AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nice speech ... let's drink :D Bun, adu-mi o cola ospatar, hai sa bem daca e de baut. :))
uLise Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Caut partener pentru M&B - MP. Acu mi-am adus aminte de jocul asta. Mi-ai zis anul trecut ca-l astepti si da imi place :D Oare imi merge pe masina mea de facut cafea ? La multi ani Bogz ca stiu ca esti nascut prin sept acuma :D la multi si lui prutus si victor @G , nu mai citit manga la naruto ca-si pierde din farmec
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 n`auzi sa nu mai postezi aici ? Are voie ... ce nu intelegi? Hai cu ceva solid ... nu sa tot sari in sus ...
[Convicted]Lance Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Avand in vedere amatorismul si caracterul slab de care ati dat dovada vis-a-vis de unii dintre cei mai vechi membri ai HH....cu care v-ati purta cum v-ati purtat..si avand in vedere si alte episoade de genul..va transmit ca nu sunteti deloc si nu aveti nimic in comun cu the real HH..daca mai joaca cativa oameni mai vechi...asta e singurul plus pe care-l puteti invoca Bye :)
logs Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 In lumina noilor 'politici' active de 'ridicare' a nivelului guildei si aliantei HH, se pare ca nickuri ca Tarfulita valoreaza mai mult decat un old player prafuit ca mine. Multumesc, G pentru X -ul dat, a fost primul si probabil ramane singurul din viata mea de player pe link. Am fost HH in vremuri dinainte de epoca Gunit, sunt HH si acum, in dinastia Gunit - cu tot cu X-ul de azi - si probabil ca am sa mor tot HH. :)) Daca am principii? ... sigur ca am. Incep cu bunul simt si continua cu pastrarea HHului in frunte ca stil, nivel, si calitate de oameni. Nu ca bordel (!)... Si nu am sa permit sa fiu acuzata de tradare sau mai stiu eu ce fantezii de nerespectare a regulamentului de ally. A fost o situatie careia gmul actual nu a stiut sa-i faca fata. Soldata cu o dubla pierdere, desi solutia de compromis prin care pastra tot si rezolva tot era simpla, am cerut-o si am explicat-o in mod repetat. the king is dead, long live the king...
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Who died and made G the next Myst? :-?? Cum naiba o dai tu afara pe Miri ... asa doar? Exact la fel poti face cu Bogz, Tsu, EliTe, Lancelot si restul 'titanilor' batrani ...
fade Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ce ratai? apropo, HH era inca de pe vremea gunbound-ului, cand mu-ul nu era 'lansat'. 2002, cred. eu, myst, kyla, slayer si inca 2 colegi de munca de-ai lui myst (parca sa zic), suntem de pe vremea aia :)
n4ughtyxxl Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ce ratai? apropo, eu am fost in HH inca de pe vremea gunbound-ului, cand mu-ul nu era 'lansat'. 2002, cred. eu, myst, kyla, slayer si inca 2 colegi de munca de-ai lui myst (parca sa zic), de pe vremea aia :) ... cand inca erau la moda televizoarele alb-negru
fade Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 cand inca aveam oracol, vere, ce sa stii tu :))
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Diamantul =)) ... [pentru necunoscatori ... erau cutiile alea vechi color cu reglaj de la pumni] @Bogz ... stim ca HH are deja ... ani grei ... ca nu la MU a inceput ... ci la Gunbound sau cum ii zice ... da in fine ... subscriu ce a zis si Lance si Miri ...
_SuN_ Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 cand inca aveam oracol, vere, ce sa stii tu :)) caiet dela cu intrebari ? :blink:
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Era un caiet studentesc ... cu intrebari misto pe vremea aia ... acuma ... nici ASL PLS nu mai exista =)) ...
_SuN_ Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Era un caiet studentesc ... cu intrebari misto pe vremea aia ... acuma ... nici ASL PLS nu mai exista =)) ... erau terminate fetele pe oracol :wub:
n4ughtyxxl Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 cand inca aveam oracol, vere, ce sa stii tu :)) pe vremea aia dinaintea mea n`aveam cum sa stiu ... ar fi trebuit sa fiu vreun caiet studentesc ... cu intrebari misto ...
Guest zga1ba Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Era un caiet studentesc ... cu intrebari misto pe vremea aia ... acuma ... nici ASL PLS nu mai exista =)) ... unde erau intrebari gen " Care este culoarea ta preferata ? " "care este trupa ta de muzica preferata ? Raspuns : AnimalX =)))