..eu (cum dracu sa ma exprim?). :) Oi fi eu urata sau cum vreti voi, dar mahalagioaica de bucuresti, nu. Noapte buna. P.s De asta te certai tu cu mine la poze? Puteai sa imi dai un pm si ii lamuream eu ca tu nu ai nici in clin si nici in maneca cu mine (anohoolic), nu trebuia sa dai dovada de nesimtire. Pa (pana unde ii merge mintea unui om sa stea intr-o alianta din care eu am plecat, de aici v-ati putut da seama ca nu sunt eu.) Mahalagioaica esti tu si asta se demonstreaza din reputatia stransa pe linkmania. Nu aveam nevoie de ajutorul tau , insa iti multumesc pentru acest reply poate asa isi vor da seama ca nu am nimic cu tine. -_- Ma abtin sa fac comentarii la adresa ta. Si nu , nu deasta m-am certat cu tine prin poze ci pentru ceea ce esti. Ultimul reply , nu vreau sa te aduc in topicul guildei HH.
RazorOne2K Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 cat fight? vad ca nu ducem niciodata lipsa de ceva actiune pe acest thread=)
uLise Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 hai sa va chis cu putere-n freza ^_^ esti diabolic... :))
Sly Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 hai sa va chis cu putere-n freza ^_^ esti diabolic... :)) Cartianu? :blink: @Taja, posteaz? unde vrei, topicul ?sta oricum e mai trist decât un cimitir în ruin?. :)) P.S. Oare când s-a spus "capul lui Mo?oc vrem", a însemnat c? l-au deflorat pe b?jet?
Guest Interzisa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 hai sa va chis cu putere-n freza ^_^ esti diabolic... :)) Cartianu? :blink: @Taja, posteaz? unde vrei, topicul ?sta oricum e mai trist decât un cimitir în ruin?. :)) P.S. Oare când s-a spus "capul lui Mo?oc vrem", a însemnat c? l-au deflorat pe b?jet? Las loc "prospaturilor".. O zi placuta, nu va uit. P.s Numai dumenzeu ne iarta. Epic fail blonda cu ADN rosu ce esti. :)))=))) "Eu am ADN albastru" P.s1 alexa, nu sunt vreo vedeta dar ai grija ca "mistourile" si flame-ul se pedepsesc pe acest forum, oricine isi poate exprima o parere intr-un anumit topic, atat timp cat nu face flame si nu face o jignire directa asupra unui user. Toti suntem egali, nu ca ai fi tu mai blonda ca mine, aici nu este diferenta asta. :) Ce nu e de inteles ca le-am acorda prezumtia de OM nu ca ar fi egalul meu. As vrea eu sa te intreb ca OM (ai grija la diferenta), ce ai in plus fata de o tiganca? Ai patru sani? Ai 3 picioare? Sau ce? Nu mai stiti sa faceti o diferenta? Tipic cititi una si intelegeti alta. :) 1. Stiu foarte bine ce anume se pedepseste pe acest forum, din 2006 pana acum am avut timp sa invat. 2. Tot ce observ eu la tine este ca te contrazici singura. In paginile anterioare ridicai in slavi drepturle omului, si ne sugerai sa nu mai fim atat de rasisti. Acum, te referi la ei ca la niste animale fiziologic asemanatoare cu noi. :)) Pai te decizi? Din cate stiam eu, rasismul inseamna sa recunosti si sa constientizezi diferentele dintre rase. Nu inseamna sa fii impotriva unei anumite rase. Asta ramane la aprecierea fiecaruia. Daca accepta sau nu aceste diferente. Poti sa pui un tigan sa locuiasca intr-o vila, sa-i dai toate conditiile posibile, ca el o sa stea intr-o singura camera si wc-ul tot in spatele curtii o sa si-l faca. De ce? Pentru asa scrie in ADN-ul lui. Pentru ca provine dintr-un popor nomad. Iar ei asta fac. Vin, fac mizerie, distrug tot si pleaca. 3. Ce am eu in plus fata de o tiganca? ADN-ul. Asta mi-a pus capac, epic fail. Raspunsul meu! Eu nu ma contrazic cu nimic, ca n-ati inteles voi punctul meu de vedere si ati sarit ca niste sacali, asta e partea a 2-a, stiu sa ma apar si sa pun cu "botu pe labe:". Vai de mine, tu ai ADN rosu, si tiganii il au negru, sau cum? Punctul tau 3 e epic fail, la orice altceva ma asteptam sa imi raspunzi dar la raspunsul ala nu ma asteptam, sincer. Daca ai sa mergi acum pe strada (ipotetic vorbind) si ai sa iei gatu unui rrom, ai sa constati ca sangele lui cu sangele tau au aceas culoare. :))) Daca te referi la gena din sange, asta e altceva, fiecare individ are gena lui (gene mostenite de la parinti, etc) si este unicat. Ce trebuie sa o mai lungim atat, tiganii in sus tiganii in jos, un tigan prost nu se lasa pana nu il smechereste pe un roman destept, sa nu imi spui ca ei sunt redusi mintal fiindca te inseli amarnic, daca ei nu isi folosesc "desteptaciunea" intr-un mod pozitiv, e problema lor. Rasismul e ceea ce am facut unii din noi, am aruncat cu pietre dar in schimb nu ne-am uitat la noi. Fara sa vrem am facut din acest topic un mod de a jigni subtil, nu e frumos, ca nu ne cunoastem draga alexa. Scuze dark nu am deschis acele link-uri, am sa ma uit peste ele, de aceea nici nu m-am contrazis cu tine. Am fugit, ca ma alearga lancea imediat. = )) Sly, te-as ruga sa imi zici AnaMaria. Multumesc de intelegere.
Sly Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 AnaMaria, am în?eles. :) L.E. exist? un paradox între cele dou? cuvinte: etnic ?i social.
Guest Interzisa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mersi Sly Ca sa vedeti si voi ce luati in alianta/guilda. ' date='17 September 2011 - 10:13' timestamp='1316243604' post='5977721'] Ti-a spus cineva ca mai atacat aici? -_- Loialitate in HH , ma faci sa rad ... Mi se rupe daca sunt acolo sau nu sunt,doar doresc ca nick-ul meu sa nu fie confundat. In momentul in care a dat post robert_ cum ca sunt anoholic sti cate p.m-uri de injuraturi? Intra pe un caracter mic si scrie pe post SUNT ANOHOLIC si ai sa vezi singura. [ in fine confundarea ma interesat foarte putin'] La 28 de ani ai tai arati ca .. ma abtin numai comenta de ani mei :) Daca vrei sa te lamuresc , dami p.m. :-j
uLise Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Eu is mafiot prin felul de-a fi , ma Sly , daca ma intelegi. Nu bag in seama pe oricine ! eu-s ulise barosanu , sly :)) ... deci te rog sly , te credeam ca ai prestanta [-(
BOATENG Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ign0rekyohei :rofl1: esti nebun ahahahahhahahahah =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
fade Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mersi Sly Ca sa vedeti si voi ce luati in alianta/guilda. ' date='17 September 2011 - 10:13' timestamp='1316243604' post='5977721'] o sug, o sug, o sug si azi si maine, fara numar, se stie stim deja, a primit eject de cateva zile si ea, si jupanu' de gagica-su', ciocanel, ala acum astept sa vina sa ma bata, ca asa mi-a promis. vad ca e la moda.
BOATENG Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mersi Sly Ca sa vedeti si voi ce luati in alianta/guilda. ' date='17 September 2011 - 10:13' timestamp='1316243604' post='5977721'] o sug, o sug, o sug si azi si maine, fara numar, se stie stim deja, a primit eject de cateva zile si ea, si jupanu' de gagica-su', ciocanel, ala acum astept sa vina sa ma bata, ca asa mi-a promis. vad ca e la moda. nu le-ai spus ca esti karateca?