Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

ne...sa fii gm de alianta tre sa ai si timp sa cresti,sa stii anumite "trick-uri" si altele,asa ca dev,nu e de ajuns sa fii dinozaur,mai trebe si alte lucruri sa fii gm

Posted

Nu, dar am schimbat azi 3 placi de retea cel putin ...

Plus, daca stiu ca merg ... de ce sa-mi schimb PC? Placile le aveam de la alte PC-uri la care le-am facut si service-uri :) ...

Posted

seara

Buna seara

Eu sunt Lord

seara

Posted

In lumina noilor 'politici' active de 'ridicare' a nivelului guildei si aliantei HH, se pare ca nickuri ca Tarfulita valoreaza mai mult decat un old player prafuit ca mine.

Multumesc, G pentru X -ul dat, a fost primul si probabil ramane singurul din viata mea de player pe link.

Am fost HH in vremuri dinainte de epoca Gunit, sunt HH si acum, in dinastia Gunit - cu tot cu X-ul de azi - si probabil ca am sa mor tot HH. :))

Daca am principii? ... sigur ca am. Incep cu bunul simt si continua cu pastrarea HHului in frunte ca stil, nivel, si calitate de oameni. Nu ca bordel (!)...

Si nu am sa permit sa fiu acuzata de tradare sau mai stiu eu ce fantezii de nerespectare a regulamentului de ally. A fost o situatie careia gmul actual nu a stiut sa-i faca fata. Soldata cu o dubla pierdere, desi solutia de compromis prin care pastra tot si rezolva tot era simpla, am cerut-o si am explicat-o in mod repetat.

the king is dead, long live the king...

ce char aveai?

Ce am pierdut?

Posted

In lumina noilor 'politici' active de 'ridicare' a nivelului guildei si aliantei HH, se pare ca nickuri ca Tarfulita valoreaza mai mult decat un old player prafuit ca mine.

Multumesc, G pentru X -ul dat, a fost primul si probabil ramane singurul din viata mea de player pe link.

Am fost HH in vremuri dinainte de epoca Gunit, sunt HH si acum, in dinastia Gunit - cu tot cu X-ul de azi - si probabil ca am sa mor tot HH. :))

Daca am principii? ... sigur ca am. Incep cu bunul simt si continua cu pastrarea HHului in frunte ca stil, nivel, si calitate de oameni. Nu ca bordel (!)...

Si nu am sa permit sa fiu acuzata de tradare sau mai stiu eu ce fantezii de nerespectare a regulamentului de ally. A fost o situatie careia gmul actual nu a stiut sa-i faca fata. Soldata cu o dubla pierdere, desi solutia de compromis prin care pastra tot si rezolva tot era simpla, am cerut-o si am explicat-o in mod repetat.

the king is dead, long live the king...

ce char aveai?

Ce am pierdut?

Mirage,da in urma cu ceva pagini si citeste :))

Posted

am facut, am vazut :)\

@dev, nu poate tsu sa fie GM :)) am lvl 258 si intru maxim o ora pe zi :))

Posted

Nu, dar am schimbat azi 3 placi de retea cel putin ...

Plus, daca stiu ca merg ... de ce sa-mi schimb PC? Placile le aveam de la alte PC-uri la care le-am facut si service-uri :) ...

Am jucat în trei oameni.

Posted

taja s`o infiltrat in HH pe old db desi era spion Ang3lik ne`a dat nume fals poze false tot apoi a plecat sec in ang3lik si isi cam batea joc de noi ;)

Esti sigur? Uite azi nu am chef eu sa expun anumite faprt care o sa iti de-a gandit si tie si la cei din HH..

Iti zic doar un aspect, aveam contu lu Qpunct, de eram spion precum sustii ..ii goleam contul..asta e una. maine revin cu mai multe, tot ce am facut am facut din razbunare..pe anumite persoane, nu pe HH. De cate ori ti-am spus "gunit ..vezi ca ceva nu e corect" ..si iti explicam, tu niciodata nu ti-ai luat atitudinea de conducator, eram facuta in fel si chip si tu nimic.. nu ma numii spion ..ca nu stii ce vorbesti.. pe mine ma calci in picioare o data, de doua ori, de trei ori... a patra oara te-am turnat.

Scuze pentru greselile gramaticale, ma dor ochii...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...