Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

acum am si eu timp, si am citit realitv ce sa scris in urma, cu asta promit ca am incheiat subiectul :P

lexa, aveam alte asteptari din partea ta, chiar daca t provoaca, nu trb sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, fi mai calculata si chibzuita in vorbe, tind sa cred ca esti o pers matura, nu intram doar 1 sau 2 ori p zi, eram mai mult afk, asta e, pt mine acest joc e ceva d relaxare, cand ajung acasa, prefer sa fac un dus, sa mananc, sa fumez o tigare, sa beau un suc si apoi sa aprind calcu sa intru in mu, eu m-am reapucat d mu, pt oamenii din acest guild, nu am facut si nici nu o sa fac vreodata grup d cateva pers, eu tot timpul m-am inteles bine cu toti si sper ca e si vice versa, eu in postul meu nu m-am certat cu nimeni, am spus doar un adevar :)

acum o sa intru mai rar, pt ca vin examenele si vreau sa inchei anu` fara nici o restanta + ca ma tenteaza sa-mi iau atestatu` in aviatie

Posted

Cred ca m-am abtinut mai mult decat trebuie.

Btw, care e desteptul de suna si zice "Ce faci, femeie?", intreb cine e, spune "Ghici!", apoi inchide :huh:? Altcineva in afara de cei din MU nu avea cine sa fie fiindca numarul e doar pentru MU.

Posted

Btw, care e desteptul de suna si zice "Ce faci, femeie?", intreb cine e, spune "Ghici!", apoi inchide :huh:? Altcineva in afara de cei din MU nu avea cine sa fie fiindca numarul e doar pentru MU.

=)) hai ca asta e tare :)

Guest Reviews
Posted

:coffee: sa intimidat ca vroia sa te invite la un cico

Posted

LE:

@mirel: Asteapta un raspuns de la Razor sau Lancelot, eventual vreo obiectie a unui membru din guild, daca exista.

am vorbit cu razor si a zis ca nu mai face recrutari:(

mi-a zis ca atunci cand o sa se faca o sa fiu pe lista lui

Posted

am vorbit cu razor si a zis ca nu mai face recrutari:(

mi-a zis ca atunci cand o sa se faca o sa fiu pe lista lui

am intrat in Glamoru...... deci tot de-al vostru sunt.

Guest Senzationalul
Posted

pupici pupici da sa o molfai putin nu ai vrea ? :>

fetele , tineti cainele in lesa

Posted

fara certuri :)

1.si ca si tine alex si eu ma relaxez in MU pentru ca va am pe voi

2. mi-a placut ce zicea Psy in legatura cu Tracii si HHunterii ...mda vremuri frumoase ce naiba.... pentru asta jucam

Guest UnReaL#
Posted

salut , as vrea si eu sa intru in head hunters ...momentan am doar lvl 120 dar abia ieri m-am reapucat..sunt jucator vechi pe linkmania am jukat pe primul db impreuna cu multi veterani ai acestui joc xD astept un raspuns cat de repede posibil. tin sa mentionez ca nu sunt begger si nici prost crescut vreau doar sa ma simt bine jucandu-ma..:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...