Guest Magnnum Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dl Eagles doresc sa intru la voi in guilda ali ce o fii. Tanks :whistle:
Guest zga1ba Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 neata Doi insuratei mergeau cu masina spre parintii lui care stateau printr-o comuna din Galati , Erau certati dintr-o discutie anterioara si nu isi vorbeau . In timp ce mergeau ei trec pe langa un grajd cu porci , vite , magari ... El o intreaba : Auzi draga , sunt neamurile tale ? Ea raspunde : Da , SOCRII SI CUMNATII =)))) :tiphat:
fade Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Facem daca nu e.. If love is not, we do! Deci fa loc.. :D daca suferi de nebagare in seama, iti sugerez sa mergi in centrul orasului in care stai si sa-ti dai, brusc, toate hainele jos.
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 nu mai posta aici taja Facem daca nu e.. If love is not, we do! Deci fa loc.. :D daca suferi de nebagare in seama, iti sugerez sa mergi in centrul orasului in care stai si sa-ti dai, brusc, toate hainele jos. Ce mama lui proces verbal aveti amandoi? Io nu va-nteleg, jur ... Ce vi`o facut fata asa grav ... ? O fost altele care aproape au distrus HH si vorbiti mai frumos cu ele ... Nu-s parintele vostru ... dar totusi, de unde atata ura?
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Lasati-o si voi balta cu orgoliile ... acuma Bogz, ca tu esti mai copt ... pe G il inteleg ... ii frustrant sa fii vedeta serverului :D ... Dar fratilor/sorelor ... nu uitati ca toti am gresit ... si eu, si tu Bogz ... si mai is destui ... A doua sansa ... exista ...
fade Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 da ma, n-am nicio treaba cu ea, mi se falfaie penisul in bataia vantului peste tot pe unde posteaza am vazut ca are o atitudine din asta, vindicativa, se crede cu 18 etaje deasupra celorlalti, e plina de siguranta, chestii d-astea, patibulare. pana la urma e doar o persoana, nu? nu e o vedeta, sau ceva e genu', sa zici ca desi n-are nimic important de zis, macar e superstar, si sa citesti ce scrie, din condescendenta sorry, dar cand o sa renunte la pretentiile astea de a fi tratata ca o artista, atunci o sa renunt si eu la reticenta mea
dev Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 @Bogz ... se conformeaza ... dar nu trebuie tratata nici ea ca o obdeala ... Si ii bine ca ii sigura de ea ... dar eu nu prea am vazut-o "superioara" cu cine nu merita ... esti bun cu ea, e buna cu tine ... intelegi tu Bogzy` ;) ... @Sly ... da unde naiba te-ai mutat? In zona tropicala?
Sly Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 @Sly ... da unde naiba te-ai mutat? In zona tropicala? Nu, dar am un fetish cu Romica Jurc?.
AngeL Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 da ma, n-am nicio treaba cu ea, mi se falfaie penisul in bataia vantului peste tot pe unde posteaza am vazut ca are o atitudine din asta, vindicativa, se crede cu 18 etaje deasupra celorlalti, e plina de siguranta, chestii d-astea, patibulare. pana la urma e doar o persoana, nu? nu e o vedeta, sau ceva e genu', sa zici ca desi n-are nimic important de zis, macar e superstar, si sa citesti ce scrie, din condescendenta sorry, dar cand o sa renunte la pretentiile astea de a fi tratata ca o artista, atunci o sa renunt si eu la reticenta mea Buna, eu n-am nici o pletentie de la nimeni, cine ma cunoaste, stie cum sunt..lasand gluma la o parte au fost momente in db-ul trecut cand am actionat necugetat fata de HH, dar nu pentru HH-ul in sine (se stie clar), au fost persoane in HH care au facut atac direct la persoana mea, cred ca unii dintre voi stiti, ca urmarea a atacurilor la persoana am actionat cum am actionat, nu spun astea cu vre-un scop anume, numai acel scop de a imi justifica unele "iesiri" de ale mele... superioara nu sunt, nici nu ma cred(n-am motive), matura da, ma cred. M-am lasat si eu prada nervilor in rest n-am cu nimeni nimic... am vazut ca si de pe forumul aliantei am fost exclusa, pacat. Se stie clar ca acest cont l-am primit si nimic mai mult. Acum eu n-am postat aici sa fac valuri intr-un pahar de apa sau sa caut atentie, atentie am inca mai mult de cat imi doream. EDIT: Contul "Taja" a fost un nimeni pana sa il preiau eu. :blink: Have fun.