Guest TATA_BANIL0R Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =))
SoGooD Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 iar a venit suparatu asta pe aici ? :| :bananadance2: :bananadance2:
_alexa_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ce poza are ala la avatar :rofl1: fiti atenti cocalar pur sange!! :rofl1:
Guest -Madd- Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ce poza are ala la avatar :rofl1: fiti atenti cocalar pur sange!! :rofl1: Fiecare cum poate ! :rofl1:
PureSoul Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) Sigur nu esti tu asta? :))
-GUNIT- Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mc blader :) si voi ati jucat bine ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) esti prost informat baiete :-" eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred
Guest TATA_BANIL0R Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mc blader :) si voi ati jucat bine ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) esti prost informat baiete :-" eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred de tine nus prost informat ma balena ucigasa tu cu thora v-ati potrivi ca si asa femeie nu ai doar dreapta sau stanga manca cat mai poti
_alexa_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 :rofl1: Rad cu lacrimi cand vad ce poza are asta la avatar ma analfabetule, invata limba romana :)) "va-ti" =)))
-GUNIT- Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 m3n gata. nu stiu de ce sa imi fie mari frica; de sabia ta, de muschii tai :lol: sau de privirea ta ucigasa btw. fa`ti ghiozdanu pe maine nu mai sta pe forum
Guest Silphy Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mc blader :) si voi ati jucat bine ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) esti prost informat baiete :-" eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred de tine nus prost informat ma balena ucigasa tu cu thora v-ati potrivi ca si asa femeie nu ai doar dreapta sau stanga manca cat mai poti Gunite vrei sa te taie ma?:)) nu-l vezi ce katana cu lk edr 2% are =))))
PureSoul Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 :)) =)) e samurai mare asta, are katana +13 in dotare :-j
Guest TATA_BANIL0R Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 m3n gata. nu stiu de ce sa imi fie mari frica; de sabia ta, de muschii tai :lol: sau de privirea ta ucigasa btw. fa`ti ghiozdanu pe maine nu mai sta pe forum ma balena miscatoare tu si acuma manci cand tastezi cu mine ? in primu rand nus eu cel din poza nubule :)) de ce sa-ti fie frica ..vei vedea :))
Guest Silphy Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 m3n gata. nu stiu de ce sa imi fie mari frica; de sabia ta, de muschii tai :lol: sau de privirea ta ucigasa btw. fa`ti ghiozdanu pe maine nu mai sta pe forum ma balena miscatoare tu si acuma manci cand tastezi cu mine ? in primu rand nus eu cel din poza nubule :)) de ce sa-ti fie frica ..vei vedea :)) iauzil tata banilor =)) dupa nume esti ceva cocalar ma ^_^ . In spatele monitorului toti sunteti zei dar in realitate esti o chestie de 1 metruu si un snitel si de urla unu la tine faci pe tine ^_^
Guest TATA_BANIL0R Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 m3n gata. nu stiu de ce sa imi fie mari frica; de sabia ta, de muschii tai :lol: sau de privirea ta ucigasa btw. fa`ti ghiozdanu pe maine nu mai sta pe forum ma balena miscatoare tu si acuma manci cand tastezi cu mine ? in primu rand nus eu cel din poza nubule :)) de ce sa-ti fie frica ..vei vedea :)) iauzil tata banilor =)) dupa nume esti ceva cocalar ma ^_^ . In spatele monitorului toti sunteti zei dar in realitate esti o chestie de 1 metruu si un snitel si de urla unu la tine faci pe tine ^_^ va vorbi realitatea snitele :))
-GUNIT- Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 m3n gata. nu stiu de ce sa imi fie mari frica; de sabia ta, de muschii tai :lol: sau de privirea ta ucigasa btw. fa`ti ghiozdanu pe maine nu mai sta pe forum ma balena miscatoare tu si acuma manci cand tastezi cu mine ? in primu rand nus eu cel din poza nubule :)) de ce sa-ti fie frica ..vei vedea :)) daca asa scri si la capacitate nu treci nici anu asta
Guest Silphy Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mnuahaha tu esti unu din viteji aia care vine din constranta sal "bata" pe gunit ?^_^
Sly Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mc blader :) si voi ati jucat bine ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) esti prost informat baiete :-" eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred de tine nus prost informat ma balena ucigasa tu cu thora v-ati potrivi ca si asa femeie nu ai doar dreapta sau stanga manca cat mai poti Cichiceane, aici nu e?ti la coviltir. Eu te în?eleg c? e?ti sup?rat pe GUNIT, dar ce ?i-a f?cut Thora, tractoristule? Am ?i eu la mine în cartier foarte mul?i smardoi, a?a ca tine, dar ?ia o ard cu furcile, tu de când ai evoluat la sabie artizanal?? Te-ai dat pe pâine de secar??
Racheta_cu_pene Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 alt samaritean.....cine va trimite ma la noi sa post-ati??????? asta e fun Taja sigur
Guest TATA_BANIL0R Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mc blader :) si voi ati jucat bine ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) esti prost informat baiete :-" eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred de tine nus prost informat ma balena ucigasa tu cu thora v-ati potrivi ca si asa femeie nu ai doar dreapta sau stanga manca cat mai poti Cichiceane, aici nu e?ti la coviltir. Eu te în?eleg c? e?ti sup?rat pe GUNIT, dar ce ?i-a f?cut Thora, tractoristule? Am ?i eu la mine în cartier foarte mul?i smardoi, a?a ca tine, dar ?ia o ard cu furcile, tu de când ai evoluat la sabie artizanal?? Te-ai dat pe pâine de secar?? ma topitule eu nu inteleg rostu tau in discutia mea cu porcu Gunit te manca nasu ? smardoi ce ai tu in zona ai pustani rupti vezi ca te bagi prea mult in seama cu mine
Lancelot Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 mc blader :) si voi ati jucat bine ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) esti prost informat baiete :-" eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred de tine nus prost informat ma balena ucigasa tu cu thora v-ati potrivi ca si asa femeie nu ai doar dreapta sau stanga manca cat mai poti Cichiceane, aici nu e?ti la coviltir. Eu te în?eleg c? e?ti sup?rat pe GUNIT, dar ce ?i-a f?cut Thora, tractoristule? Am ?i eu la mine în cartier foarte mul?i smardoi, a?a ca tine, dar ?ia o ard cu furcile, tu de când ai evoluat la sabie artizanal?? Te-ai dat pe pâine de secar?? ma topitule eu nu inteleg rostu tau in discutia mea cu porcu Gunit te manca nasu ? smardoi ce ai tu in zona ai pustani rupti vezi ca te bagi prea mult in seama cu mine suspend o luna.Macar mai baga astia ceva gramatica in tine la gradi ::D
Sly Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mc blader :) si voi ati jucat bine ce bine :)) se mai curata srv Gunit tu esti primu din ei da am uitat tu chiulesti de la scoala sa joci mu si sa manci =)) spooK : http://imageupload.org/?d=BA9C7FFF1 cum sa arati ba asa in halu asta vai de capu tau nai nici 50 de kile und cu buletinu in mana de fata nare rost sa mai vorbim =))) o fi in reparari ? =)) esti prost informat baiete :-" eu sunt al 2ela din stanga. langa abkany si thora. cel din dreapta e spuky si Vis. spuky nu joaca pe db asta cred de tine nus prost informat ma balena ucigasa tu cu thora v-ati potrivi ca si asa femeie nu ai doar dreapta sau stanga manca cat mai poti Cichiceane, aici nu e?ti la coviltir. Eu te în?eleg c? e?ti sup?rat pe GUNIT, dar ce ?i-a f?cut Thora, tractoristule? Am ?i eu la mine în cartier foarte mul?i smardoi, a?a ca tine, dar ?ia o ard cu furcile, tu de când ai evoluat la sabie artizanal?? Te-ai dat pe pâine de secar?? ma topitule eu nu inteleg rostu tau in discutia mea cu porcu Gunit te manca nasu ? smardoi ce ai tu in zona ai pustani rupti vezi ca te bagi prea mult in seama cu mine Bai, cucu meu are o orientare spre dreapta, trage spre mamica ta. Acum pleac? de aici, ia-?i ?i discu?ia cu tine.