Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

rahati mah....ma sunat cineva de la ei din ally...si ma anunta ca o sa raman fara spot :))) dar ce draq puteam face =))

eu te-am sunat.

Posted

rahati mah....ma sunat cineva de la ei din ally...si ma anunta ca o sa raman fara spot :))) dar ce draq puteam face =))

eu te-am sunat.

pai si de unde stiai? daca chiar tu l-ai sunat.

Posted

pai eu v-am dat d/c

si nu nu l-am sunat.mananca el rahat :).

eu ma amuz cand vad atatia detectivi....sincer ma asteptam sa urle tot serveru "HH E DE VINA HH" ca am dat d/c si in devias 2-3-4 si in oras...da numai cateii din HH au sarit cu 7_7 " BOOOOOOSSS GMMM Mi-a dat disconeeeeect :((((((("

jalnic...inca ma amuz =)))

Posted

Frumos ma cum numai la HH a dat nenea gore d/c si cumva, celor gen Magus, adrian si ignore au scapat de d/c-ul lui si mai mult, au stat in jurul spotului k3, desi erau oameni pe el, deci, teoretic ar fi trb sa caute alt spot, parca stiau ei ce se intampla :) Codatii astia din HH

HONEY e de vina ce stiti voi :))

Posted

pai eu v-am dat d/c

si nu nu l-am sunat.mananca el rahat :).

eu ma amuz cand vad atatia detectivi....sincer ma asteptam sa urle tot serveru "HH E DE VINA HH" ca am dat d/c si in devias 2-3-4 si in oras...da numai cateii din HH au sarit cu 7_7 " BOOOOOOSSS GMMM Mi-a dat disconeeeeect :((((((("

jalnic...inca ma amuz =)))

nu vinde castraveti gradinarului

@riper, stiu ca acum esti in guild adoptiva royal. Honey, din pacate, nu a fost nimeni in stare sa o refaca... marea guilda, marea alianta.

Posted

ripper`u nu e in ally royal...parca...:P

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

daca mergi pe ultimul spot k3, o sa vezi unu cu numele LordTheRip daca nu ma insel, acum, daca nu e el si e altu cu numele apropiat cu al lui de pe forum, greseala mea.

Posted

e JackTheRip si e MagicSm :))

eh, atunci, daca asa e, greseala mea, dar totusi, faza cu Honey ramane-n picioare.

uite tsu, eu am incercat sa calmez spiritele pe aici, nu vad unde m`am luat de guilda voastra sau de voi, insa u vad k tot ai treaba cu guilda HONEY, sa inteleg k inca mai ai cosmaruri cu noi?

Posted

e gandit bine mai, de pe opera poti descarca hackuri :))=))-d-aia se inchide automat =))

@bine ca nu blocheaza conexiunea la net =)):)) sa fie siguri ca nu mai sunt hackuri.

Posted

e JackTheRip si e MagicSm :))

eh, atunci, daca asa e, greseala mea, dar totusi, faza cu Honey ramane-n picioare.

uite tsu, eu am incercat sa calmez spiritele pe aici, nu vad unde m`am luat de guilda voastra sau de voi, insa u vad k tot ai treaba cu guilda HONEY, sa inteleg k inca mai ai cosmaruri cu noi?

nicidecum, dar cum eu credeam ca joci pe caracterul respectiv care crestea pe spotul unde s-a dat d/c apoi ai postat ce ai postat, am crezut ca arunci paie pe foc.

Posted

ba tsu sincer nu inteleg semnatura ta...eu am jucat pe fiecare db aproximativ o luna ^^ nu am ajuns sa stau asa mult intr-o guilda incat sa o reprezint...sau alianta

deci mananci rahat daca faci aluzii la vreo alianta.... :-<

Posted

ba tsu sincer nu inteleg semnatura ta...eu am jucat pe fiecare db aproximativ o luna ^^ nu am ajuns sa stau asa mult intr-o guilda incat sa o reprezint...sau alianta

deci mananci rahat daca faci aluzii la vreo alianta.... :-<

eu ti-am mai spus sa nu vinzi castraveti gradinarului

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...