AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Taja : Te rog frumos, nu cauta anturaj. Nu ma cunosti, nu te cunosc si punct. P.s Dau eu cu coliva ca a murit raja .. ^_^
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hai urati-ma, incepe sa imi placa. :D Noapte buna, si maine promit sa vin cu coliva.. "sa moara dusmanii mei" =)))
_alexa_ Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nu cred ca eu sunt cea care cauta anturaj :)) Daca stau sa ma uit bine, ai fost rugata sa nu mai postezi aici. Te crezi mult prea importanta daca tu iti imaginezi ca te uraste cineva. Sa moara dusmanii tai :)) Stii ca se poate apela la un moderator, nu? :)
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 later. Now is time for body work.. :D Baga baga sa mai dai jos :)) Bag bag..sa intretin.. mersi de sfat, baga si tu daca ai ce :)))=)) Mi se rupe de rugamintiile unora, intelegi? Cui nu ii convine, sa-mi scrie.
Racheta_cu_pene Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 suferi de atenti....fa-ti un control
_alexa_ Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 later. Now is time for body work.. :D Baga baga sa mai dai jos :)) Bag bag..sa intretin.. mersi de sfat, baga si tu daca ai ce :)))=)) Mi se rupe de rugamintiile unora, intelegi? Cui nu ii convine, sa-mi scrie. Chiar ca ai probleme :)) Hai pa.
Racheta_cu_pene Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 reveni vendeta ? a venit sa ne satisfaca....ii era dor de HH
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wzzap? later. Now is time for body work.. :D Baga baga sa mai dai jos :)) Bag bag..sa intretin.. mersi de sfat, baga si tu daca ai ce :)))=)) Mi se rupe de rugamintiile unora, intelegi? Cui nu ii convine, sa-mi scrie. Chiar ca ai probleme :)) Hai pa. La reventindeo.
Racheta_cu_pene Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 stilu invatzat de la aia cu care o arde(Ang3lik) ...hai sa enervam HH-u
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Da cateva pagini mai in spate, poate doar numai poate ai sa intelegi. Nu te lega de guilda (Ang3lik), ca nu ai de ce. Am fost un player intr-o guild si atata tot. Ce am facut eu, n-are legatura si nu m-a influentat in vre-un fel(Ang3lik), poate unii din voi ..m-a facut cum am fost. in rest numai lapte si miere. :D alexa, spre informatia ta, mi s-a permis sa postez in topicu asta, apleaza la ce moderator vrei. Have fun.
Racheta_cu_pene Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 uita-te in arhiva si porma sa ai tupeu sa postezi aici...si cum ti-am mai scris in alt topic de-al tau CU STIMA SI RESPECT TE CHIS IN FREZA
BaroSica Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Da cateva pagini mai in spate, poate doar numai poate ai sa intelegi. Nu te lega de guilda (Ang3lik), ca nu ai de ce. Am fost un player intr-o guild si atata tot. Ce am facut eu, n-are legatura si nu m-a influentat in vre-un fel(Ang3lik), poate unii din voi ..m-a facut cum am fost. in rest numai lapte si miere. :D alexa, spre informatia ta, mi s-a permis sa postez in topicu asta, apleaza la ce moderator vrei. Have fun. AUZI FA ? ... BAU
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Da cateva pagini mai in spate, poate doar numai poate ai sa intelegi. Nu te lega de guilda (Ang3lik), ca nu ai de ce. Am fost un player intr-o guild si atata tot. Ce am facut eu, n-are legatura si nu m-a influentat in vre-un fel(Ang3lik), poate unii din voi ..m-a facut cum am fost. in rest numai lapte si miere. :D alexa, spre informatia ta, mi s-a permis sa postez in topicu asta, apleaza la ce moderator vrei. Have fun. AUZI FA ? ... BAU Lasa Baro ca te scuza faptul ca locuiesti in pietrila "BA". :)) Acum pe bune, orice ati face 3 4 useri ..nu ma las intimidata, urati-ma, ignorati-ma, faceti ce vrei ..ca putin imi pasa. :) Jigniri oricine poate face..discursuri academici n-am sa tin, v-am spus tot ce am avut intr-o faza, acum eu ma retrag, ramaneti cu un gust amar..ca eu m-am amuzat pe cinste. Noapte buna.
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nu locuiesc fa in Petrila. Pacat ca nu locuiesti, si sa locuiesti in Paris, mentalitatea si limbajul tot de petrila iti raman, nu? ^_^
Racheta_cu_pene Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nu locuiesc fa in Petrila. Pacat ca nu locuiesti, si sa locuiesti in Paris, mentalitatea si limbajul tot de petrila iti raman, nu? ^_^ bine ca sta cineva si acolo...ca te incalzeai la iarna la bricheta :violent:
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nu locuiesc fa in Petrila. Pacat ca nu locuiesti, si sa locuiesti in Paris, mentalitatea si limbajul tot de petrila iti raman, nu? ^_^ bine ca sta cineva si acolo...ca te incalzeai la iarna la bricheta :violent: Da da da,, rghit. :-j Noapte buna.
BaroSica Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ce glumeata esti sa mor de nu. Fapul ca esti la pc acum si nu est langa un barbat ma face cred ca esti criminal de frumoasa(avand in vedere ca nici macar nu joci mu), chiar mai frumoasa decat in poza aia care ai pus`o la noi pe forum :))))))