Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

In sfarsit ... un server mai curat ... [asa ar trebui sa urmeze] ...

Ma bucur ca a revenit Kitte :) ...

si eu. am orgasm de fiecare data cand ii vad numele - negru pe alb.....

Posted

In sfarsit ... un server mai curat ... [asa ar trebui sa urmeze] ...

Ma bucur ca a revenit Kitte :) ...

si eu. am orgasm de fiecare data cand ii vad numele - negru pe alb.....

cine-i Kitte ?

Posted

primu cs cu speed al 2`lea cu dc si mai intrebi dc a fost jenant ? iti raspundeam pe global da nu mai aveam zen :D ... care n`ati avut treaba cu dc-urile gg pentru cs :tiphat: .

Posted

primu cs cu speed al 2`lea cu dc si mai intrebi dc a fost jenant ? iti raspundeam pe global da nu mai aveam zen :D ... care n`ati avut treaba cu dc-urile gg pentru cs :tiphat: .

Da, eu sunt unu din cei care-i acuza-i ca au speed -_-

Iar d/c, am luat si eu la sw jos cand dadeam in white -_-

Posted

nu te-a acuzat nimeni pe tine de speed , chill :))

era vorba de un bk care dadea cu skill in draci

Posted

eu am jucat pe boddom 95% din joc si in camera s-a folosit expresia in timp ce atacam: "uite-l si pe asta cu speed" -_- Nu am dat drumu la inregistrare, am considerat ca este prea devreme, se pare ca m-am inselat.

Posted

eu am jucat pe boddom 95% din joc si in camera s-a folosit expresia in timp ce atacam: "uite-l si pe asta cu speed" -_- Nu am dat drumu la inregistrare, am considerat ca este prea devreme, se pare ca m-am inselat.

poate te-au acuzat alti , noi nu faceam referire la tine adica eu si marius

vorbeam de cs-ul trecut , cu cei 3 muschetari se stiu ei

Posted

eu nush, cs-ul asta am intrat ca boddom era plecat sau ceva de genu. Cs-urile viitoare o sa fiu din ce in ce mai putin prezent pt ca nu o sa dau rr si influenta mea adusa jocului o sa fie redusa. O sa va las sa va balacariti in continuare.

Eu mi-am facut datoria azi, mai mult nu am ce sa zic.

Posted

nu era vorba de tine , daca eram de parere ca boddom foloseste speed sau altceva il sunam si rezolvam problema prin telefon nu ma apucam sa strig prin joc.

Posted

daca ai de reclamat pe cineva dai pm la ija sau posteaza. sa ia ss din partea mea, eu nu am folosit speed la nici un cs si nici nu voi folosi. si nici nu am avut vreo legatura cu d/c urile din seara asta

Posted

daca ai de reclamat pe cineva dai pm la ija sau posteaza. sa ia ss din partea mea, eu nu am folosit speed la nici un cs si nici nu voi folosi. si nici nu am avut vreo legatura cu d/c urile din seara asta

Ti`am raspuns la ce ai intrebat pe global , n`am zis ca din cauza ta sau a celor care si`au vazut de joc au iesit asa cs-urile.:)

Posted

Cine n-are somn mana sus! <_<.

Am mai citit putin forumul, si am ajuns la concluzia ca ar fi fost extrem de amuzant un topic, unde dai quote/reply bla bla la toate greselile gramaticale pe care le vezi. Ceva gen: top rusinica :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...