firicel Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 neata :bananadance2: :cool2: :beer: =)) :tiphat: :tiphat: :tiphat:
CIPO Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Lance' date='03 September 2011 - 16:44' timestamp='1315057497' post='5951372'] Avand in vedere amatorismul si caracterul slab de care ati dat dovada vis-a-vis de unii dintre cei mai vechi membri ai HH....cu care v-ati purta cum v-ati purtat..si avand in vedere si alte episoade de genul..va transmit ca nu sunteti deloc si nu aveti nimic in comun cu the real HH..daca mai joaca cativa oameni mai vechi...asta e singurul plus pe care-l puteti invoca Bye :) BINE GRAIT ANDREI >>>DAR STI SI TU FB K SINT VB IN VINT PT EI >>>EI NU VOR INTELEGE NICIODATA C AI VRUT SA SPUI>>>EU LEAM ZIS APROX LA FEL IN MAI MULTE RINDURI DAR NU AI CU CINE CONCLUZIE >>>HH NU MAI ESTE C A FOST>>>PT CEI VEKI ERA UN SPIRIT (OLD HH ERAU INTRADEVAR REAL GAMERI) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420872 =P
CIPO Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 In lumina noilor 'politici' active de 'ridicare' a nivelului guildei si aliantei HH, se pare ca nickuri ca Tarfulita valoreaza mai mult decat un old player prafuit ca mine. Multumesc, G pentru X -ul dat, a fost primul si probabil ramane singurul din viata mea de player pe link. Am fost HH in vremuri dinainte de epoca Gunit, sunt HH si acum, in dinastia Gunit - cu tot cu X-ul de azi - si probabil ca am sa mor tot HH. :)) Daca am principii? ... sigur ca am. Incep cu bunul simt si continua cu pastrarea HHului in frunte ca stil, nivel, si calitate de oameni. Nu ca bordel (!)... Si nu am sa permit sa fiu acuzata de tradare sau mai stiu eu ce fantezii de nerespectare a regulamentului de ally. A fost o situatie careia gmul actual nu a stiut sa-i faca fata. Soldata cu o dubla pierdere, desi solutia de compromis prin care pastra tot si rezolva tot era simpla, am cerut-o si am explicat-o in mod repetat. the king is dead, long live the king... REAL HH NEVER DIE>>>HH ESTE UN SPIRIT HH D P LINKMANIA NU MAI ESTE C A FOST P VREMEA LUI MYSTH SAU COSMINDW SAU TSUXING =P
dev Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nu te stresa Cipo ... de inteles ... nu prea au inteles ... de aceea nici nu s-a sinchisit sa posteze cel in cauza ...
Sly Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ce-ai vrea s? fac?, s? vin? s?-?i fac? harakiri aici pe forum? S? fim serio?i, HH-ul de pe Link e guild-ul lui, e munca lui, el a adunat lume, tot el a tras ponoasele, s-a ag??at de orice mijloace s?-l men?ina sus, asta pe când al?ii o ardeau prin alte guilde ?i ne înjurau neîncetat. Eu cred c? e munca omului ?i nu i se poate imputa decât faza cu Mirabilis. Acela?i lucru l-am p??it ?i eu pe WoW, pân? a venit Myst s? m? zboare, ca vezi dom`le e "trade mark". Nu e chiar a?a cum cred unii, trebuie s? pui osul la munc? ?i dup? aia s? vorbe?ti de chestii istorice ?i oameni din trecut. Dac? HH-ul mai este cunoscut, asta datorita lui G, Tsu, Prutus ?i ??tia care mai sunt activi în joc. Apropo, îmi cer scuze ?i fa?? de Bogz, ?tiu c? am fost cândva împotriva lui, tot ceva asem?n?tor (instinctul de turm?), acum ?tiu cum e s?-?i sar? to?i în cap pe munca ta. Lui GUNIT i se pot repro?a multe: c? ?i-a batut joc de Mirabilis, c? e pu?in cam infatuat (nu e singurul), c? nu se rezum? decât la grupul din care face parte ?i poate c? ia decizii pripite, dar nu i se poate imputa ?i munca. Pân? la urma ce-a?i vrea, s? nu mai fie HH-ul activ nici pe Mu? Pe alte jocuri ?i comunit??i s-a vazut cât activi era?i.
dev Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Si scuza-ma ... aia ii da drept de facut ce vrea? NU!
Sly Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nu, Tu n-ai în?eles, e GUILDA LUI. Câ?i dintre dinozauri mai erau activi în HH?
dev Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Tsu, EliTe ... doar ca G a ajuns primul la lvl`ul pentru a face guilda ... Nu ma mai tot freca atata ... nu-ti dau dreptate ... Guilda e a celui care a facut-o prima oara, a lui Myst ... si asta nu ii da la Gunit dreptul sa faca ce-i tuna capul ... si cand ii tuna ... Dinozaurii au pastrat traditia de cati ani? Scuza-ma Sly ... dar nu ai dreptate ... aia-i clar ...
Sly Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Myst sa vina sa-si conduca guild-ul pe Mu, in caz contrar sa-si inscrie brand-ul la OSIM, sa nu-l fure GUNIT. Tu, eu si multi altii, nu trebuie sa ne bagam in treburile lor, nu stim care-i treaba si nu ne da noua nimeni dreptul sa discutam pe munca altora, cand noi doar mimam acest unic, perfect si inegalabil nume HeadHunters. Daca tu crezi ca asa o sa reziste HH-ul in timp, n-ai de cat sa duci mai departea ideea cu jurasicul, dar mi-e sa o sa se destrame ca izmenele lui Ulise, impletite de Penelopa.
-GUNIT- Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 am scos`o pt ca l`a postat pe arian si a luat 99 pe elfa. daca nu`i convenea nickul lui si era sigura ca ia 99 trebuia sa il lase sa il posteze altcineva nu sa il posteze ea. mi`a zis ca nu ii convine nickul "Tarfulita" eu am zis ca nu e asa grav ca nu il scot. si dev HH nu e o guilda cu gm de lvl 150 daca asa vreti sa fie o sparg si gata. nici pe db trecut nu am facut`o pt ca am ajus primu la lvl 150 si nici pe db asta.
dev Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Stiti ceva ... din partea ... nu mai imi pasa ... Fie cum zice Sly ... Macar o sa revad Titanic`ul ...
Sly Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nu fi nebun, ca nu e cum zic eu, e cum o sa vrea astia. Dar n-are rost sa-i tai capul lui G pentru o chestie minora. Sa zicem ca a gresit, desi din cate spune, nu prea. Parca tu ai zis ca orice om are dreptul la a doua-a sansa. Ce faci, continuam subiectul G sau o dam pe LoL? :)
Sly Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nu, lui dev i-am propus. Vreau sa-l mai scot din transa.
dev Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 O dam pe LoL ... dar intra pe mess ... ca imi merje aiurea ... si am facut cele zise de tine ... PS: G ... cu Taja ce ai avut?
-GUNIT- Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 taja s`o infiltrat in HH pe old db desi era spion Ang3lik ne`a dat nume fals poze false tot apoi a plecat sec in ang3lik si isi cam batea joc de noi ;)
Sly Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dev, ai multe vicii, dar sa cazi prada fustelor in halul asta, numai tu o poti face. :))
dev Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mai stati voi in banca voastra ... cu fustele voastre ... obsedatilor ... Spion? Dupa ce o calca toti in picioare ... logic ca pleaca ... Si pentru cultura voastra, da ... e fata ...
-GUNIT- Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 o calca in picioare? :))) nu cred ca sti despre ce vb