Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

alt samaritean.....cine va trimite ma la noi sa post-ati??????? asta e fun Taja sigur

Nu te poti abtine sa nu imi aduci nickname-ul in discutie? Lasa-ma in pace.

Dragule racheta, eu cand am ceva de spus, spun cu sinceritate, nu fac ca toti cocalarii de mai sus, ma vezi pe mine "TATA_BANILOR"? sau jignind o femeie pe care o respect? :blink: , daca da, atunci hormonal esti dereglat rau.

Lanceo, pe asta nu il poti controla?

I`auzi, TATA_BANILOR, de unde dracu scoateti nick-urile astea, nu imi pot da seama. Impuscate, sigur nu ti-ar simti nimeni lipsa.

P.s Te rog nu ma mai pomeni, o saptamana superba va doresc. Zbye.

Posted

mc blader :) si voi ati jucat bine

ce bine :)) se mai curata srv

Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =))

spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1

cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =))

esti prost informat baiete :-"

eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred

de tine nus prost informat ma balena ucigasa tu cu thora v-ati potrivi ca si asa femeie nu ai doar dreapta sau stanga manca cat mai poti

BAAAAAI portoricanule :)) Vezi ca azi incepi scoala, mergi si invata.... ca ai un viitor sumbru.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...