Sly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 S-a spus în nenum?rate rânduri s? înceta?i rahatul cu Taja, a fost l?sat? sa posteze în guild, f?r? s? fac? vâlv?, dac? o face risc? s? fie suspendat?, a?a c? voi nu-i mai da?i ap? la moar? s? fac? din topic o mizerie. A fost alegerea lui Dev ca Taja s? posteze aici, eu unul o respect. P.S. forum-ul n-are legatur? cu jocul, GUNIT are dreptul s? n-o primeasc? în joc, e treaba lui.
Racheta_cu_pene Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc
RazorOne2K Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi Ban me! =) Bogdane, eu credeam ca ai glumit cand ai spus ca te reapuci de MU. Si vad ca iti aduci si haremul de himere furioase. Unde le-ai gasit pe alea?=))
AngeL Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 @Taja aveam alta parere despre tine, ia-ti catrafusele si nu mai posta aici, kthxbye. :tiphat: esti doar pe interes din cate am observat, pui de hoit ce esti :)) Asta n-o iert. oricum nu comentez, un moderator a fost anuntat. Subject over. Sly, multumesc. O sa postez mai rar dar n-o sa fac valva, restu cu (provocarile va rog sa va abtineti), e doar un joc, un forum.. n-am dat la nimeni in cap pana la urma urmei. :closedeyes: Mi-am calcat promisiune c-o sa fie ala de sus ultimul post :closedeyes:
Sly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Vezi c? mai fost suspendat topicul odat?. Dac? ai probleme cu ea, ceart?-te pe PM, o parte din noi n-are chef s? asiste la discu?iile voastre pur metafizice.
AngeL Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc :closedeyes:
Racheta_cu_pene Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 imi trebuie o tabla sa iti desenez ca la citit vad ca nu te pricepi
AngeL Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 imi trebuie o tabla sa iti desenez ca la citit vad ca nu te pricepi Cu riscul sa fiu avertizata, mi s-a permis de catre un veteran sa postez aici , ce nu intelegi? Conflictele personale (daca le ai, te invit in privat, nu ma mai provoca, da dovada de maturitate) si punct. Hai sa dam dovada de bun simt.
Racheta_cu_pene Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 am 6-lea simt imi lipseste fata de tine...nu mai face pe Fecioara Maria ca toata lumea din ally stie ce iti poate capu
Sly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :)
AngeL Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) Nu ii da idei, te rog frumos. :))) EDIT: Pe langa asta am caracter in alianta HH.
Racheta_cu_pene Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) traim in prezent
Sly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) traim in prezent Ai grij? s? nu devii istorie. :))
Racheta_cu_pene Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) traim in prezent Ai grij? s? nu devii istorie. :)) esti la fel de penibil cum a fost si Zohan cand incerca sa isi impuna punctul de vedere in guilda atata timp cat el nu juca...mai canta-i ceva Taja-i ca vad ca esti pe gustul ei...prefer sa nu mai postez la guild's ca vad ca nu mai poti da un vant de veterani
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) Stirile de la ora 5 : Tanara atacata in scara blocului in seara zilei de 8 septembrie. Martorii sustin ca au vazut multe spirite malefice ( evil spirits?! ) si au vazut un tanar imbracat intr-un costum albastru , cu o tinuta legend(wait for it) ...DARY ! De asemenea un liliac zbura in jurul tanarului care se chinuia sa aplice o tehnica de PK combinata cu Hustle . In cele din urma agresorul a fost gonit de ADMINistratorul blocului, domnul Viorel Bascula, pensionar. -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Lance unde esti ? Vreau sa-ti pun la share profile de FB cu minore invelite in frisca....you're interested .... i KNOW...i HAS knowledge ! ^_^ Vulpoi batran . N00b x 20 ...sau 30? Pana la ce limita era acceptata repetarea cuvantului fara warn? :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Doi vampiri reparau o motociclet?: - D?-mi o surubelni??! zice primul. - Poftim! - Nu aia în cruce, cretinule!
Sly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) traim in prezent Ai grij? s? nu devii istorie. :)) esti la fel de penibil cum a fost si Zohan cand incerca sa isi impuna punctul de vedere in guilda atata timp cat el nu juca...mai canta-i ceva Taja-i ca vad ca esti pe gustul ei...prefer sa nu mai postez la guild's ca vad ca nu mai poti da un vant de veterani Bine, pa. @Luciane, am în?eles, mul?am fain! ;)
Maeve Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 @Taja aveam alta parere despre tine, ia-ti catrafusele si nu mai posta aici, kthxbye. :tiphat: esti doar pe interes din cate am observat, pui de hoit ce esti :)) Asta n-o iert. oricum nu comentez, un moderator a fost anuntat. Subject over. Sly, multumesc. O sa postez mai rar dar n-o sa fac valva, restu cu (provocarile va rog sa va abtineti), e doar un joc, un forum.. n-am dat la nimeni in cap pana la urma urmei. :closedeyes: Mi-am calcat promisiune c-o sa fie ala de sus ultimul post :closedeyes: tu mereu iti incalci promisiunile. a cata oara zici ca e ultimul post si etc? ... macar nu mai arunca in fata altora fapte pe care chiar, surprize surprize, tu le faci ... daca dev a ales, ok no problem, dar sa o si tempereze. daca cineva de la noi ar posta in stilul caracteristic "taja" la topicul guildei angelika, ar sari tot serverul in capul omului ... dar macar ai nostri ar sti sa scrie corecte romaneste gramaticaliceste furculiteneste ...
Guest Carotella Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) noi reprezentam HH pe actuala baza de date pe linkmania MuOnline. daca nu ma insel topicul asta e la sectiunea MuOnline :-" :-j Terminati cu prostiile cine nu e in guild/alianta respectiva si posteaza doar sa agite spiritele are suspendul garantat. EXISTA niste reguli de postare inclusiv la Guilds.Va invit sa le cititi ce n-ai inteles din ce a spus Lancelot? sa isi ia bagajelu si sa ne paraseasca ca nu face decat sa agite spiritele...si momentam Gunit, eu si restu din guilda reprezentam HH in joc Da, pentru ca am fost eu baiat fain ?i am aplanat rahatul împotriva lui G, nu mai spun câ?i erau împotriva lui, de asta sunte?i voi "reprezentan?i". Tu crezi c? dac?-?i tremur? chilo?ii de trei ori în Mu Online la un CS, e?ti un mare reprezentant al întregului HH, ia spune-i asta lui Myst, s? vedem te crede? Tu n-ai nici un drept s?-i impui unui om s? nu mai posteze aici, atâta timp cât o face decent, dac? ai probleme cu ea, o astep?i în scara blocului. :) Nu ii da idei, te rog frumos. :))) EDIT: Pe langa asta am caracter in alianta HH. LinkMania Forums > Play Online > Mu Online S2 > Guilds > HHunterZ sectiunea Guilds. nu Alliances
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Relax people.....you are to stressed ....discover the green peace