Guest TE_CALC_CU_MASINA Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretina e mata 2 daca si tu vrei sa stai in cosciug peste o vreme zine pe prv ca se rezolva ;)
Guest Scroafa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretinai mata 2 la mana ai gria ca te gasesc si pe tine 3 la mana nu te baga unde nu se fute mata
Sly Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretinai mata 2 la mana ai gria ca te gasesc si pe tine 3 la mana nu te baga unde nu se fute mata 4 la mân?, du-te ?i termin? clasele I-IV.
AngeL Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Cine e ma "Vedeta" asta? :violent: Credeam ca numai eu va urasc :))) ..dar altu o face si mai mult.. incat va pune cosciug o.O (Doamne mare iti e gradina).. Ce i-ati facut baiatului? i-ati furat caii de la bicicleata? Dev du-te uita-te-n oglinda..si spune-mi. :D
Guest TE_CALC_CU_MASINA Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretinai mata 2 la mana ai gria ca te gasesc si pe tine 3 la mana nu te baga unde nu se fute mata 4 la mân?, du-te ?i termin? clasele I-IV. ba tu mai comentezi mult fraiere? nu te juca cu baieti ca nu e loc
Sly Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretinai mata 2 la mana ai gria ca te gasesc si pe tine 3 la mana nu te baga unde nu se fute mata 4 la mân?, du-te ?i termin? clasele I-IV. ba tu mai comentezi mult fraiere? nu te juca cu baieti ca nu e loc S? în?eleg c? ai o fisur?-n rect?
Guest TE_CALC_CU_MASINA Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretinai mata 2 la mana ai gria ca te gasesc si pe tine 3 la mana nu te baga unde nu se fute mata 4 la mân?, du-te ?i termin? clasele I-IV. ba tu mai comentezi mult fraiere? nu te juca cu baieti ca nu e loc S? în?eleg c? ai o fisur?-n rect? ] da inteleg ca nu tie bine cu dinti in gura ?
AngeL Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Eu va urez o zi buna... cat despre specimenu de mai sus.. Ia te rog frumos abecedarul la rasfoit.. ca ai nevoie.. Daca tot jignesti ..jigneste corect gramatical.. Have fun. Si mai iesiti la aer ..faceti o partida de sex nebuna..ca v-a sucit netul mintiile. Bye bye.
Sly Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretinai mata 2 la mana ai gria ca te gasesc si pe tine 3 la mana nu te baga unde nu se fute mata 4 la mân?, du-te ?i termin? clasele I-IV. ba tu mai comentezi mult fraiere? nu te juca cu baieti ca nu e loc S? în?eleg c? ai o fisur?-n rect? ] da inteleg ca nu tie bine cu dinti in gura ? Tiriflea?c?, tu observi cât de penibil e?ti? S? zic ca e?ti prost, ?i-a? creea o aur? intelectual?; comportamentul t?u e al unui maimu?e retardate, scapat? din cu?c?
Guest TE_CALC_CU_MASINA Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? 1 la mana cretinai mata 2 la mana ai gria ca te gasesc si pe tine 3 la mana nu te baga unde nu se fute mata 4 la mân?, du-te ?i termin? clasele I-IV. ba tu mai comentezi mult fraiere? nu te juca cu baieti ca nu e loc S? în?eleg c? ai o fisur?-n rect? ] da inteleg ca nu tie bine cu dinti in gura ? Tiriflea?c?, tu observi cât de penibil e?ti? S? zic ca e?ti prost, ?i-a? creea o aur? intelectual?; comportamentul t?u e al unui maimu?e retardate, scapat? din cu?c? Ba tu mie imi sugi pula fraiere cu Gunit impreuna vrei si tu un loc in sicriu langa el ?
W4rl0rd Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/33/jeepan.jpg/
Sly Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Bre, e?ti invitatul meu. Îmi place c? e?ti consecvent. A?a e?ti ?i cu "b?ie?ii" cu care te întâlne?ti?
Tsu_Xing Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 da cretinu asta cine e ? un nene care nu a terminat scoala primara, daca e sa ne luam dupa greselile de scriere, exprimarea semi-analfabeta si iesirile de gibon. Ca ei e plina Romania, sa nu ne facem probleme acum. http://imageshack.us/photo/my-images/33/jeepan.jpg/ http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=275699&view=findpost&p=4701572 nu mai posta aici, ms.
fade Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ostracizatii astia patibulari probabil fac parte din trupa teribila formata din (sau de) magicsm, magus, garone, adrianbk si avalansa nu-i mai baga in seama, sly, cauta si ei anturaj cu japca
Sly Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ostracizatii astia patibulari probabil fac parte din trupa teribila formata din (sau de) magicsm, magus, garone, adrianbk si avalansa nu-i mai baga in seama, sly, cauta si ei anturaj cu japca Prepelicarii ??tia sunt foarte dr?gu?i în prostia lor. Bogzule, te-ai b?gat ?i tu pe Linkmania?
Guest TE_CALC_CU_MASINA Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ostracizatii astia patibulari probabil fac parte din trupa teribila formata din (sau de) magicsm, magus, garone, adrianbk si avalansa nu-i mai baga in seama, sly, cauta si ei anturaj cu japca Prepelicarii ??tia sunt foarte dr?gu?i în prostia lor. Bogzule, te-ai b?gat ?i tu pe Linkmania? tu ai uitat ca bataia doare fraiere :) lasa ca te anunta Gunit cum e
Tsu_Xing Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ostracizatii astia patibulari probabil fac parte din trupa teribila formata din (sau de) magicsm, magus, garone, adrianbk si avalansa nu-i mai baga in seama, sly, cauta si ei anturaj cu japca Prepelicarii ??tia sunt foarte dr?gu?i în prostia lor. Bogzule, te-ai b?gat ?i tu pe Linkmania? tu ai uitat ca bataia doare fraiere :) lasa ca te anunta Gunit cum e frustrati ca tine si magus am intalnit pe fiecare db. Atat puteti, atat va cerem.
fade Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 avalansa nu-i golan mea culpa. se restrange grupul nastrusnicilor la 4, in cazul asta :) @Sly - nu am cont :D
Sly Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 avalansa nu-i golan mea culpa. se restrange grupul nastrusnicilor la 4, in cazul asta :) @Sly - nu am cont :D Nici eu nu am, de asta te întreb. De ce conturile sunt cu ciubote ro?ii? :P
Lancelot Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Pe viitor celor care posteaza sa provoace pe la guilde etc..va paste acelasi suspend ca in cele 2 cazuri de mai sus. Exista un regulament al formului si al jocului..ar fi bine sa-l respectati
-GUNIT- Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 gezas ce haters am pe aici =))) te astept maguse