Prutus Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 eu tot sunt de parere ca daca o ignorati va inceta :)
_alexa_ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Inca un banc: (sa radeti, da?) - Auzi ba, noi de ce stam in groapa asta si sapam si sefu sta la umbra copacului sus? - Nu stiu ba, intreaba-l - Sefu, noi de ce stam in groapa asta si sapam si dvs stati la umbra copacului? - Inteligenta... - Ce-i aia? - Uite, eu imi pun mana pe copacul asta si tu incearca sa o lovesti cu pumnul Cand loveste, seful fereste mana. - Ia zi ma, ce a zis seful? - A zis ca din cauza inteligentei... - Ce-i aia? - Fii atent, io imi pun mana pe fata si tu incearca sa o lovesti cu lopata... :rofl1: :rofl1:
Arwenca Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Inca un banc: (sa radeti, da?) - Auzi ba, noi de ce stam in groapa asta si sapam si sefu sta la umbra copacului sus? - Nu stiu ba, intreaba-l - Sefu, noi de ce stam in groapa asta si sapam si dvs stati la umbra copacului? - Inteligenta... - Ce-i aia? - Uite, eu imi pun mana pe copacul asta si tu incearca sa o lovesti cu pumnul Cand loveste, seful fereste mana. - Ia zi ma, ce a zis seful? - A zis ca din cauza inteligentei... - Ce-i aia? - Fii atent, io imi pun mana pe fata si tu incearca sa o lovesti cu lopata... :rofl1: :rofl1: =)) helloooouuuuu :D
Arwenca Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 wassup Alexa ...doar prin trecere la o portie de spam sau si prin joc? :D
Sly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-?? warn up.ai fost avertizata.Daca mai vad ceva pe aici urmeaza suspendul. Au mai fost discutii in trecut intre cele doua mari aliante si s-a creeat un REGULAMENT al sectiunii..ar fi bine sa-l cititi.CA deja m-ati obosit cu prostiile astea Dev si restul daca aveti ceva sa impartiti..sunt destule alte locuri unde s-o faceti. Aici nu e curtea gradinitei Lance, pacat de coloana, ca nu e chiar asa HH-ul pe care-l stiu eu. Fata aia chiar n-a zis nimic si-mi asum riscul chit ca nu le convine tuturor, e si normal sa riposteze ca un soarece incoltit cand hoardele sar aiurea la gatul ei. Am spus, e decizia lui G de a o lua in guild, dar nu i se poate impune sa nu posteze aici. Eu zic ca a fost provocare. sly .. probabil nu sti discutiile dp. db-ul trecut ; tocmai deasta sunt colegii asa de "dragastosi" cu ea . Da` ce-a facut ma? V-a taiat copchii, v-a luat butelia de pe sarma? Mare jmecherie de joc si Mu-ul asta, mare jmecherie si HH-ul pe Linkmania, ma dore si splina de aceasta asociatie de creatie Mosk Film, formata din niste nevertebrate cu instinct de cercopitec in calduri. Intrebare pentru toate persoanele cu probleme rectale, unde erati cand dinozaurii au vrut capul lui GUNIT? Atunci n-a comentat nimeni decat Ulise si cu Prutus. Atunci unde erau toti acesti mari cunoscatori de mistere nedezlegate? Tu Trish, tu Racheta si multi altii, voi de ce n-ati sarit in ajutorul prietenului vostru, pe care acum il ridicati in slavi mai ceva ca pe Sfanta Mina. Nu, nu mi se pare corect ca Taja sa fie tinuta intr-o carantina de balegi, doar pentru ca acum un an de zile a gresit intr-un fel sau altul, nu mi s-a parut corecta nici cererea de cap a lui GUNIT, nu mi se pare corecta nici atitudinea lui G fata de Mira si nici a lui Mira fata de G, si nici a tuturor hh-erilor vis-a-vis de Taja si dev. Eu ma retrag, crezand ca poate peste un timp sa va dati seama cat de penibil sunteti cu rautatile astea si o sa incetati si cu spionajul asta in stilul cartilor de Haralamb Zinca. Sper sa reveniti la armonie si la seriozitate, nu la cacaturi si drame din trecut. Mult noroc cu guild-ul. @Mira, Lance, bogz, Tsu si restul, scuze ca m-ati suportat. Mult noroc!
Lolo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Deci ... SINCER si pe ROMANESTE ... cine are treaba cu Taja ... sa-si gaseasca alta ocupatie, alt joc ... ca oricum din cei ce va spargeti pe aici in figuri ... sunteti 0 HH ... cine-i Taja ? Las`o in saracie pe taja. Sambata intru la munca...hai la o cafea :P nu sunt in zona :)
Guest Carotella Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 asta nu e topic la comunitate. e la mu online. cine nu are legatura cu guilda HH si cine nu e poftit aici nu inteleg de ce tot incearca sa se afirme. nu eu i`am atras atentia lui lancelot in legatura cu taja. probabil a vazut el. si in legatura cu ce a zis sly. eu tot timpul le ziceam in joc sa nu se bage prin topicuri unde "mi se vrea capul". niciodata nu mi`a placut sa imi spal rufele in public sau sa se faca nush cat caz din vina mea.
Maeve Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ' date='08 September 2011 - 22:21' timestamp='1315509666' post='5962246'] Sa sara morcovii de pe platane direct la iepuri in borcane w00ttttttttttt shhhhhhhhh #maeve ma uimeste faptul ca desi vad ca il sti pe Lucian i-ai dat Contra cand sa intre in guild. Hmm .. Abstract. Care este adevaratul motiv pentru contra? cunostintele mele despre el se reduc numai la cateva chestii legate de db-ul trecut daca nu ma insel, insa ptr acel moment au fost suficiente ptr contra. acum numai conteaza oricum, nu? :) in codul bunelor maniere, pagina 31, alineatul 4, paragraful 2 - "maeve are tot timpul dreptate". alte intrebari patibulare? :> Facand abstractie de toata discutia, banc: Bul? ajunge la scoal?, Alinuta îi arunca o hartie mototolit? în cap strigând: - Head Shot! El ia cartea si îi plesneste una peste fat?: - FACE BOOK! :)) =))