liquidlove Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :naughty:De ce,eu chiar cred ca ar fi ceva frumos . Daca te rog,editezi pool'ul,si in loc de prima optiune sa pui "Da,doresc"Am gresit eu la exprimare .
dev Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ' date='May 19 2009, 19:12' post='3836518']dev unde i jim carrey ? -_-Aici ii ...:P
Guest UnReaL# Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 recrutarile sunt stopate momentan asta e macar am incercat :beer: bafta
Alexandru Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 lexa mod la HH, d unde pana unde <_<#ulise mom nu, ca nu pot sa intru :)
-GUNIT- Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 spamhai facem concurs care face mai multe posturi in topicul asta in 24 ore :> toti participantii platesc 20s taxa de inscriere si winner takes all :Ddaca vreti sa participati incepem maine la ora 13 :)
bunny Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 bai si cand ziceam nu ma asculta nimeni. >.<oh well, hai noroc. :D
[EliTe] Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 spamhai facem concurs care face mai multe posturi in topicul asta in 24 ore :> toti participantii platesc 20s taxa de inscriere si winner takes all :Ddaca vreti sa participati incepem maine la ora 13 :)de ce 13 ? [-x
L3x@ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 lexa mod la HH, d unde pana unde <_<#ulise mom nu, ca nu pot sa intru :)Spune ce ti se pare ciudat.Gun, esti sigur :)? I`ll win. Aduna lixandra+Asrai+L3x@+_Lexa_ :)).
Cartman Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Spune ce ti se pare ciudat.Gun, esti sigur :)? I`ll win. Aduna lixandra+Asrai+L3x@+_Lexa_ :)).Era vorba despre un singur user :).
L3x@ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 M-am referit la faptul ca daca ramaneam cu un singur user, sa adune post-urile de la acele usere.
Alexandru Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ca nu sunt d acord, si ma opun. imi pare rau sa-ti spun, dar tu nu sti sa faci diferenta intre un joc si prietenii pe care ti faci in acest joc, sunt alti oameni care merita functia aia ce o ai sub avatar, nu ma intereseaza cine a facut formul, e floare la ureche de administrat, editat si alte treburi (si unu care nu are nici o treaba cu asta poate gasi tutoriale), chiar nu vreau sa fiu mustrat d tine vreodata si cu asta am incheiat
-GUNIT- Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 deci va bagati? :Pla 13 ca sa vada lumea pana maine cand vine de la servici/scoala :) eu oricum ies la ora 3 de la sc nu e ca sa pot posta si eu
Lex@ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ca nu sunt d acord, si ma opun. imi pare rau sa-ti spun, dar tu nu sti sa faci diferenta intre un joc si prietenii pe care ti faci in acest joc, sunt alti oameni care merita functia aia ce o ai sub avatar, nu ma intereseaza cine a facut formul, e floare la ureche de administrat, editat si alte treburi (si unu care nu are nici o treaba cu asta poate gasi tutoriale), chiar nu vreau sa fiu mustrat d tine vreodata si cu asta am incheiat1. De ce nu ai facut?2. E o functie ce tine de forum, nu de guild.3. L-am facut pentru Kylutza forumul.Mai ai probleme?Eu ma bag Gun.
L3x@ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Pfff... wrong user.ca nu sunt d acord, si ma opun. imi pare rau sa-ti spun, dar tu nu sti sa faci diferenta intre un joc si prietenii pe care ti faci in acest joc, sunt alti oameni care merita functia aia ce o ai sub avatar, nu ma intereseaza cine a facut formul, e floare la ureche de administrat, editat si alte treburi (si unu care nu are nici o treaba cu asta poate gasi tutoriale), chiar nu vreau sa fiu mustrat d tine vreodata si cu asta am incheiatAh, si daca ma cert sau ii spun cuiva in fata asta nu inseamna ca nu stiu sa fac diferenta ci faptul ca asa sunt si in real life. Nu-mi convine, iti tai macaroana. Crezi ca trebuie sa acord vreun tratament preferential? Hell no!
Lancelot Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 mai voi va gasiti motive din orice acum?OoPetrica..functia aia o are pe forum..e facut de lexa.si oricum nu am vazut sa o foloseasca contra cuiva pana acum :)Chill down
Alexandru Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 1. De ce nu ai facut?2. E o functie ce tine de forum, nu de guild.3. L-am facut pentru Kylutza forumul.Mai ai probleme?Eu ma bag Gun.nu am facut eu, pt ca tu ai tinut-o una si buna cu forumul tau, eu am votat forumul KyleiPfff... wrong user.Ah, si daca ma cert sau ii spun cuiva in fata asta nu inseamna ca nu stiu sa fac diferenta ci faptul ca asa sunt si in real life. Nu-mi convine, iti tai macaroana. Crezi ca trebuie sa acord vreun tratament preferential? Hell no!sa-mi tai mie macaroana, niciodata, serios termina cu aerele astea d vedeta, ca nu t prind. pt mine esti un no name, nu te cunosc, nu stiu cine esti, de unde ai aparut, acum intradevar intru rar pentru ca nu`mi permite facultatea si serviciul, dar acum 4 ani statea altfel treaba, nu ai facut nimic pentru acesti membrii HH, ai prins momentul cand aproape toti erau retrasi si ai profitat, ti-a dat kyla vreun test ca sa intrii in guild, sa facut vreun poll ceva cu acceptarea ta in guild? NU, asa ca in ochii mei nu faci parte din HH