Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest UnReaL#
Posted

sa inteleg ca cererea a fost respinsa ^^

Guest UnReaL#
Posted

recrutarile sunt stopate momentan :banghead:

asta e macar am incercat :beer: bafta

Posted

spam

hai facem concurs care face mai multe posturi in topicul asta in 24 ore :>

toti participantii platesc 20s taxa de inscriere si winner takes all :D

daca vreti sa participati incepem maine la ora 13 :)

Posted

spam

hai facem concurs care face mai multe posturi in topicul asta in 24 ore :>

toti participantii platesc 20s taxa de inscriere si winner takes all :D

daca vreti sa participati incepem maine la ora 13 :)

de ce 13 ? [-x

Posted

lexa mod la HH, d unde pana unde <_<

#ulise mom nu, ca nu pot sa intru :)

Spune ce ti se pare ciudat.

Gun, esti sigur :)? I`ll win. Aduna lixandra+Asrai+L3x@+_Lexa_ :)).

Posted

ca nu sunt d acord, si ma opun. imi pare rau sa-ti spun, dar tu nu sti sa faci diferenta intre un joc si prietenii pe care ti faci in acest joc, sunt alti oameni care merita functia aia ce o ai sub avatar, nu ma intereseaza cine a facut formul, e floare la ureche de administrat, editat si alte treburi (si unu care nu are nici o treaba cu asta poate gasi tutoriale), chiar nu vreau sa fiu mustrat d tine vreodata si cu asta am incheiat

Posted

deci va bagati? :P

la 13 ca sa vada lumea pana maine cand vine de la servici/scoala :) eu oricum ies la ora 3 de la sc nu e ca sa pot posta si eu

Posted

ca nu sunt d acord, si ma opun. imi pare rau sa-ti spun, dar tu nu sti sa faci diferenta intre un joc si prietenii pe care ti faci in acest joc, sunt alti oameni care merita functia aia ce o ai sub avatar, nu ma intereseaza cine a facut formul, e floare la ureche de administrat, editat si alte treburi (si unu care nu are nici o treaba cu asta poate gasi tutoriale), chiar nu vreau sa fiu mustrat d tine vreodata si cu asta am incheiat

1. De ce nu ai facut?

2. E o functie ce tine de forum, nu de guild.

3. L-am facut pentru Kylutza forumul.

Mai ai probleme?

Eu ma bag Gun.

Posted

Pfff... wrong user.

Ah, si daca ma cert sau ii spun cuiva in fata asta nu inseamna ca nu stiu sa fac diferenta ci faptul ca asa sunt si in real life. Nu-mi convine, iti tai macaroana. Crezi ca trebuie sa acord vreun tratament preferential? Hell no!

Posted

mai voi va gasiti motive din orice acum?Oo

Petrica..functia aia o are pe forum..e facut de lexa.si oricum nu am vazut sa o foloseasca contra cuiva pana acum :)

Chill down

Posted

1. De ce nu ai facut?

2. E o functie ce tine de forum, nu de guild.

3. L-am facut pentru Kylutza forumul.

Mai ai probleme?

Eu ma bag Gun.

nu am facut eu, pt ca tu ai tinut-o una si buna cu forumul tau, eu am votat forumul Kylei

Pfff... wrong user.

Ah, si daca ma cert sau ii spun cuiva in fata asta nu inseamna ca nu stiu sa fac diferenta ci faptul ca asa sunt si in real life. Nu-mi convine, iti tai macaroana. Crezi ca trebuie sa acord vreun tratament preferential? Hell no!

sa-mi tai mie macaroana, niciodata, serios termina cu aerele astea d vedeta, ca nu t prind.

pt mine esti un no name, nu te cunosc, nu stiu cine esti, de unde ai aparut, acum intradevar intru rar pentru ca nu`mi permite facultatea si serviciul, dar acum 4 ani statea altfel treaba, nu ai facut nimic pentru acesti membrii HH, ai prins momentul cand aproape toti erau retrasi si ai profitat, ti-a dat kyla vreun test ca sa intrii in guild, sa facut vreun poll ceva cu acceptarea ta in guild? NU, asa ca in ochii mei nu faci parte din HH

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...