Sly Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Si stiu Sly ca si tu ti-ai dat seama ... nu o trebuit sa zic eu :P ... [legat de Myst] ?tiu. Sunt multe de discutat pe tema asta. Eu m? mul?umesc c? înc? mai am o serie de prieteni cu care m? în?eleg ?i cu care uneori mai juc?m câte ceva sau mai stam de vorb?, ceilal?i care cred, se cred, vor crede, mi se fâlfâie (vorba lui Bogz). HH-ul e plin de principii, munc? pu?in?, interes minor, fec?ie cu Carmol. ?i dac? o s? vin? Lance s?-mi spun? c? nici eu nu fac parte din HH, pagub?-n ciuperci, oricum nu suntem pe aceea?i lungime de und? când vine vorba de gaming, cum spunea si Dune "te-ai dat afar? dintr-un guild în care nu mai activeaz? decât ideea".
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Sa traisca Sly Bordura si Sanie Prastie M-ati facut sa dau stop la pentru unu care foloseste o farfurie pe post de scrumiera si cravata rosie :blink: .. Multe mai vezi .. tare =)) EDIT: Si sambata seara trebuie sa muncesc.. afk.. :|
Prutus Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ciurii din murgeni ai vrea tu :rofl1: Luni plec si eu acasaaaaaaaaaaaaaa
Prutus Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 :))))))))) conteaza unde sunt acuma,nu de unde sunt adusi
Trish Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Sa traisca Sly Bordura si Sanie Prastie tin sa-i multumesc d-lui sorica :D
SoulKing Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 hahahah ce tare e video:)) cred ca lam vazut pe metro in italia:)) :bananadance2:
cyborg_home Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 :boohoo: :boohoo: :boohoo: koombayaaaa Bum shaka laka