Lanaya Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 rahati mah....ma sunat cineva de la ei din ally...si ma anunta ca o sa raman fara spot :))) dar ce draq puteam face =)) eu te-am sunat.
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 rahati mah....ma sunat cineva de la ei din ally...si ma anunta ca o sa raman fara spot :))) dar ce draq puteam face =)) eu te-am sunat. pai si de unde stiai? daca chiar tu l-ai sunat.
Lanaya Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 pai eu v-am dat d/c si nu nu l-am sunat.mananca el rahat :). eu ma amuz cand vad atatia detectivi....sincer ma asteptam sa urle tot serveru "HH E DE VINA HH" ca am dat d/c si in devias 2-3-4 si in oras...da numai cateii din HH au sarit cu 7_7 " BOOOOOOSSS GMMM Mi-a dat disconeeeeect :(((((((" jalnic...inca ma amuz =)))
PureSoul Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 e mediu <_< @ du-te dicaaaaaaaaaaaaa du-teeeeeee dicaaaaaaaaaaa :))
mau Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Frumos ma cum numai la HH a dat nenea gore d/c si cumva, celor gen Magus, adrian si ignore au scapat de d/c-ul lui si mai mult, au stat in jurul spotului k3, desi erau oameni pe el, deci, teoretic ar fi trb sa caute alt spot, parca stiau ei ce se intampla :) Codatii astia din HH HONEY e de vina ce stiti voi :))
dev Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To be ... or not to be ... it's not the question anymore!!!
PureSoul Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 il vazusem pe LiNu in devias si era gm la honey :))=))
SoGooD Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 e bine atunci :D nu m`am uitat pe status sa vad daca mai e guilda honey ....:D
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 pai eu v-am dat d/c si nu nu l-am sunat.mananca el rahat :). eu ma amuz cand vad atatia detectivi....sincer ma asteptam sa urle tot serveru "HH E DE VINA HH" ca am dat d/c si in devias 2-3-4 si in oras...da numai cateii din HH au sarit cu 7_7 " BOOOOOOSSS GMMM Mi-a dat disconeeeeect :(((((((" jalnic...inca ma amuz =))) nu vinde castraveti gradinarului @riper, stiu ca acum esti in guild adoptiva royal. Honey, din pacate, nu a fost nimeni in stare sa o refaca... marea guilda, marea alianta.
SoGooD Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ripper`u nu e in ally royal...parca...:P :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ripper`u nu e in ally royal...parca...:P :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: daca mergi pe ultimul spot k3, o sa vezi unu cu numele LordTheRip daca nu ma insel, acum, daca nu e el si e altu cu numele apropiat cu al lui de pe forum, greseala mea.
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 e JackTheRip si e MagicSm :)) eh, atunci, daca asa e, greseala mea, dar totusi, faza cu Honey ramane-n picioare.
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 tare muguardul asta, nu poti sa dai click din mu pe opera cateodata ca te scaote din joc, dar merge d/c-ul si speedul, e de bine .
mau Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 e JackTheRip si e MagicSm :)) eh, atunci, daca asa e, greseala mea, dar totusi, faza cu Honey ramane-n picioare. uite tsu, eu am incercat sa calmez spiritele pe aici, nu vad unde m`am luat de guilda voastra sau de voi, insa u vad k tot ai treaba cu guilda HONEY, sa inteleg k inca mai ai cosmaruri cu noi?
PureSoul Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 e gandit bine mai, de pe opera poti descarca hackuri :))=))-d-aia se inchide automat =)) @bine ca nu blocheaza conexiunea la net =)):)) sa fie siguri ca nu mai sunt hackuri.
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 e JackTheRip si e MagicSm :)) eh, atunci, daca asa e, greseala mea, dar totusi, faza cu Honey ramane-n picioare. uite tsu, eu am incercat sa calmez spiritele pe aici, nu vad unde m`am luat de guilda voastra sau de voi, insa u vad k tot ai treaba cu guilda HONEY, sa inteleg k inca mai ai cosmaruri cu noi? nicidecum, dar cum eu credeam ca joci pe caracterul respectiv care crestea pe spotul unde s-a dat d/c apoi ai postat ce ai postat, am crezut ca arunci paie pe foc.
Lanaya Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ba tsu sincer nu inteleg semnatura ta...eu am jucat pe fiecare db aproximativ o luna ^^ nu am ajuns sa stau asa mult intr-o guilda incat sa o reprezint...sau alianta deci mananci rahat daca faci aluzii la vreo alianta.... :-<
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ba tsu sincer nu inteleg semnatura ta...eu am jucat pe fiecare db aproximativ o luna ^^ nu am ajuns sa stau asa mult intr-o guilda incat sa o reprezint...sau alianta deci mananci rahat daca faci aluzii la vreo alianta.... :-< eu ti-am mai spus sa nu vinzi castraveti gradinarului