dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Oracolul vechi = FaceBook-ul de azi =)) PS: Gunit ... cand apari ... "lumineaza-ne" ...
Sly Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Afar? plou?. ?i totu?i, prea mult? vorb?, prea pu?in gaming. Certa?i-v? în alt? parte, c? râd ?i "curcile" de noi.
Sly Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nici eu, eu tot zic c? plou?, dar nu m? bag? nimeni în seam?.
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Oracolul vechi = FaceBook-ul de azi =)) PS: Gunit ... cand apari ... "lumineaza-ne" ... Eu cred ca mai am un Oracol de pe vremea studentii ..huh.. trebuie sa il caut, am ce ma amuza de colegele mele.. "era mai deochiat asa" :-" :)) Te las sa te semnezi in el .. plin de inimioare..bla bla. =)) EDIT: Sunt mai demodata :(
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nu cred ..e pastrat bine la cufar.. acolo sunt unele amintiri, greu de uitat :-" De s-au atins moliile de el, tu esti devina. >:P
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Da, stiu ... iara am lasat toate deschise prin casa ... cautam si eu ceva :D
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ce-ti cauti? Capu? Pff nu mai postez aici gata.. nu ma mai ispitiiiiiiiiiiiiiii.. >:P Ca iti arat facaletu =))
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Bine domnisoara Prigoana =)) ... Oricum SHPAM se cere :D
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Deci de ma mai provoci o data, jur (cu mana pe ....undeva) ca te alerg toata Oradea .. =)))
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Serios, nu mai postez pe aici ca iese instinctul animalic in evidentza, ma transform in anohoolic:))) O seara buna restu, n-am chef de vre-un warn ..am fost avertizata sa nu mai postez pe aici .. ma supun. Have fun. Dev :kiss:
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Cine te-a avertizat? Daca G ... scrie linistita ... :P In rest ...
Sly Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 exclusivitate expansiune si prime time. :)) Ai grij? la Myst!
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Eu nu vreau sa imi fac nervi, Dev... postez sa intretin atmofera ..nimic mai mult, tinand cont ca am facut candva parte din HH, pot sa mai imi iau dreptul sa postez aici, nu ma iau eu dupa Alex... Numai ca unde nu sunt primita.. nu imi face placere sa ma bag cu "japca" in seama. :P
Sly Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dev, tu sesizezi cam multe. :P Taja, po?i posta. :)
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 de eu te primesc ;;) asl pls ? Huh, am trecut de perioada aia. :)) De mult n-am mai vazut o intrebare de gen: "Mirc". Eu va urez o seara placuta, pe mai tarziu. C`ya.
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 E luata ... nu va stresati =)) ... Gasiti-va :D ... Si stiu Sly ca si tu ti-ai dat seama ... nu o trebuit sa zic eu :P ... [legat de Myst]