Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

+2

eu ma refeream la ce a spus petraru -_-

mai voi va gasiti motive din orice acum?Oo

Chill down

dupa cum vezi n o sa fie liniste in curand

Posted

lance, chiar nu caut cearta si nu consider ca ma cert cu cineva, dar ma deranjeaza ce vad, are doar pretentii, va fura privirea cu niste nimicuri si nu vedeti esentialu`

Posted

nu-mi fura ochii nimeni cu nimic :) doar ca nu vad care e baiul...:) acum daca ne legam de fiecare amanunt..sigur ne certam toti cu toti.

Nu stiu acum de ce va agitati atata..e vorba de formul guildei..ati cerut modertor si nu v-a dat cineva?:)

Posted

Ohhhooooo

Vechea garda revine si on si in spam...frumos frumos :D

Ete'l ca traieste ma :D

O sa iti dau un buzz sa stii care sunt.

Posted

nu-mi fura ochii nimeni cu nimic :) doar ca nu vad care e baiul...:) acum daca ne legam de fiecare amanunt..sigur ne certam toti cu toti.

Nu stiu acum de ce va agitati atata..e vorba de formul guildei..ati cerut modertor si nu v-a dat cineva?:)

e adevarat c zici, dar trb sa-si schimbe atitudinea asta, parca ar fi kitte :))

Posted

hai noroi nervosilor :)

e adevarat c zici, dar trb sa-si schimbe atitudinea asta, parca ar fi kitte :))

Mai stii?:D ce aveti ma de va tot certati nimeni nu cred ca e stapan aici, doar ca treb sa ne respectam nu sa ne injuram si sa profitam de bunatatea altuia, dar vad ca nu prea iasa mai nimic..:|

Posted

gunit, esti sigur ? :))

daca ash sta acasa, v`ash face fara sa clipesc :D

Eu n`am optiunea aia de 60 de secunde :D eu pot posta la secunda :>

daia ai atatea posturi ca poti posta la secunda :))) Ia vezi k ne faci gelosi !! ^_^

Posted

La 13:00 se da startul a 24 de ore de spam. Cine doreste sa participe e de ajuns sa zica "I`m in", "Ma bag", "Eu", dupa ora 13:00 si se considera ca vrea sa participe la spam. Costul taxei e de 20 de soul. Winner takes it all.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...