Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

sly sti ca nu am nimic cu tine. doar cu taja & ceilalti playeri anti-HH

Nu te auto dramatiza, eu n-am cu nimeni nimic, am o viata, sunt HH am fost si acum doi ani HH, dar din cauza nesimtirii de care ati dat dovada unii am plecat. Te rog frumos, nu postez la adresa ta, nu posta la adresa mea.

Cu atitudinea asta nu vei intra niciodata in HH cat va fi Gunit GM :rofl1:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sa fie :angry1:

Posted

si te mai miri ca nu te suporta nimeni :)) :happy1:

Crezi ca imi pasa ca ma suporta sau nu?

Cine ma cunoaste, stie cum sunt.

sly sti ca nu am nimic cu tine. doar cu taja & ceilalti playeri anti-HH

Nu te auto dramatiza, eu n-am cu nimeni nimic, am o viata, sunt HH am fost si acum doi ani HH, dar din cauza nesimtirii de care ati dat dovada unii am plecat. Te rog frumos, nu postez la adresa ta, nu posta la adresa mea.

Cu atitudinea asta nu vei intra niciodata in HH cat va fi Gunit GM :rofl1:

Sunt deja in alianta HH, ce e asa imposibil?

:)

Restu spam. B`bye.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

oo la carton?

coaja tare?

sunt si oo rosii? ca vine pastele ....

Posted

Stie tot serverul cum esti :wacko: da-ti glont ;)

Posted

oo la carton?

coaja tare?

sunt si oo rosii? ca vine pastele ....

2 la 10 mii :P

Stie tot serverul cum esti :wacko: da-ti glont ;)

gg :)

Posted

CE E CU RAHATUL ASTA AICI?

@Taj, NU stiu cine esti, poate ne-am intersectat in joc, dar nu am calitatea sa retin nume. Poate in joc, esti in alianta HH si nu sunt probleme. Nu stiu care e faza si nici nu o sa ma chinui sa o inteleg pentru ca nu joc si voi stiti ce faceti acolo... INSA, aici ma enervezi, ma enerveaza atmosfera care o creezi si discutiile care le starnesti asa ca, NU MAI POSTA. Gunit este GM-ul guildei, el poate sa spuna cine sa nu posteze, respectand regulamentul,( vezi topic pinned) te-a rugat sa nu postezi, NU mai posta.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

tuzki-bunny-emoticon-041.gif

page 1 666 mwahahahaha and I'm first

tuzki-bunny-emoticon-015.gif

Posted

Imi ramane decat sa ma ofer, nu-s masochist de fel :))

@Shu' Taja ! Go away!

Nu confunda borcanele, nu este aceea "Taja" este anaohilic sau analihic sau cum ii era nick-ul :gives:

Posted

Wzzap?

yt1i26brv2r0razwmxx.gif

Spook sau cum te-o chema, nu te intinde la glume. ;)

spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam.

anohoolic e anohoolic, si atat, se pare ca low a trait cu mine intr-un pat sa stie cum sunt. ^_^

Posted

Wzzap?

yt1i26brv2r0razwmxx.gif

spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam.

Datorita nivelului ridicat de spam, ma vad nevoit sa ma repet:

CE E CU RAHATUL ASTA AICI?

@Taj, NU stiu cine esti, poate ne-am intersectat in joc, dar nu am calitatea sa retin nume. Poate in joc, esti in alianta HH si nu sunt probleme. Nu stiu care e faza si nici nu o sa ma chinui sa o inteleg pentru ca nu joc si voi stiti ce faceti acolo... INSA, aici ma enervezi, ma enerveaza atmosfera care o creezi si discutiile care le starnesti asa ca, NU MAI POSTA. Gunit este GM-ul guildei, el poate sa spuna cine sa nu posteze, respectand regulamentul,( vezi topic pinned) te-a rugat sa nu postezi, NU mai posta.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

crek iti e dor lucyo tare de bunny-wunny :P :)))

fffff tare alexa =)))))))))))))))))))))))))))))))

you got that right !

the wabbit is missed ....

tuzki-bunny-emoticon-006.gif

Posted

Wzzap?

yt1i26brv2r0razwmxx.gif

anohoolic e anohoolic, si atat, se pare ca low a trait cu mine intr-un pat sa stie cum sunt. ^_^

Nici nu ma gandesc sa ma intind la glume cu o femeie 'respectabia' ( =)) ) ca dumneavoastra.

Posted

Wzzap?

Aoelo... Tu deja chiar esti patetica, nesimtita ... ti s-a zis de catre un player vechi al guildei sa numai postezi, poi numai posta.... nu inteleg ce obtii dak postezi?... te simti satisfacuta?... sau duci lipsa?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...