Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

:-j

Terminati cu prostiile

cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat.

EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi

ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc

Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :)

noi reprezentam HH pe actuala baza de date pe linkmania MuOnline. daca nu ma insel topicul asta e la sectiunea MuOnline :-"

:-j

Terminati cu prostiile

cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat.

EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi

ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc

Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :)

Nu ii da idei, te rog frumos. :)))

EDIT: Pe langa asta am caracter in alianta HH.

LinkMania Forums

> Play Online > Mu Online S2 > Guilds > HHunterZ

sectiunea Guilds. nu Alliances

Voi ?i cu B.U.G. Mafia ce mai reprezenta?i. :)) S-a strâns floarea cea vestit? s? o pune?i de-o colectivizare. Anun??-m? dac? mai pot posta aici, c? sigur o s? ma treci ?i pe mine pe lista neagr?. Uite cum facem, facem schimb de experien?e, eu m? duc la GOT ?i vine Lucyo aici. E bine a?a? :)

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Yo nu te primesc la G0T....vorbesc cu nuba si cu wabbitu sa inchida portile :))

Anyway....stay here , have a beer tuzki-bunny-emoticon-038.gif

and act cool tuzki-bunny-emoticon-029.gif

Posted

Yo nu te primesc la G0T....vorbesc cu nuba si cu wabbitu sa inchida portile :))

Anyway....stay here , have a beer tuzki-bunny-emoticon-038.gif

and act cool tuzki-bunny-emoticon-029.gif

Ave?i voi ceva cu mine. :) De la Ril? mi se trage. :P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nope, you're getting this wrong ... I don't have anything with you....I share the "blame the bunny" part ....in rest...peace and prosperity for all :D

Guest Carotella
Posted

sly sti ca nu am nimic cu tine. doar cu taja & ceilalti playeri anti-HH

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

A fost odata ca niciodata.....

Posted

sly sti ca nu am nimic cu tine. doar cu taja & ceilalti playeri anti-HH

Nu te auto dramatiza, eu n-am cu nimeni nimic, am o viata, sunt HH am fost si acum doi ani HH, dar din cauza nesimtirii de care ati dat dovada unii am plecat. Te rog frumos, nu postez la adresa ta, nu posta la adresa mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...