_alexa_ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 crek iti e dor lucyo tare de bunny-wunny :P :))) fffff tare alexa =))))))))))))))))))))))))))))))) :)) Altii fac spume, noi ne distram :)) :D
PureSoul Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 I wish you sweet dreams and naughy goodnight :nanana:
Racheta_cu_pene Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 te iubeste lumea la fel de mult pe cat il iubeste Mircea Badea pe Basescu
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sa sara morcovii de pe platane direct la iepuri in borcane w00ttttttttttt
Maeve Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 =)))))))))))))))))) go lucyo go go :))))))))))))))))))))) vise ciufulite mai ^^
AngeL Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Wzzap? Spook sau cum te-o chema, nu te intinde la glume. ;) Datorita nivelului ridicat de spam, ma vad nevoit sa ma repet: spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam. CE E CU RAHATUL ASTA AICI? @Taj, NU stiu cine esti, poate ne-am intersectat in joc, dar nu am calitatea sa retin nume. Poate in joc, esti in alianta HH si nu sunt probleme. Nu stiu care e faza si nici nu o sa ma chinui sa o inteleg pentru ca nu joc si voi stiti ce faceti acolo... INSA, aici ma enervezi, ma enerveaza atmosfera care o creezi si discutiile care le starnesti asa ca, NU MAI POSTA. Gunit este GM-ul guildei, el poate sa spuna cine sa nu posteze, respectand regulamentul,( vezi topic pinned) te-a rugat sa nu postezi, NU mai posta. Sunt absolut sigura ca ma stii, dar am sa iti respect dorinta, cu conditia ca nici unu din care au jignit mai sus..sa nu mai faca acuze sau jigniri la adresa mea.(Moral, cand vad provocarea la adresa mea, raspund), controleazai explica-le ce si cum, si gata. O seara superba, si nu mai postati la adresa nick-ului astuia, indirect ma faceti sa postez. Have fun.
PureSoul Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :o suntem la pagina 1666. The end is coming!
Maeve Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sunt absolut sigura ca ma stii, dar am sa iti respect dorinta, cu conditia ca nici unu din care au jignit mai sus..sa nu mai faca acuze sau jigniri la adresa mea.(Moral, cand vad provocarea la adresa mea, raspund), controleazai explica-le ce si cum, si gata. O seara superba, si nu mai postati la adresa nick-ului astuia, indirect ma faceti sa postez. Have fun. + libertate de exprimare.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 2 palme pe spate sa ragaie fetita? :D
_alexa_ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sunt absolut sigura ca ma stii, dar am sa iti respect dorinta, cu conditia ca nici unu din care au jignit mai sus..sa nu mai faca acuze sau jigniri la adresa mea.(Moral, cand vad provocarea la adresa mea, raspund), controleazai explica-le ce si cum, si gata. O seara superba, si nu mai postati la adresa nick-ului astuia, indirect ma faceti sa postez. Have fun. + libertate de exprimare. Shhh ca vine bau bau!!
Maeve Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sunt absolut sigura ca ma stii, dar am sa iti respect dorinta, cu conditia ca nici unu din care au jignit mai sus..sa nu mai faca acuze sau jigniri la adresa mea.(Moral, cand vad provocarea la adresa mea, raspund), controleazai explica-le ce si cum, si gata. O seara superba, si nu mai postati la adresa nick-ului astuia, indirect ma faceti sa postez. Have fun. + libertate de exprimare. Shhh ca vine bau bau!! au...mamiiiiiiiii :(
_alexa_ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 2 palme pe spate sa ragaie fetita? :D p.s. mor de ras aici :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sunt absolut sigura ca ma stii, dar am sa iti respect dorinta, cu conditia ca nici unu din care au jignit mai sus..sa nu mai faca acuze sau jigniri la adresa mea.(Moral, cand vad provocarea la adresa mea, raspund), controleazai explica-le ce si cum, si gata. O seara superba, si nu mai postati la adresa nick-ului astuia, indirect ma faceti sa postez. Have fun. + libertate de exprimare. Shhh ca vine bau bau!!
[kimmy] Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sa sara morcovii de pe platane direct la iepuri in borcane w00ttttttttttt shhhhhhhhh #maeve ma uimeste faptul ca desi vad ca il sti pe Lucian i-ai dat Contra cand sa intre in guild. Hmm .. Abstract. Care este adevaratul motiv pentru contra?